"Professional and correct service from…
"Professional and correct service from ArkenFX during our business termination. All funds were paid out in full."
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Sve je prijevara, u početku vas malo zainteresira a kasnije vam uzimaju novac bez objašnjenja
Dopuna recenzije :Peter premalo objašnjava klijentu što se zapravo dešava s ulogom.Odjednom traši ulaganje veće svote eura za neke gondove , koje?Jednom je čak pivusio glas na mene .O povratu cijelog uloga slabo reagira i ne javlja se telefonom u dogovireni termin
Hvala!
Loša reakcija na zahtjeve klijenta.
Danas se javio slavni Peter! Naravno izjava da smo izgubili ostatak novca!Oprez slatkorječivi prevarant!!
Kontakt je bio iznimno brz sa zahtjevom za uplatu za uplatu depozita. Nakon toga žurno postupanje na burzi sa objašnjenjem da se sa izrazito velikom sigurnošću procjenjuje isplativost ulaganja. Nakon nekoliko dana minimalne zarade rekao sam da ne želim dalje investirati značajnija sredstva i moj depozit je nestao. Moj konzultant je rekao danas ćemo u nešto drugo investirati depozit. Sutra me nazvao i rekao žao mi je sve je propalo i spustio slušalicu. Naknadnom provjerom Arkenfx-a utvrdio sam da nema jasnih podataka o tome koja finansijska regulatorna tijela licenceuju ili nadgledaju Arken FX. To znači nije potvrđeno da je legalno i sigurno regulirano finansijsko preduzeće.
Nema dokaz da je Arken FX regulisan od strane poznatih finansijskih regulatora — kao što su FCA (UK), CySEC (Cipar), ASIC (Australija) ili drugi ugledni nadzorni organi. Na osnovu podataka o web stranici i provjerama sigurnosti, ne postoji javno dostupna potvrda da ovaj broker/servis poseduje važeću licencu.
Alati za procjenu sigurnosti web stranica ukazuju da Arken FX ima nizak “trust score” i indikator visokog rizika, što često ukazuje na potencijalno nepouzdanu ili nesigurnu finansijsku uslugu.
ScamAdviser
Ukratko: Arken FX trenutno ne izgleda kao regulisan broker i nema jasnu potvrdu licenciranja od poznatih međunarodnih regulatora.
Izgleda da je u pitanju klasična prevara.
Prekrasno iskustvo sa Ivanom Matićem
Hvala na strpljivosti
Toni kolar je super, puno nam je pomogao u svim koracima registracije i objašnjenja, sve pohvale
Zadovoljan sa uslugom prijave i nadam se budućoj suradnji.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.