Arinacykler Anmeldelser 16

4,5

4,5

Hurtig betjening og god service

Min kæreste og jeg kom med begge vores cykler og fik dem tilbage på to dage med alt fikset, endda ekstra ting han lige havde opdaget undervejs, uden ekstra beregning.
- en rigtig god oplevelse og cyklerne kører virkelig godt.

15. april 2026

For jeg ved ikke hvilken gang i løbet…

For jeg ved ikke hvilken gang i løbet af de 19 år, Arina Cykler (Amir) har været i Herlev, fik jeg brug for Amirs hjælp, denne gang til en akut skade på min cykel. Som sædvanlig fik jeg hurtig og venlig service - og derudover lidt info om en eventuelt kommende "ældrecykel" (jeg opfordrede selv til info). Hurra for denne cykelforretning/-værksted.

15. april 2026

Min cykel havde stået og samlet støv i…

Min cykel havde stået og samlet støv i flere år. og på under 24 timer fik jeg fikset begge hjul og slanger, nemt og problemfrit. Han udførte endda en ekstra opgave på eget initiativ, og selvfølgelig uden beregning ! Tak for rigtig god service 👍🏼

3. marts 2026

Super forretning

Super forretning. Har købt flere cykler af Amir og har hver eneste gang fået en god vejledning.
Kører altid til ham med vores cykler, skønt vi er flyttet fra Herlev for 12 år siden.
Når man har en reparation, fixer Amir den lynhurtigt, da han altid er klar til at hjælpe én.
Stig og Charlotte Skødt

12. februar 2024

Imødekommende og kompetent

Imødekommende, kompetent og ærlig. Føler hver gang jeg har afleveret cyklen til service, er det gået stærkt og resultat og regning har altid været som lovet. Ingen overraskelser og gode priser. Kan absolut anbefales!

18. december 2023

Kompetent, hurtig og fair service

Jeg kender Amir siden han startede for ca. 15 år siden. Har i alt købt tre cykler hos ham og brugte ham til mange servicetjek samt alle mulige reparationer.
Hans vejledning ved cykelkøb har altid været kompetent med en stor viden om anatomi.
Hos Amir er man i gode hænder, kvaliteten af hans arbejde er i top og han udviser stor fleksibilitet ved at udføre mindre reparationer fra dag til dag. Man kan stole på hans vurderinger og det han siger og gøre.

4. november 2023

Meget god service

Meget god service. Min cykel kunne hentes dagen efter jeg havde leveret den. Ud over det han skulle lave havde han også pumpet den, smurt den og lidt ekstra. Priserne er MEGET billige i forhold til andre steder.

25. juli 2023

Har lige købt en drenge cykel til mit…

Har lige købt en drenge cykel til mit barnebarn,
Super sød, og i møde kommende, fag mand.. Super service.. Dejligt sted at handle.. Ikke sidste gang vi kommer der, trods afstand. Kan kun anbefalde , at handle der. Mega super service.
Mange gode hilsner Carol Clark.

25. april 2020

Ekstraordinær god service HVER gang!

Det er en fornøjelse at komme ind hos Amir hos Arina Cykler. Altid smilende og hjælpsom. Rigtig flotte priser og godt udvalg i butikken. Har han ikke varen hjemme, bestiller han det. I mit tilfælde tilbød ham selv at hente barnecykelstol hos leverandør samme aften og montere. Men jeg bad ham tage en stille og rolig aften, for det hastede ikke for mig. Jeg bruger udelukkende Amir, og jeg kan varmt anbefale ham.

14. februar 2020

Er dette din virksomhed?