Bestilte et RTC til 33 kr. + 9kr. i forsendelse. Plusserne: * Hurtig levering * Nemt at finde ud af * Billig forsendelse Minusserne: * Indpakningen er 'blot' bobleplast, hvorfor kr... Se mere
Gode priser, fremragende service og hurtig levering. Jeg bestilte mine varer, og mindre end 1 time senere, var de pakket og sendt videre til PostNord. Jeg har købt "NodeMcu Lua WIFI V3 ESP-12E ESP826... Se mere
Arduinotech vil jeg helt klart anbefale til andre elektronik interesserede! Jeg manglede nogle dele, de blev bestilt fredag formiddag, og allerede inden for en time eller halvanden, var ordren s... Se mere
Fin service
Jeg bestilte stikkene på hjemmesiden, endda lidt sent, men næste dag var de her. Det kan ikke være bedre
Super hurtig betjening og god service.
Jeg har nu handlet hos ArduinoTech.dk et par gange og begge gange har jeg afleveret ordren sent om aftenen. Alligevel er der ikke gået mere end en times tid så er ordren færdigbehandlet og sendt afsted. Det er hurtig service.
Modtog idag en pakke hvor der var blevet pakket et par forkerte kondensatore så jeg sendte en mail omkring bytte. Fik svar efter 30 minutter om at en ny pakke med de rigtige kondensatore allerede var sendt afsted uden beregning samt at jeg bare kunne beholde de først modtagede.
I øvrigt har jeg sammenlignet priser hos en masse danske webshops der sælger arduino og elektronikdele og ArduinoTech.dk er klart den billigste så ham har jeg nu valgt som fast leverandør.
Kan kun anbefale at handle hos ArduinoTechdk
Hurtig levering, fornuftige priser og en exceptionel god service og opdatering. Jeg havde ved en fejl bestilt næsten identiske varer 2 gange. Fik en pæn mail, der spurgte om det var min mening at begge ordrer skulle leveres, hvilket ikke var tilfældet. Herefter får jeg en mail, der bekræfter at den ene ordre er slettet - ordlyden i mailen er dejlig frisk - den appellererede helt bestemt til smilebåndene. Anbefalelsesværdigt - her handler jeg igen.
outstanding
God behandling af ordre og hurtig levering.
Kan kun anbefale Arduinotech.dk
Enormt billigt og Dag-til-dag levering
Enormt billigt, spændende udvalg og dag-til-dag levering.
Helt umulig hjemmeside
Blokerer for danske og norske henvendelser.
Man kan ikke bruge kort.
Gode priser og hurtig levering!
Jeg bestilte om formiddagen, og fik mail om at den var sendt om eftermiddagen. Modtog leveringen næste dag. Hurtig levering som var solidt pakket ind i bobleplast, og varerne fungerer upåklageligt.
Ikke sidste gang jeg handler her!
RIgtig god service og lynhurtig forsendelse
Bestilte kl. 16:05 og pakken var afsendt kl 16:25 så den kunne nå at komme med når Post Danmark tømte postkassen kl 16:30.
Det er god kundeservice!
Super service!!!
Jeg ringede til Torben kl. 20 panisk, fordi mit varmelegme til 3D printeren var gået i stykke. Hoverefter han tilbød at jeg måtte komme og hente et med det samme. Da jeg er bosiddende ved Vejle synes jeg det var lidt meget at bede ham om at vente den time som det tager at køre der op. Men det var ikke noget problem. Så kl. 22 var jeg klar til at printe igen. Intet mindre en fantastisk service!
Rigtigt gode priser, super service og hurtig levering!
Super service, både i ordre processen og ved efterfølgende forespørgsel :-) tak for hjælpen!
Tilfredsstillende
Bestilte et RTC til 33 kr. + 9kr. i forsendelse.
Plusserne:
* Hurtig levering
* Nemt at finde ud af
* Billig forsendelse
Minusserne:
* Indpakningen er 'blot' bobleplast, hvorfor krystallen havde fået et skub så den sidder skævt, der er mærker i plastikken grundet trykket fra andre pakker (de skulle dog kunne holde til det...?).
* Kunne ikke betale med kreditkort (kunne dog bruge mobilepay, men gjorde kun dette grundet forsendelsens lave samlede beløb: 42 kr.)
Opsummerende:
Generelt tilfreds [Kommer med opdatering om hvor vidt varen virker, når jeg kommer dertil]
hele pakken i et - Lave priser, god support, samt hurtig levering!
Bestilte forleden dag et par dele hos Arduinotech.dk, varerne ankom idag, vel beskyttet mod Postvæsenet! :) priserne - vil jeg vove at påstå - er bland de bedste i hele DK, in fact - det eneste sted jeg kunne finde delene billigere var på eBay, hvor det bliver sendt fra Kina (billigt? ja, men laaaaaaang leveringstid)
så vil jeg anbefale Arduinotech.dk? JA, 5 ud af 5 stjerner!