Arbeidsrecht Advocaat Amsterdam Anmeldelser 24

4,5

Goede service. Had het online formulier ingevuld en ben daarna uitgebreid te woord gestaan via de telefoon. Heb veel vertrouwen in dit kantoor.

Echte specialist in arbeidsrecht. Maak als werkgever al een tijd gebruik van hun diensten en ben er erg tevreden mee.

Kreeg direct een jurist te spreken. Super fijn. Geen wachtrij aan de telefoon en uitgebreid mijn case kunnen bespreken.

1. Sagfører

Bij Arbeidsrecht Advocaat Amsterdam zetten wij ons volledig in om u de beste juridische ondersteuning te bieden op het gebied van arbeidsrecht. Onze ervaren advocaten zijn gespecialiseerd in alle facetten van het arbeidsrecht, waaronder ontslagrecht, contractbesprekingen, arbeidsconflicten, en meer. Wij begrijpen hoe cruciaal een deskundige advocaat kan zijn in tijden van juridische nood en streven ernaar om u een duidelijk en eerlijk advies te geven. Onze cliënten waarderen ons om onze directe aanpak, persoonlijke aandacht, en ons vermogen om complexe juridische kwesties op een begrijpelijke manier uit te leggen. Wij zijn toegewijd aan het behartigen van uw belangen en zorgen ervoor dat uw rechten op de werkvloer altijd beschermd zijn. Laat ons u helpen om uw arbeidsrechtelijke uitdagingen aan te gaan met vertrouwen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en laat een beoordeling achter op Trustpilot om uw ervaringen te delen. Uw feedback is waardevol en helpt ons om onze dienstverlening continu te verbeteren. Vertrouw op de expertise van Arbeidsrecht Advocaat Amsterdam, uw partner in arbeidsrechtelijke zaken.

4,5

The worst incompetent lazy lawyers

For a simple 30 expedited court date to demand for return of items, it took them a year. It took them six week oftentimes to even respond to emails. They accomplished nothing other than waste time and money. I actually think they helped the guy I am suing. I find both lawyers in this practice to be insincere, bigoted, and lazy. Most importantly, they are incompetent. After stringing me along for a year they finally wrote a joke.of a summons. When I complained about the draft, they quit. This was after they admitted for screwing me over with the time. I have spoken to many lawyers that said Heikens did was disgraceful.

15. januar 2025