Arabischemasterclass Anmeldelser 246

4,6

De methode is over het algemeen goed en de uitleg is duidelijk. Wel is het jammer dat de uitlegvideo’s onzorgvuldig zijn. Wanneer de docent een fout maakt, zou het prettig zijn geweest als dit op... Se mere

Hele fijne ervaring! De broeders komen alle beloftes na, zijn super veel beschikbaar om hulp te bieden en extra initiatieven door te voeren desondanks hun hun eigen bezigheden. Moge Allah hun hiervoor... Se mere

Een jaar geleden begonnen met AM class en vorige week de toets behaald van Medina boek 1 Alhamdoullilah! Nu gaat het lezen een stuk sneller en begrijp stukken tekst van verhaaltjes maar het alles bela... Se mere

Goede lessen. Hele fijne begeleiding. Alles is op eigen tempo te doen. Je krijgt vele extra's vanuit de organisatie. Als je de oprichters spreekt ervaar je ook dat het doel is dat wij als ummah de Ara... Se mere

1. Sprogkursusudbyder

De Arabische Masterclass is een 1 jarige opleiding die je helpt met een beheersing in de Arabische taal. De onderdelen die aanbod komen zijn: De Arabische Taal Begrijpen, Het Arabisch Alfabet, Arabisch Leren lezen Lezen Arabisch Leren Schrijven, Arabische grammatica toepassen, Oefenen met voorbeelden uit de Koran, en we werken volgens de Medinah boeken.

4,6

Svarer typisk inden for 2 uger

De manier om Arabisch te leren

Ik ben nu een klein jaar bezig met de Arabisch Masterclass en kan hierdoor lezen en schrijven. Het mooiste moment is als je in je dagelijks leven gaat merken dat je woordjes en zinnen gaat begrijpen in bijvoorbeeld de moskee of een video.
Ik kan niet wachten tot ik de cursus volledig heb afgerond en hoop nog veel te leren.
De opbouw van de cursus werkt voor mij heel goed. Je wordt echt stap voor stap meegenomen in de manier van leren. Hierdoor is het heel overzichtelijk.

22. oktober 2024

Goede lessen

Goede lessen, zeer ordelijk en gestructureerd. Er is goede begeleiding en ze zijn altijd goed bereikbaar. De lessen zijn heel helder en goed te begrijpen op elk niveau. Mooi dat je ook zelf je planning kan maken en verdelen en opvolging krijgt.

Zuster zonder kennis,

Zuster zonder kennis,

Ik ben pas 2 weken begonnen aan de MA en Alhamdullah ik leer er elke dag van. De stof is goed te begrijpen en het wordt rustig uitgelegd. De leerstof en hulpmiddelen worden voor je gegeven.

Dat het wordt opgenomen is super fijn, hierdoor kan ik altijd terugkijken en terugspoelen als ik niet volg of begrijp

Het onmogelijke, mogelijk maken

Het enthousiasme van de broeders die de cursus verzorgen werkt ontzettend motiverend. De coaches (zustersgroep) zijn ontzettend warm en vriendelijk en weten je wekelijks goed te coachen en je een goed gevoel te geven waardoor het onmogelijke toch mogelijk lijkt. (Leren van de Arabische taal)

23. oktober 2024

De Masterclass is professioneel…

De Masterclass is professioneel opgebouwd. Als je zelf discipline en voldoende motivatie hebt dan kan je ver komen met de opleiding. Zelf ben ik door privé omstandigheden wat gestagneerd en probeer nu de draad weer op te pakken.

Een geweldige cursus

Een geweldige cursus. Alles is duidelijk, zeer gemakkelijk en helpt en motiveert je ook om door te gaan d.m.v. Meetings en video’s. De Arabische Masterclass heeft echt werkelijk een prachtige community gecreëerd.

23. oktober 2024

De opleiding is van hoog niveau

De opleiding is van hoog niveau. Echt een aanrader voor als je de Arabische taal wilt leren. Je wordt goed begeleid door een coach en het is ook fijn dat broeders en zusters gescheiden van elkaar worden gecoacht.

Kortom een echte aanrader dus.

Ervaring

De video's zijn duidelijk uitgelegd en ik merk dat de coaches geven om hun studenten en willen dat wij Arabisch leren. Dit was ook te zien bij de motivatiebijeenkomst van Anil!

23. oktober 2024

Ik vind de mindset en coaching geweldig…

Ik vind de mindset en coaching calls geweldig! Aangezien alles wat draait rond succes begint met mindset. De cursus en lessen zijn ook heel duidelijk gestructureerd en overzichtelijk. Ik kan mijn weg perfect vinden door de Arabische masterclass heen.