2,5

Under middel

Har betalt for i-cloud for netop ikke

Har betalt for i-cloud for netop ikke, at miste mine billeder men dette gjorde jeg alligevel. Damen fra Apple fortalte håneligt hvordan de godt kendte til problemet, men er komplet ligeglade med problemet, hun fortalte i stedet at jeg altid skal huske, at kopiere mine ting over på en ekstern harddisk. Så er det der, jeg stiller mig selv det spørgsmål hvad i al verden skal jeg så bruge i-cloud til, betale for noget som der alligevel ikke virker det er i hvert fald sidste gang jeg gør det. Har nu tænkt mig, at gå over stil Nokias smartphones for det ved man sku hvad er. Det er lidt komisk, at Apple har været så langt foran og nu må se sig overhæler af Nokia. Nøj hvor pinligt for jer Apple Steve ligger og vender sig i graven.

10. april 2021

Super produkter og god info ang. levering osv

Hold da op man bliver da helt forskrækket over alle de vrede anmeldelser af Apple herinde.

Bestilte en ny iPad Air 4 gen. Direkte hos Apple da den var umulig at få lokalt. Jeg bestilte samtidig en Apple pencil 2 gen. og et USB-C til USB mellemstik. Hele vejen igennem er jeg blevet oplyst om leveringstider osv. de to mindre ting kom i løbet af to dage leveret direkte til døren. Min iPad Air med gratis inskription ville blive leveret mellem 18 og 25 nov. Den 17 nov. Fik jeg mail om at iPad’en ville blive leveret næste dag den 18 nov. Hvilket også skete, ydermere blev jeg ringet op 1/2 time før leveringen af chaufføren der ville høre om jeg var hjemme.

Efter en tid måtte jeg have fat i kundeservice for at få styr på lidt problemer med manglende fotos på mine enheder. Jeg udfyldte en skriftlig anmodning om support og fik at vide at jeg ville blive ringet op efter få min. Desværre fik jeg to gange en sms om at de havde prøvet at ringe mig op men at de ikke havde truffet mig selvom jeg sad og ventede på opringningen. Ringede så ind på et nummer til kundeservice og fik derigennem den hjælp jeg havde brug for. Det er lidt omstændigt at få fat på kundeservice, men jeg har altid fået en superb og tålmodig hjælp når jeg havde behov og medarbejderne gør virkelig deres bedste for at afhjælpe ens problem.

Et lille hjertesuk er at jeg ikke kan bruge mine Ear plugs med ledning til den nye iPad og de trådløse som man nu skal købe ved siden af er lige dyre nok.

23. december 2020

apple skærme kan ikke reparareres

Det er supernemt at købe på Apples side, nemt at komme af med pengene.

Men, HVIS du tænker at du nogensinde kan risikere at smadre en skærm på et apple produkt, så kan du ligeså godt smide dine penge ud af vinduet.

Jeg har købt 2 apple ipod touch, en for 10 måneder siden og en for 2 uger siden. Desværre gik skærmen i stykker på begge 2 næsten samtidig.

Det viser sig at INGEN kan skifte skærmen på en Ipod touch, heller ikke autoriserede Apple service leverandører. Der findes simpelthen ikke reservedele.

Jeg får det generøse tilbud - at jeg kan få ombyttet begge Ipod touch - TIL SAMME PRIS SOM 2 NYE - WHAT ??!!!!

Summa summarum, Ipod Touch og flere andre Apple produkter kan ikke længere repareres.
Hvis du ødelægger en skærm, så skal du købe et helt nyt produkt.

13. oktober 2020

Jeg får altid en fremragende service.

Jeg får altid en fremragende service.
Når jeg har brug for et lightning Jack mellem stik eller brug for hjælp til mine produkter, iPad, iPhone.
Har aldrig fortrudt at jeg køber deres produkter i stedet for deres konkurrenter.😊

11. oktober 2020

God service fra apple - utrolig dårlig pakke leverandør

Købte et apple watch gennem netbutikken. Generelt en god oplevelse. Herefter vælges Express levering - hvad kan gå galt? Desværre viser det sig at de gør brug DHL Express levering. DHL kan åbentbart kun levere i tidsrummet 8-17 i hverdage. Hvilket betød at jeg ikke var hjemme til at modtage varen. Herefter kunne jeg så vælge at få varen leveret igen efter 2 dage igen i tidsrummet 8-17. Latterlig service - måtte sende varen retur da jeg ikke kan garantere at jeg er hjemme i det påkrævede tidsrum.

Apple skift dog pakke leverandør.

4. juni 2019

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Bestilte en vare. som PostNord kludrede rundt med og fik til at forsvinde.
En meget serviceminded ansat i Apple kundeservice sendte fluks en ny vare som ekspreslevering. Og som jeg modtog under 24 timer senere. Stor ros!

18. december 2018

professionel forretning

Jeg bestilte en fotoprinter og de skrev der var 4-6 uger levering, fik en mail et par dage efter at der var godt nyt og de havde sendt min vare. der er meget information fra apple når man bestiller noget, det er både på mail og sms. dette gælder også når leveringen er overgået til transportøren, der kommer der info hvor den er og hvornår den bliver leveret.

20. december 2016

godt og ondt

købte et ur black friday og de lovet et gavekort op til 1000 kr. men fik ikke noget gavekort, men de leveret det 3 dage før de havde lovet

6. december 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto