Tijdje geleden al besteld en ik ben er…
Tijdje geleden al besteld en ik ben er nog steeds super tevreden mee.
Discover handmade dog collars from Appa & Tails – stylish and functional! Personalize with a name and phone number, so your dog not only looks great but is also always safe.
Holland
Svarer typisk inden for 24 timer
Tijdje geleden al besteld en ik ben er nog steeds super tevreden mee.
Echt een leuk concept, nog niet eerder gezien. Kettinkje staat mijn Berta super leuk. Ze krijgt constant complimenten. Ook heeft goede contact via e-mail, Super tevreden! 😊
Mijn honden vinden het geweldig! Diana heeft ons heel goed geholpen met kiezen van de juiste maat en dacht mee met de juiste kleuren en bedeltjes. Super snelle levering 😊😊
Heel vertrouwd,netjes ingepakt,goede kwaliteit en leuk contact gehad.
Zowel de WoofID als de TagID zijn supermooi. Als je je pakketje ontvangt (snelle levering trouwens) zie je meteen dat Diana jouw bestelling met zorg heeft gemaakt. Ze is zeer klantvriendelijk en zorgt ervoor dat je bestelling helemaal naar wens is wat betreft kleurtjes en samenstelling; voordat ze mijn bestelling inpakte nam ze de moeite om me even te contacteren om te checken of alles was hoe ik het graag wilde... zo lief! Ik ben heel erg blij met de 2 WoofIDs voor m'n Staffies én met de TagID voor mezelf. Ik kan Appa & Tails 100% aanraden: leuke items voor je hond of kat, voor jezelf én om cadeau te geven. Dank je wel Diana!! Ik wens je heel veel succes en dus heel veel werk 😘
Superleuke ketting van goede kwaliteit, hij staat m'n hond goed en hij trekt er veel bekijks mee! De bezorging was ook snel en het was mooi ingepakt.
Toen ik even niet thuis was, heeft mijn hond op één of andere manier de halsketting van haar kop getrokken en helemaal stuk gebeten. De koordjes en cijfers en letters lagen in stukjes op het tapijt. Niet echt doggyproof dus! 🙈

Besvarelse fra Appa & Tails