Vi fik foræret et Deal bevis i julegave. Jeg booker som beskrevet på beviset. Da vi ankommer, vil receptionen ikke godtage beviset selv om receptionen ringer til hovedkontoret. At betale 974 kr for e... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg vågnede i morges omkring kvart over…
Jeg vågnede i morges omkring kvart over fire, fordi jeg skulle tidligt op for at hente en makker, så vi kunne køre fra Horsens til København for at lave murerarbejde. Jeg har arbejdet fra tidligt i morges og helt frem til omkring klokken 18.00–18.30.
Vi kom så på hotellet omkring klokken 19.00. Siden da, og helt frem til nu hvor klokken er 22.15, har der været en hel tysk skole på hotellet. De har rendt op og ned ad gangene, skreget og råbt, og de gør det stadig.
Efter en lang arbejdsdag, hvor jeg stod op omkring kvart over fire, er det mildest talt ikke det, man har brug for, når man endelig kommer på hotellet. Indtil videre er det her uden sammenligning den værste hoteloplevelse, jeg har haft i mit liv.
Holder ikke det de lover
Holder ikke det de lover - kan ikke stole på dem
HOLD JER VÆK!!!
Vi er lige nu på et a&o hostel i Frankfurt “ a&o Frankfurt Galluswarte” på studietur. DÅRLIGSTE SERVICE JEG I MIT LIV HAR OPLEVET. vi starter med at få et værelse der var dicideret klamt. Der var en agurk under skabet. Væggene var sorte og gule af væske, der var skimmelsvamp på samtlige værelser, bussemænd på væggene, hår og pletter på lagene, klamme badeværelser med sprækkede vægge og generelt ikke gjordt rent NOGEN STEDER. Vi klager og skal så herefter vente lang tid på at få et nyt værelse. Da vi får det nye værelse virker kortet til døren ikke og vi går ned i receptionen for at få et nyt som herefter igen ikke virker. Dette sker en gang mere hvor vi til sidst får manden i receptionen til at gå med os op for at tjekke det. Herefter spørger vi om et lagen til sengen som mangler, hvortil han siger at det kan vi selv hente i reservationen. Hertil svare vi at det da ikke burde være os der skal det, hvortil han siger “det er ikke mit job, det kan i selv hente, jeg har massere andet at lave.” Da vi igen kommer i reseptionen står den såkaldte “travle” mand og kigger i sin telefon.
Blod, sæd og bedbugs
Der har muligvis været Bedbugs på et af værelserne. Der var blod på både hovedpude og væggene. Der var sæd på madrasserne og beskidt på gulvet.
En har haft en rigtig dàrig oplevelse…
Har haft en rigtig dàrig oplevelse med A&O Hostel Nørrebro.
Jeg skrev til A&0 Hostel hovedkvarter om hvordan jeg skulle bruge de Deals jeg havde købt til vores ophold her på A&O Hostel, de skrev at jeg skulle gå ind på deres A&O App og bestille og medbringe Dealen når vi ankom. Det gjorde jeg så, men da jeg så kommer hertil på vores ophold, vil de ikke acceptere dealen, da den skulle have været bestlt på en bestemt måde i APpen. Så jeg màtte betale 2500 kr. For opholdet. Da vi sà skal til at ga i seng opdager vi at dobbeltsengens bund er brækket, vi fortæller dem det, men det kan de ikke gøre noget ved, siger de. Så vi må sove sådan en nat. Læselyset fungere heller ikke og heller ikke tvet. Næste dag flytter vi til et andet værelse og der opdager vi at døren ind til badeværelset kun hænger i et hængsel og kan ikke lukkes helt og gardinet det hænger for vinduet er ved at falde ned. Det fortæller vi dem, men de siger det kan de desvære ikke gøre noget ved.
Gulvet er heller ikke fejet, så man går rundt i sand og skidt.
Personalet er søde nok, men meget unge og taler kun engesk.
Så jeg ville egentlig gerne give dem minus stjerner men det kan man jo ikke.
Ikke særlig god oplevelse
Værelserne var fine nok, men ikke noget ekstra ordinært. Morgenmaden var super dårligt, mælken var varm og musli var tørt og brødet også. Deres costumer service er på NUL, der er højst to på arbejde om dagen og der er mange mennesker, der tager dem 20 minutter at kunne betjene dig, ville ikke anbefalede med mindre man bare lige skal overnatte hurtigt med okay værelser. De har nu okay musik smag playlisten i receptionen er god, men koster utroligt mange penge at få lov til at spille deres spil.
Forfærdelig oplevelse på A&O hostel
Fuldstændig forfærdelig oplevelse på A&O hostel. Mig og mine klasse kammerater hyggede os lidt hvorefter det sure personale kom hen og rev mig og min ven i armen. Maden er også fuldstændigt forfærdeligt. Jeg vil helt klart anbefale hvis du overvejer at bo på A&O hostel at blive så langt væk som overhovedet muligt. Der er vagter på gangene og hvis man ikke er helt stille efter kl 10 truer de med at ringe til politiet, og smide dig ud af værelset. Værelserne er beskidte og klamme og der er aflad under sengen. Værste oplevelse jeg nogensinde har været den del af . - 100 stjerner
Jeg giver a&o Copenhagen Sydhavn én…
Jeg giver a&o Copenhagen Sydhavn én stjerne.
På grund af sygdom kunne vi desværre ikke benytte vores overnatning på a&o Copenhagen Sydhavn. Vi bad om at få de penge tilbage, som vi allerede havde betalt, men hotellet ville ikke refundere beløbet, selvom vi fremsendte dokumentation fra lægen.
Fin hotel til prisen.
Fin hotel til prisen.
Jeg manglede en hånd sprit eller 2 ved morgenmaden.
Opfyldning i morgenbuffet var elendig
Opfyldning i morgenbuffet var elendig. Der manglede hele tiden opfyldning på fadene.
Vi bad om at få ordnet et bord på værelset der var helt leddeløst det tog 2 dage. En ekstra pude der blev lovet fik vi aldrig. Havde 4 overnatninger
Skønt ophold på A&O Sydhavnen
Ringede til A&O ang nogle spørgsmål, de tog telefonen med det samme og løste problemet. Vi har haft nogle skønne dage der, rent og pænt og super fint morgenmad. Vi kommer gerne igen
Fuldstændig elendig oplevelse
Fuldstændig elendig oplevelse. Vi stod udenfor og kunne ikke engang komme ind på hostellet. I stedet for at hjælpe os, lagde vi os på en sofa for at vente, hvorefter en medarbejder kom hen og beordrede os op med en ekstremt flabet og arrogant tone. Hun sagde hånligt, at vi “bare kunne sove i vores senge”. Hvordan skulle vi det, når vi ikke engang kunne komme ind? Det er noget af den værste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet. Personalet var nedladende, respektløst og totalt ligeglade med vores situation. Hvis det er sådan, man behandler betalende gæster, bør man virkelig genoverveje, hvem man ansætter. Kan på ingen måde anbefale dette sted.
Frygtsom oplevelse !!!!!
Vi havde booket en overnatning med et sted hvor dertil var parkering.
Ved ankomst fortæller receptionisten på ENGELSK at dette skal man booker før ankomst. Altså ingen parkering som var et kriterie for vores ophold i København...
Med det sagt, så var værelserne efter priserne, og jeg lærte en vigtig lektion her.. Giv gerne lidt mere for dit ophold og dermed undgå a & o hotels.
Vi havde købt morgenmad til... og det er en farlig cooktail med manglende hygiejne og rengøring samt alt for mange mennesker på et lille sted.
Alt i alt dårlig oplevelse for mig og min familie...
Jeg ville have en normal sort kaffe…
Jeg ville have en normal sort kaffe sage det skulle være normal men der var en retarderet tjener der giver mig en 2 cm lille kop med espresso der overhovedet ikke kunne nydes og det kostede 20 kr helt sygt ALDRIG A&O HOTELS
Elendig/ingen service
Elendig/ingen service. De svarer ikke på mail eller telefon. Forsøgt mange gange.
Vi skulle have været på ophold kommende weekend.
Annulerede 9 maj. Ingen bekræftelse. Ingen svar, ingen penge retur.
UNDER AL KRITIK !
ALDRIG A&O HOTELS
Forfærdelig hotelkæde.
Forfærdelig hotelkæde.
Rengøringsassistent går bare ind på ens værelse, når man er i bad.
De 2 madrasser i sengene var ikke ens.
Varmt vand virkede ikke.
TV virkede ikke.
Hygiejne ved mad/buffet var under al kritik
Dårligt sted
Jeg har vist aldrig før skrevet en dårlig anmeldelse, men fik “lyst” i dette tilfælde🥴
For en gangs skyld havde jeg glemt at tjekke trustpilot - det glemmer jeg ikke igen.
•Vi fik ikke den lovede check-in mail, så derfor var indtjekningen MEGET lang og besværlig (der var mange i kø før os, der også havde problemer)
•De 3 udleverede nøglekort virkede ikke og blev byttet til 3 andre, hvoraf kun de 2 virkede.
•Døren til toilettet var i stykker.
•Der var ikke mulighed for parkering, selvom det var blevet lovet. Parkering var vigtigt for os og bl.a. derfor var valget faldet på dette sted.
•Der var larm hele natten.
•For nogen, kunne det være et problem, at personalet kun taler engelsk.
Prisen var fin, men jeg vil ikke kalde stedet “god til prisen”.
Kunne jeg give nul stjerner fik de det!!! Efter tjek ind gik vi op med vores ting på et såkaldt familie værelse, men lige så hurtigt vi kom ind lige så hurtigt kom vi ud igen!!!
Det var klister på gulvene og blod, der lugtede af røg og inder mad på hele værelset samt toilettet!!!
Her skulle hverken jeg eller mine børn sove.
Nu har vi bekrig med booking.com og selve stedet om at få vores penge tilbage
Vi havde en skøn overnatning ved A&O i…
Vi havde en skøn overnatning ved A&O i Sydhavnen. Jeg var noget skeptisk grundet anmeldelserne, men de blev smidt til skamme. Fint familieværelse, hvor der var det, man skulle bruge til en overnatning. God varieret morgenmad, hvor det kun var æg, der manglede. Ellers var det så fint. Der var en god stemning og service på hotellet.
Det rene fup
Det rene fup. Havde købt deal ved Take offer til ophold på et A&O hotel. Ved ankomst til hotellet på Nørrebro vil de ikke godkende vores voucher og forlanger at vi betaler 2200kr for en enkelt overnatning + morgenmad. Vores voucher var intet værd.