Fantastisk service og professionelt arbejde Vi har haft en virkelig god oplevelse med Andersen og Heegaard fra første møde i telefonen til arbejdets udførelse. Vi vil gerne fremhæve Reyis, der ud... Se mere
Efter flere anmeldelser fra forskellige personer vælger firmaet fortsat at snyde deres nye kunderne og påkræve dem for mere end hvad der er aftalt. Samme problem ses flere gange.! Jeg er blevet... Se mere
Der står stolthed i blikket, når vi kalder os tværfagligt teknikhus med høj faglighed. Vores kompetencefelt rummer VVS, sprinkler, ventilation, el, brand og sikring samt CTS. Hos Andersen & Heegaard arbejder vi med teknik, men frem for alt arbejder vi sammen og på tværs af fagligheder. Det gør vi for at tilbyde et bredt kompetencefelt, der kan afdække erhvervsmassens behov inden for tekniske installationer. Vi plejer at sige, vi er KLAR. Det indebærer værdierne Kvalitet, Ligeværdighed, Ansvar og Respekt. De værdier rammesætter vores hverdag, internt såvel som eksternt. Vi startede vores historie for næsten 200 år siden med et jernstøberi midt på Nørrebro – det har udviklet sig lidt siden da. Vi er over 500 kollegaer på tværs af Danmark, og der er plads til flere dygtige medarbejdere på hold A&H 🫱🏽🫲🏽💚
Knudslundvej 33, 2605, Brøndby, Danmark
- ah@aogh.net
- aogh.net
Svarer typisk inden for 1 uge
Fantastisk service og professionelt arbejde
Fantastisk service og professionelt arbejde
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Andersen og Heegaard fra første møde i telefonen til arbejdets udførelse. Vi vil gerne fremhæve Reyis, der udførte arbejdet yderst professionelt og med stor faglighed. Samtidig var han meget venlig, imødekommende og tydeligt serviceminded hele vejen igennem.
Det er en fornøjelse at møde håndværkere, der både leverer høj kvalitet og god kundeservice. Vi kan klart anbefale Andersen og Heegaard – og ikke mindst Reyis.

Besvarelse fra Andersen & Heegaard
Jeg skal give en stjerne men kan ikke…
Jeg skal give en stjerne men kan ikke give mindre. TJM forsikring sender en man ud og tager billeder (36 stk) med en iPad (også af indkørslen). Der skulle dokumenteres en skade på gulv i køkken/alrum, hvilket der ikke er blevet, men gulvet i den øvrige del af huset er gennemfotograferet og billederne er ikke kommenteret af firmaet.
Gennemført elendig oplevelse
Gennemført elendig oplevelse. Vi har haft et stoppet toilet, med efterfølgende vand i etageadskillelse til følge. Gennem Tryg Tjenestemænd forsikringer har vi haft besøg af Andersen & Heegaard. De var ikke orienteret ordentligt om opgaven, og blev ved med at insistere på et hændelsesforløb, der ikke var i overensstemmelse med virkeligheden, og hvad de i øvrigt havde fået fortalt gentagende gange. Efter 3 uger ville de så komme og foretage en kameraundersøgelse af vores rør, men aflyser på dagen. Alt i alt en super ærgerlig oplevelse.
forsikringssag
forsikringssag, hvor de opbevarede min radiator ude i regnvejr uden den var beskyttet i flere dage. ved montering blev denne ikke afprøvet, hvilket at den ikke virkede! Det tog firmaet max 5 minutter at lave, hvilket de fakturerede 2 timer for....
De var ikke lydhør omkring fejl opbevaring eller timeforbrug på noget tidspunkt.

Besvarelse fra Andersen & Heegaard
Lover mere end de kan holde
Andersen & Heegaard lovede Tryg Forsikring at ringe til mig i fredags, hvor jeg stod uden vand pga. en rørskade. På trods af at jeg rykkede Tryg for at blive kontaktet, og at jeg sad klar ved telefonen hele dagen, var det først mandag morgen, at jeg fik en besked fra dem.
Tryg var hjælpsomme, og begik kun den ene fejl i denne sag at bruge Andersen & Heegaard, som tydeligvis lover mere, end de har intentioner om at holde.
Selv fandt jeg en anden løsning og har nu vand igen.

Besvarelse fra Andersen & Heegaard
Får aldrig det lovede tilbud
Jeg har rakt ud til Andersen og Heegaard i slut juli, hvorefter jeg blev lovet et tilbud inden for et par dage. Jeg har rykket for det flere gange, og en anden medarbejder har lovet at sørge for, at det skulle komme, hvilket de heller ikke har kunne leve op til.
Taaaaak
Hej
Jeg vil lige tusinde tusinde tak for nogle dygtige og søde medarbejder
Det var en fornøjelse
Mange hilsner
Helle oud el ouarde

Besvarelse fra Andersen & Heegaard
De fortæller dig en pris i telefonen…
De fortæller dig en pris i telefonen men når regningen så kommer så er det lige pludselig dobbelt så dyr! Og så påstår deres mand at han hele tiden har sagt den dyre pris selv om vi var 2 mennesker i bilen der hørte den billige. Nå man så ringer kunne får man ikke en gang en lille finger. Man får bare at vide man kan få pris listet og ellers kvittere ved ved kasse 1...

Katastrofal og omkostningsfuld projektledelse
Vi endte med at kæmpe i 4 år for at få Andersen & Heegaard A/S til at tage ansvar for deres mangelfulde projektledelse i vores boligforening.
Projektet var præget af utallige problemer – konstante forsinkelser og flere udskiftninger af projektlederen, hvilket skabte kaos og frustration. Mest bemærkelsesværdigt var, at Andersen & Heegaard hyrede en underleverandør til at lave vores terrazzogulv, som blev leveret under alle standarder.
Selvom Andersen & Heegaard tilbød os en 5-årig garanti på gulvet, var det tydeligt, at det ikke var i orden fra dag ét. Gulvet var fuldt af sprækker, dybe revner og var ujævnt, men på trods af omfattende dokumentation med fotos nægtede Andersen & Heegaard at tage ansvar. Der var sågar vandlækage til underboen, hvor gulvet måtte hugges op, fordi de havde glemt at installere en vandlås.
Det stod klart, at deres arbejde ikke ville bestå en syn og skøn. Vi var tvunget til at tage dem i retten for at få dem til at reagere, og først efter 4 år, hvor vi ofrede både tid og penge, tilbød de et forlig uden for retten.
I dag står vi fortsat med et ødelagt gulv, og vi skal nu finde et nyt firma til at rette op på det.
Jeg vil derfor på det kraftigste fraråde at bruge Andersen & Heegaard – deres projektledelse har været en katastrofe fra start til slut.
God service og flot arbejde
Jeg havde Andersen & Heegaard ude og lave alt Vvs /gulvarme og vandrør og el arbejde efter en skade på en vandrør.Jeg har aldrig mødt så velforberedt,imødekommende og professionel hold. Den fineste dialog med alle medarbejder som hver især sørgede for projektet kørte efter planen.Tusind tusind tak til Simon,Connie,Jacob,Lasse og flere for den flotte indsats, i er simpelthen en fantastisk team. Den varmeste anbefalinger her fra.
Projektet har forgået i Vejle.
Bh Senka
Jeg kan på ingen måde anbefale firmaet…
Jeg kan på ingen måde anbefale firmaet til VVS opgaver. De har været på en sag hos os via GF forsikring, hvor de måtte lave deres eget arbejde om flere gange, før vi til sidst fik et andet firma på, som løste problemet på en halv time. Samtidig blev vi mødt med mistro og ubehagelig attitude.
Tillykke med Jeres nye medarbejder Mads…
Tillykke med Jeres nye medarbejder Mads Knudsen.
Vi har oplevet en virkelig kompetent og ordholdende medarbejder( Mads Knudsen) under udskiftningen af vort 25 års gamle IHC-instalation , som ikke virkede optimalt mere.
De arbejder åbenbart for Tryg…
De arbejder åbenbart for Tryg forsikring...
Der skal udskiftes en faldstamme.
Helt uden plan, uden ordentlig information - vil de bare møde op, og gå igennem et Svane skab...
VVS folk og Svane skab - Venligst - Nej Tak.
Ingen besked om afdækning - nej bare besked om, at "vi møder op i morgen kl. 7".
De kører åbenbart Tryg forsikring igennem møllen, så de kan tjene penge - så hurtigt som muligt !
Det er simpelthen så uprofessionelt - og meget ringe overfor dem, som de skal betjene.
0 stjerne ville have været mere korrekt.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse - Jeg havde et problem med et læk på varmerørene i mit stue. VVS-manden (Kasper Kieffer) forklarede, hvad der skulle gøres, og holdt mig informeret under hele processen. Efter cirka 2 timer var alt klaret, og han sørgede for, at mit varmeanlæg var luftet ud og klar til brug igen.
Yderst grænseoverskridende møde med…
Yderst grænseoverskridende møde med Jimmy Algren Møller, fra Andersen og Heegaards afdeling i Odense. Den person kan jeg anbefale, at man holder sig langt væk fra. Jeg blev truet, taget billeder af, råbt af og Jimmy ringede til min arbejdsgiver og svinede mig til. Trods at det var søndag eftermiddag, var Jimmy i fuld arbejdsbeklædning fra Andersen og Heegaard.
Uprofessionelt firma
Andersen & Heegard er benyttet i fobindelse med en forsikringssag, hvor det i første omgang tog dem 1 uge at kontakte os og informere at de ikke selv havde tid, men ville tildele opgaven til en underleverandør.
Herefter gik der yderligere en uge før underleverandøren kunne komme.
Rapporten fra undersøgelse fik vi først efter selv at kontakte Andersen & Heegaard direkte 3 uger efter første kontakt.
Den benyttes underrådgiver leverede en ubrugelig rapport uden korrekt resultat.
Regningen er urimelig for det udførte arbejde, da en anden leverandør måtte på sagen, før det blev løst.
Når vi beder Andersen & Heegaard om en forklaring, vender de ikke retur.
Kan absolut ikke anbefale Andersen & Heegaard
Efter flere anmeldelser fra forskellige…
Samme problem ses flere gange.!
Jeg er blevet opkrævet for meget mere end hvad der var aftalt. En opgave som skulle tag 15-30 min at klare ifølge virksomheden endte med at koste mig for 1,5 times arbejde.
Vanvittig god behandling
Vi har haft en skade igennem Forsikringsselskabet GF som samarbejder med A&H.
De ender med at sende 2 mand ud for at grave ned til brudt stikledning og reparerer.
Jeg har sjældent mødt så imødekommende og professionelle håndværkere som dem A&H sendte ud til os i Rødovre i går.
Kæmpe stort tak skal der lyde herfra!
Totaludskiftning vand og varme til fem ⭐⭐⭐⭐⭐
Andersen og Heegaard har udskiftet hele vand- og varmeinstallationen i Prangerhuset, en bebyggelse på Vesterbro, administreret af 3B/KAB. Det har været et stort projekt, men det lykkedes uden at beboerne måtte fraflytte, eller undvære vand/varme andet end få, varslede timer på hverdage, og aldrig aftener eller weekender. Det er blevet udført med stor professionalisme og altid venlige og imødekommende VVSere. Dygtige folk som man trygt kan overlade et stort renoverings projekt 😄
Uprofessionel og følelse af snyd
I forbindelse med en forsikringssag sender A&H først en person til at besigte opgaven.
Forsikringsselskabet kræver en yderligere undersøgelse, her sender A&H en anden person.
Da skaden skal udbedres sender A&H en helt tredje person. Denne person aner ikke hvad han skal lave, og begynder at spørge os hvad han skal lave, da han ikke har fået klar besked om skaden omfang. Den søde og venlige VVS'er må bruge over 2 timer på at få fat i forsikringsselskab og nr. 2 person der lavede den yderligere undersøgelse, for at finde ud af hvad skaden er, og hvad han skal lave. Tydeligt meget frustreret over at bruge tid på dette, gør den rare VVS'er sit arbejde færdigt.
Samme VVS'er skifter i sammen ombæring et toiletsæde der er gået i stykker. Da vi får fakturaen skal vi betale 3 gange så meget for selve sædet (2400 kr) sammenlignet med hvad vi selv kunne have købt det for (600 kr), samt kørsel (som jeg formoder forsikringsselskabet også kommer til at betale for). Da jeg spørger A&H hvorfor det koster 3 gange så meget, får jeg at vide at de ikke kan matche online varer. Det har jeg selvfølgelig forståelse for, men spørge om det koster 4 gange så meget, og spørger om jeg kan se fakturaen. På det får jeg følgende svar: Jeg udleverer naturligvis ikke vores købsfaktura. Du har bestilt et stykke arbejde, som vi har udført og det har jeg en forventning om at du betaler for'.
Jeg sidder som kunde med en oplevelse af at uprofessionelt firma, hvor den ene ikke ved hvad den anden laver og en regning der giver en følelse af at være blevet snydt.