dvdj

Super site d'achat en ligne de monnaie virtuelle pour les jeux malgré que des fois il peut y avoir des bugs une super insistance merci Great site to buy online virtual currency for games despite th... Se mere

I've made several purchases through them for STO always been great experience. I get the items within the 30min time window 99% of the time. Only once did it take over 30 mins (about 5 hrs) but that w... Se mere

Would be 5 stars but waited three hours for my order time is a valuable thing with that being said eventually got my items.and wylder at customer support stayed the whole time great job considering th... Se mere

(2.352)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Real deal

Most orders have been quick. One of my big orders did take some time. Could definitely improve on communication thru the 24/7 chat ppl just want to check orders for updates even if it just to say hey will take another 24hrs. But other than that great service.

28. oktober 2019

they lie and do not speak English on support.

They say they will refund before delivery but this is a lie. On 24/7 chat when you request refund they respond with “ Thank you for your patient waiting!I am typing ,answering your quesiton now,please do not leave”. Don’t trust.

27. oktober 2019

Bought from site but wheres my purchase ?

I purchased 70 million ec for star trek online ps4 it's been 2 days and I've still not got a response off them from the live chat, aoaue email address or the personal email when I bought through paypal. Had to get a refund. DO NOT USE !!!!

26. oktober 2019

Third time buyer

Third time buyer. It was takeing about 1.5 hours because i wasnt A federation officer. But We talked and fixed that hickup now much faster got what i ordered no problem. Im coming back for more cant wait for more master keys though 100 for 39.99 deal.

23. oktober 2019