Ik ben ontzettend blij met deze Anymaka hangmat! Dit is precies waar ik al zo lang naar op zoek was. De standaard is superpraktisch: hij is licht, eenvoudig in te klappen en op te bergen tot een c... Se mere
De hangmat standaard is super! Goede kwaliteit en echt snel op te zetten. Ik dacht dat mijn eigen hangmat zou passen, maar dat bleek niet zo te zijn. Contact gehad met de klantenservice en hebben toen... Se mere
Zeer comfortabele hangmat + super handige standaard, in 20 seconden op of af te bouwen. Ik was vooraf enigszins sceptisch vanwege mijn lengte (1.86m) en de relatief korte spanwijdte, maar de hangmat l... Se mere
Snelle levering en voorlopig( in eigen tuin) een prima product. Zelfs met twee volwassenen goed te doen. De zonnescherm en muggennet gemonteerd. Als ik het scherm draai naar de zonrichting, zakt deze... Se mere
Sinds augustus 2024 importeren we de anymaka. een revolutionair nieuw ontwerp in de wereld van opvouwbare en compacte hangmatstandaards. Gewaardeerd door design platforms en hangmatliefhebbers wereldwijd. Als anymaka Nederland zorgen we voor een snelle levering, goede en betrouwbare service en begeleiding van de aanschaf en gebruik van de anymaka. Blijft voor de gebruiker ontspannen en genieten. Team anymaka Nederland
Holland
- anymaka.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Snel ontvangen en super degelijke…
Snel ontvangen en super degelijke kwaliteit. De hangmat staat echt vlot.
snelle en correcte levering
Snelle levering en degelijke materialen…
Snelle levering en degelijke materialen met een stevige tas
snel geleverd en goed verpakt.
snel geleverd en goed verpakt.
en top frame echt in 3 seconden op te zetten!

Snelle levering
Snelle levering, alles compleet en goed. Gaaf product. Nu al zin in de zomer.
Hangmat standaard 👍
Hangmat standaard gekocht. Werd snel geleverd. Is makkelijk op te zetten en voelt degelijk aan.
Super handig en topkwaliteit !
Super handig en topkwaliteit !
Geen sta-in-de-weg standaard meer, maar een compact opgevouwen stevige standaard in een mooie tas.
Erg blij met deze aankoop !
Excellent product
Excellent product! Super easy to set up, comfortable and practical. Quick delivery.

Zeer comfortabele hangmat
Zeer comfortabele hangmat.
Bijzonder makkelijk op te zetten,
Zeer stabiel frame.

Besvarelse fra Anymaka
Compact, stabiel en comfort product
Enige tijd gezocht naar een hangmat, die makkelijk mee kan met de caravan. Uiteindelijk dit product gekocht. Super snel op te zetten en zeer compact weer in te klappen. Voldoet 100% aan onze eisen. Zeer stabiel en stevig. Prima materiaal.
Roel is zeer klantgericht en heeft verstand van zaken. Succes Roel.
Ron en Erica

Mooi gemakkelijk opzetbare hangmat
Mooi gemakkelijk opzetbare hangmat kan hem overal neerzetten zon of schaduw laatste heeft onze voorkeur 😎

Goede hangmat
Mooie hangmat, stabiele, hoogwaardige constructie.
Vlot geleverd. Aanrader!

Zeer goede vriendelijke service
Zeer goede vriendelijke service. Snelle correcte levering en uitstekende kwaliteit van de producten.

Relaxen
Een heerlijke manier om de relaxen in deze hangmat.
Makkelijk op te zetten en ook het opruimen is geen probleem.
Een aanrader!

Besvarelse fra Anymaka
Het was na een dag al in huis
Het was na een dag al in huis. Product is wat ik had verwacht. Ik zag dat er een kickstart online is van chairmodel.