Anyday A/S Anmeldelser

2.066

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 573 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den utroligt positive brugeroplevelse, da servicen er nem og bekvem at anvende til online køb. Mange sætter pris på de fleksible betalingsmuligheder, især muligheden for at opdele betalinger i rentefrie rater uden skjulte gebyrer. Den professionelle service og muligheden for at købe ønskede varer, selv dyrere ting, uden at betale hele beløbet med det samme, bliver også rost. Dog oplevede nogle kunder problemer med kortbehandling eller kontospærring, hvilket i visse tilfælde førte til uventede gebyrer. Andre fandt manglende gennemsigtighed vedrørende visse omkostninger eller betalingsplaner og ønskede mere fleksibilitet.

Det, folk taler mest om

User experience

Kunder deler positive meninger om brugeroplevelsen, idet mange fremhæver, at den er nem, hurtig og bekvem at... Se mere

Payment

Anmeldere fremhæver positive aspekter af betaling, især muligheden for at dele betalinger op i flere rater... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, og mange fremhæver den professionelle og... Se mere

Price

Anmeldere nævner positiv feedback om prisen, især muligheden for at dele omkostninger op i rater uden skjulte... Se mere

Product

Forbrugere finder produktet positivt, især på grund af muligheden for at afbetale større køb rentefrit,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Elsker anyday,er så glad for at være faldet over deres side ved en tilfældighed og har kun haft positive oplevelser uden undtagelse. Og de har mange muligheder mht afbetaling , så uanset situationen e... Se mere

Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Anyday. Da en webshop ikke svarede og trak en annullering i langdrag, trådte Anyday til med det samme. De håndterede sagen yderst professionelt og løste... Se mere

Jeg er rigtig glad for at bruge denne service til mine online køb. Det er en fantastisk mulighed at kunne dele betalingen op, så den passer præcis til mit budget. Sikkerheden ved online handel føles o... Se mere

Muligheden for helt gratis at kunne dele sine betalinger op i 4, er virkelig fantastisk. Ingen renter eller gebyrer, så man udelukkende betaler den faktiske pris. Det er utroligt nemt at bruge... Se mere

1. nr. 4 af de 10 bedste virksomheder i Finansiel tjeneste uden banklicens
  2. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Alternativ finansieringstjeneste
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Betalingskortbehandling
  4. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Låneinstitut
  5. nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i Betalingsservice
  6. nr. 4 af de 11 bedste virksomheder i Softwarevirksomhed

Om Anyday A/S

Anyday tilbyder en fleksibel delbetalingsløsning, som fritager shoppere for renter og gebyrer og i stedet pålægger butikker et lidt højere transaktionsgebyr. Vores mål er at blive den foretrukne delbetalingsløsning for både butikker og shoppere, og vi er stolte af at kunne bidrage til markedet med en forretningsmodel, som ikke alene vidner om omtanke for forbrugerne, men også henter pengene, der hvor de er flest. Shoppere, som vælger Anyday som betalingsløsning, kan dele deres betaling i fire og nøjes med at betale 25% ved checkout. Nul renter, nul gebyrer. Det kan lade sig gøre, fordi vores butikker betaler et transaktionsgebyr på 3,95% Læs mere på Anyday.io eller tjek det ud i vores app.

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(2.066)

637 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt

19. maj 2026

Hej Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplever Anyday som nemt og overskueligt. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil skabe for vores kunder.

Tak for alt

De har en god service og tak for alt.

19. maj 2026

Hej Boshra,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Ingen problemer.

Ingen problemer.. det virker bare hvergang (:

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at det bare virker hver gang – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil skabe.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Sabrina - Anyday

Det muliggjorde et større køb uden…

Det muliggjorde et større køb uden gebyr.

Hej Monica,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at Anyday gjorde det muligt for dig at gennemføre et større køb på en fleksibel måde uden ekstra gebyrer.

I er de bedste af de bedste

I er de bedste af de bedste

Hej,

Tusind tak for de flotte ord!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft så god en oplevelse med Anyday. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Sabrina - Anyday

Rigtig god samtale med kollegaerne…

Rigtig god samtale med kollegaerne meget forstående meget hjælpsom og rigtig god service 12/10

Hej Billal,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores team, og at du oplevede både forståelse, hjælp og god service hele vejen igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Let og overskueligt

Let, overskueligt og lige til.

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du oplever Anyday som let, overskueligt og lige til at bruge. Det er præcis det, vi arbejder for at gøre det til.

Anyday

Jeg vil give Anyday 5 stjerne fordi man kan når som helst gå på appen Anyday og betale sin gæld når som helst.👍
Men det dårlige ved Anyday er at butikker som Power Elgiganten og andre store butikker er ikke med i Anyday. Håber de kommer med en dag👍😀

Hej Mori,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!

Det glæder os virkelig at høre, at du synes Anyday er nemt at bruge, og at du sætter pris på muligheden for selv at kunne betale, når det passer dig.

Vi tager også din feedback med omkring flere butikker som Power og Elgiganten – vi arbejder hele tiden på at udvide vores samarbejder, så forhåbentlig kommer de med en dag.

Anyday - Sabrina

Det er utrolig nemt og bruge

Det er utrolig nemt og bruge. Alt er godt beskrevet og der hele forløbet nemt. Dejlig måde tilbagebetaling foregår.
Jeg kommer helt sikkert til og bruge det senere hen

Hej Rune,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever Anyday som nemt og overskueligt at bruge, og at hele forløbet har været let for dig. Vi er også glade for, at du er tilfreds med tilbagebetalingsprocessen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi glæder os til at have dig med igen.

Hej Kaj,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplever Anyday som nemt at bruge – og selvfølgelig også, at det ikke koster noget!

Hej Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplever Anyday som simpelt og nemt at bruge. Det er præcis det, vi gerne vil gøre det til for vores kunder.

Nemt

Nemt, hurtigt og bare fedt 😎

13. maj 2026

Hej Maria,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever Anyday som nemt, hurtigt og bare fedt. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Anyday – Sabrina

Altid nemt at handle med jeres hjælp

Altid nemt at handle med jeres hjælp. Og meget sikkert.

13. maj 2026

Hej Sintija,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever det som nemt og sikkert at handle med hjælp fra Anyday. Det betyder meget for os at kunne gøre betalingsoplevelsen både tryg og fleksibel for vores kunder.

Har kun gode oplevelse med Anyday

Har kun gode oplevelse med Anyday

Hej Søren,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du kun har haft gode oplevelser med Anyday. Det betyder meget for os at vide, at vores løsning og service lever op til dine forventninger.

Nemt og trygt

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplever Anyday som både nemt og trygt at bruge. Det er vigtigt for os at skabe en enkel og sikker betalingsoplevelse for vores kunder.

Anyday – Sabrina

En god måde at få delt en omkostning ud…

En god måde at få delt en omkostning ud på flere gange, men meget tungt at komme frem og benytte når man i mit tilfælde var i Bauhaus

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du ser Anyday som en god måde at dele en større omkostning op på flere betalinger. Samtidig er vi kede af at høre, at du oplevede processen som tung at benytte hos Bauhaus. Det tager vi med videre, da vi hele tiden arbejder på at gøre oplevelsen så nem og smidig som muligt – både online og i butikker.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt hjulpet.

Let og hurtigt

Let og hurtigt, og kører automatisk med trækning

Hej Stine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplever Anyday som let og hurtigt at bruge, og at de automatiske betalinger fungerer godt for dig. Vi arbejder netop på at gøre betalingsoplevelsen så enkel og bekvem som muligt.

Anyday – Sabrina

Nem og hurtig betjening samt masser af gode steder man kan bruge Anyday.

Hej Ronald,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både servicen og den hurtige betjening. Vi er også glade for, at du værdsætter de mange steder, hvor Anyday kan bruges.

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplever Anyday som super og lige ud ad landevejen. Vi arbejder hver dag på at gøre det nemt og overskueligt at bruge vores løsning.