Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
P.O. Pedersens Vej 2, 8200, Aarhus N, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Anyday lever op til hvad de lover, enkelt og nemt

Besvarelse fra Anyday A/S
Smart betalingsløsning ... Ville være fedt hvis man kunne bruge det alle vegne på nettet.

Besvarelse fra Anyday A/S
Det fungerer. Det er fantastisk at kunne sprede betalingen. Har aldrig oplevet udfordringer.

Besvarelse fra Anyday A/S
Har aldrig oplevet problemer med Anyday, er perfekt til når man ikke lige har alle pengene på en gang og skal bruge et eller andet lige nu.
Det eneste "dårlige" er at jeg ikke altid kan finde et sted hvor de har Anyday ;o)

Besvarelse fra Anyday A/S
Alt kører helt efter den aftalte plan så er fuldt ud tilfreds 👍👍👍👍🥰

Besvarelse fra Anyday A/S
Tak Anyday i er bare de bedste til småt og stort
5 af de store herfra....

Besvarelse fra Anyday A/S
Super FEDT " KØB NU BETAL OVER 4-24 AFDRAG "
Så kan det være nemmer ALTID "AnyDay"
Michael Andersen

Besvarelse fra Anyday A/S
Elsker anyday,er så glad for at være faldet over deres side ved en tilfældighed og har kun haft positive oplevelser uden undtagelse. Og de har mange muligheder mht afbetaling , så uanset situationen er der en mulighed uden kæmpe renter, gebyrer etc. Kæmpe udvalg af butikker fra tøj, møbler, elektronik osv. Ikke bare det men deres kundeservice er tiptop og mere end hjælpsomme, venlige og uanset problemet ordner det før man når at blinke. Kan 100% anbefale dem og efter mange (MANGE) køb gennem dem har de kun givet den bedste service hver eneste gang!

Besvarelse fra Anyday A/S
Har været fuld og tilfreds og har haft en rigtig god oplevelse med dem synes jeg

Besvarelse fra Anyday A/S
Kan hverken logge ind via app eller hjemmesiden.
Så evt renter mm må I selv dække.
Prøver at betale men det er ikke muligt.
30/6.
** I får et par stjerner mere for rent faktisk at yde en god og hurtig kundeservice ved kontakt til jer. **
Jonas

Besvarelse fra Anyday A/S
Det var nemt at logge på med NemID og have adgang til finansieringen.
Dog lidt skræmmende at det kunne lade sig gøre, trods en kredit advarsel, jeg selv har oprettet.

Besvarelse fra Anyday A/S
Jeg køber faktisk altid, når jeg finder noget, jeg har brug for, til en god pris i en webshop, der tilbyder betaling med Anyday. Jeg har haft rigtig gode erfaringer med det og er virkelig tilfreds.

Besvarelse fra Anyday A/S
Lidt uigennemsigtigt hvordan man bruger Anyday. Ofte ender jeg med blot at betale det hele selv, udenom kreditten.
Så mere fleksibilitet ville være rart.
🤥🫤🫢

Besvarelse fra Anyday A/S
Det er nemt og fleksibelt - og prisen er fair for 10 eller 12 delbealinger.

Besvarelse fra Anyday A/S
Jeg har været tilfreds med at bruge anyday så ikke noget at klage over
Kan åbenbart ikke bruge det mere.