Het telefonisch contact was uitstekend.Nadat ik er online niet uitkwam heb ik gebeld en werd perfect geholpen.Een verzekering afsluiten doe je niet iedere dag en door het persoonlijk advies geeft het... Se mere
Virksomheden har svaret
De schadeclaim werd zonder veel opmerkingen en vragen afgehandeld en binnen een dag had ik het geld op mijn rekening staan. De site van de ANWB dient wel sneller te reageren op ingevuld gegevens.
Virksomheden har svaret
I.t.t. Eerder kostte, het de laatste keer veel moeite om gewenste informatie te verkrijgen. De chatbot haperde, verbond door naar een medewerker maar dat duurde zo lang dat ik het opgaf. Na veel zoeke... Se mere
Virksomheden har svaret
Nog nooit reisverzekering nodig gehad. Had een reis geboekt naar Mallorca maar door ziekte van mijn vrouw en de nodige behandelingen in het UMC ziekenhuis in Utrecht kan deze helaas geen doorgang... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Er was een fout opgetreden bij het afsluiten van het contract wij hadden 2 keer hetzelfde met verschillende nr. na een telefoontje was het probleem gelijk opgelost.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Men begreep direct war ik het over had en de rest werd efficiënt afgehandeld

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Jaar en dag bij Unive verzekerd geweest met de veiligrijden functie. Keurige scores, elk kwartaal geld terug. Veiligrijden stopte wegens niet gewenste resultaten, andere auto gekocht. Werd getipt dat ANWB het zelfde concept had maar dan met een bean. De Bean werkt vaker niet dan wel, rijd 1000km per maand soms meer. De Bean ziet nog niet eens de helft van mijn ritten, en klaagt over dat ik mijn bochten te hard neem. Ze zeggen zelf dat G-Krachten meten hoe snel of ik mijn bocht neem. Toch bijzonder mijn mobieltje zit in de broekzak, Onze auto heeft geen androidauto of applecarplay. Ergens teleurgesteld, dat niet alle ritten worden gemeten. Bluetooth staat automatisch aan, Bean en Broekzak zitten niet ver van elkaar af. Batterij instellingen in de app staat op Onbeperkt. Volgens de app rij ik onveilig met een score van 55. Hopelijk verbeterd het in de toekomst, anders mag de Bean wel gedisconnect worden.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Fietsverzekering ANWB via Stella afgesloten. In de brief bij polis verlenging werd uitgelegd dat betalen via MijnANWB kon. Inloggen lukte niet. Gebeld met Stella als tussenpersoon, daar werd ik afgesnauwd. Contact opgenomen met ANWB. Zij hebben heel netjes mijn gegevens gecorrigeerd (Stella had typefout gemaakt) -> probleem opgelost. Goede service dus tevreden klant! Advies: sluit verzekering direct af bij ANWB ipv via Stella

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Goede en adequate afhandeling door de diverse afdelingen van onze vraag

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Wat een arrogante flut maatschappij ,je word constant aan het lijntje gehouden en elke x sturen ze je iets op en dan duurt het weer 15 dagen want oh het is zo druk !!! Ja dat geloof ik als je iedereen maar afscheept en verzet naar latere datum . Ben vanaf Mei bezig met een schade en het is schande hoe jullie met klanten omgaan . Pfff 5 sterren van mij 1 ster nog veel te veel zielige personen

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Telefonische opzegging e-bikeverzekering werd snel en adequaat afgehandeld. Deel van premie werd binnen enkele dagen teruggestort.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Via website europadekking van doorlopende reis- en annuleringsverzekering naar werelddekking proberen te veranderen, maar dat resulteerde in een losse verzekering. Medewerker heeft prima geholpen dit op te lossen, en begteep ook niet wat ik had fout gedaan want bij hem gebeurde precies hetzelfde.
Website dus laag scorend, medewerker hoog.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Per 1-8 zou mijn autoverzekering verlengt worden, maar de voorwaarden werden wel veranderd. Hele jaar geen schade of niets geclaimed. Maar ineens ging ik per nieuwe polis €32 euro omhoog! Vanwege dus nieuwe voorwaarden. Van 54 naar bijna 87 euro. Bij contact kwam er n warrig verhaal over andere indelingen qua schade vrije jaren. Ben dus meteen overgestapt. Erg slecht voor zoiets als de ANWB

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Nadat we pech pech kregen in Frankrijk ging alles heel moeizaam bij de anwb!! Het was al direct duidelijk dat de auto niet direct gerepareerd kon worden en dus terug gebracht naar Nederland moest worden door de anwb maar alsnog hebben ze ons 2 dagen laten wachten in the middle of nowhere ergens in Frankrijk ! Uiteindelijk na 2 dagen hebben we te horen gekregen na 100x bellen dat er onze vervangende auto konden ophalen bijna 80km verderop !!! 3 uur reizen om daar überhaupt te kunnen komen. Nu weer thuis 2 weken verder en mijn auto is nog steeds niet bij de garage waar we hadden afgesproken dat die gebracht zou worden !!! Als je de anwb dan belt om te vragen wanneer mijn auto wordt gebracht naar de garage zijn ze heel onvriendelijk en onbeschoft en hangen ze telefoon op tijdens het gesprek . Ze kunnen mij ook niet duidelijk aangeven wanneer de auto naar de garage wordt gemaakt zodat die gerepareerd kan worden ! Kort samengevat een ramp echt schandalige service naar je klanten die al ruim 10 jaar lid zijn !

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Bij bestelling fietsverzekering was er geen bevestiging. Opnieuw gedaan , achteraf dubbel afgesloten. Slechte service.. Klantenservice was wel behulpzaam maar natuurlijk totaal onnodig.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.