Virkeligt godt internet
Virkeligt godt internet, hastighed perfekt, prisen er god og kundeservice er helt som den skal være. Det bedste internet jeg har haft.
Tak for en god oplevelse, hjælp og inspiration. Ikke ofte man møder nogen med både viden om det jeg havde brug for og inspiration til mere viden. Behagelig og venlig kvinde, desværre husker jeg ikke navnet.
Ufattelig dårlig kundeservice.
Talte idag med en kvinde over tlf. ang. noget internet som jeg havde betalt for i over et halvt år men slet ikke havde kunnet bruge i al’ den tid. Jeg blev mødt af den værste kundeservice man kunne tænke sig, da kvinden der tog telefonen nærmest begyndte at skælde mig ud over at jeg havde sendt en klage ind til dem ang. at jeg ville have nogle penge refunderet grundet ovenstående. Vi fandt så frem til en løsning, men jeg får stadigvæk ikke refunderet de penge jeg har betalt i den periode. Kan klart ikke anbefales…
Optimer venligst jeres kundeservice gevaldigt.
Ubehalig samtale
Uforskammet person på telefon
Finder en anden tv og internet udbyder
Hold jer langt væk
Hvad fan laver AF86 som lukket, selvom jeg har betale regning, og de sagde at jeg genbestiller og skal betaler ny pakket!!!
Hvorfor skal betale mere????
I forbindelse med opgradering af mit internet, skulle jeg logge på Mit AF86 selvbetjening. Da jeg ikke lige havde kundenummer og kode ved hånden, ringede jeg til dem. Kom igennem med det samme og snakkede med en venlig "Mette", som hurtigt guidede mig igennem hele forløbet. Super kompetent betjening og ingen sure miner over jeg ikke bare "selv kunne finde ud af det". Yderligere blev jeg informeret om at min router skulle være moderne for at kunne modtage høje hastigheder (det er den), og hvordan forløbet mht til betalings service ville blive efter opgradering. Tip top service, - jeg er glad
Kom lynhurtig gennem via telefon og fik fantastisk service og hjælp. Blev endda ringet op af en medarbejder, for at sikre at alt aftalt var ok.
Har lige haft fornøjelsen af tale med de to sødeste og ualmindelige serviceminded piger Mette og Mia. Til trods for vi selv var skyld i problemet løste de vores problem med et smil på “Læben” hurtigt og yderst effektivt.
Tak for hjælpen…
Kundeservice
Findes ik i det firma,latterliggøre kunder og sider og griner af dem under samtale.
Måske har jeg været uheldig at en ung knægt opfør sig sådan.
Tak for hjælpen det kalder jeg Service på høj plan var sikker på at jeg sku igemmen alt muligt besvær også gør i det så let for mig så 1000 tak hilsen lenette
Virkelig god og hjælpsom kundeservice, der hurtigt vender tilbage, når man har problemer.
Af86 bliver drevet af utroligt inkompetente sigøjnere der stjæler med arme og ben..
Magen til uduelige medarbejdere skal man lede længe efter, men ikke hos af86!
Stor tak til Lise Kaas! Hun vejledte mig igennem hele internetsbestillings-processen fra start til slut og hun gjorde det med et smil. Tusind tak for god service.. En service som er ved at forsvinde ude i den store verden:)
Super Super sød Hanne!
Hjalp mig med at få mit trådløs WiFi i dag, selvom det var så svært! Hun gjorder sig umage og nu er jeg en meget glad kunde!!!
😁😁
Magen til uduelige medarbejdere skal man lede længe efter, men ikke hos af86!
De kan ikke finde ud af at sætte det rigtige navn på regningen, så har ikke modtaget et eneste brev fra dem på trods af at jeg har været kunde i snart 1 år og ringet hver måned og spurgt efter regningen.
Så de lukkede selvfølgelig for både internet og tv, og det skulle jeg så betale for samt betale yderligere for at få det åbnet igen, og for at det ikke var nok, så skulle jeg da også lige betale for at bestille det samme produkt...
tyveri er vel det nærmeste man kan komme Antenneforeningen af 1986 priser på ændring af tv pakke 295,- for noget der gøres digitalt,kunne egentlig godt tænke mig at grave dybere i deres ågerpriser og se om det er i strid med forbrugerrådets retningslinier
hvis du/i kan så undgå at komme tæt på dette åger selskab der hellere end gerne vil klæde dig af økonomisk til skinnet.....
Magen til lorteforetagende skal man lede længe efter. Jeg har nu for tredje gang, fået lukket mit internet selvom det er betalt. Snakker danskkabel og af86 ikke sammen eller hvad sker der?
Og ikke nok med det, så skal i lige pisse ekstra meget på jeres kunder, og lukke for forbindelsen når kl er 17, så man ikke kan kontakte jer på nogen tænkelig måde før næste dag. Føj siger jeg bare.