Ansigtsyoga Anmeldelser 192

4,3

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 43 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med produktet, især ansigtsolien, som beskrives som fantastisk og uundværlig. Mange fremhæver, hvordan olien forbedrer hudens glød, spændstighed og fugtighed, og reducerer rynker og tørhed. Folk sætter også pris på, at olien er næsten duftfri og let at smøre ud, samt at den hurtigt trænger ind i huden. Dog var nogle mennesker utilfredse med betalingsprocessen og kundekontakten. Flere kunder oplevede, at der var problemer med, at varer ikke blev modtaget, selvom betaling var gennemført, eller at ordrer var ufuldstændige. Derudover var der gentagne klager over manglende respons fra kundeservice via e-mail, kontaktformularer og sociale medier, hvilket gjorde det svært at løse problemer med ordrer eller adgang til programmer.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder udtrykker stor tilfredshed med produktet, især ansigtsolien, som mange beskriver som "uundværlig" og... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv. Kunder rapporterer, at olien har hjulpet med at forbedre hudens... Se mere

Payment

Mennesker rapporterer negativ oplevelser med betaling. Kunder oplever, at penge trækkes fra deres konti, ofte... Se mere

Customer communications

Anmeldere nævner negativ feedback om kontakt. Kunder rapporterer vanskeligheder med at komme i kontakt med... Se mere

Order

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med ordrer. Mange rapporterer at have bestilt varer som ansigtsolie... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Opdatering Vi fik det løst og olien er kommet. Det handlede vist mest om kommunikationsveje og muligheder. Alt er godt. Jeg bestilte en ansigtsolie omkring 9/1. Pengene er trukket og jeg ha... Se mere

Problemet er nu løst, og jeg er blevet bedt om at fjerne min anmeldelse... Jeg gav oprindeligt 2 stjerner, men ændrer nu til 3,5. Grunden til denne bedømmelse er fordi jeg ikke synes a... Se mere

Har lige modtaget ny portion af ansigtsolien, den er jeg blevet afhængig af. Har tidligere brugt 3 forskellige produkter til ansigtet, men nu klarer olien det hele, og huden føles endda mere frisk og... Se mere

Jeg har været super glad for at træne mit ansigt efter Jeannes ansigtsyoga-program. Det har gjort en tydelig forskel på mine øjne, hamsterposer, hals og i det hele taget hele udstrålingen i ansigtet... Se mere

1. Ansigtsbehandling
  2. Skønhedssalon
  3. Helse- og skønhedsbutik

Er du begyndt at se spor efter den naturlige aldringsproces i form af slap hud, rynker og manglende glød? Og er du ikke klar til Botox og andre drastiske indgreb ? Så kan det være at ansigtsyoga er den helt naturlige løsning for dig. Dine ansigtsmuskler bliver nemlig med alderen mere slappe, men med ansigtsyoga kan du virkelig gøre noget ved det. Ligesom resten af kroppen skal ansigtet nemlig også motioneres. Med simple effektive øvelser kan du sige pænt farvel til rynker og slap hud og få din ungdommelig glød tilbage. Min vision At give dig et overblik over, hvad ansigtsyoga kan gøre for dig, og hvordan du gør din hud og dit ansigt en tjeneste gennem forskellige opstrammende og rynkereducerende øvelser. 6000 kvinder er allerede igang Alle kan være med og det er aldrig for sent at komme igang. Min yngste deltager er 29 år og den ældste 84 år. Hvad med dig, vil du også igang ? Veldokumenteret ONLINE træningsprogram til ansigt og hals Opstrammer & reducerer rynker Synligt resultat allerede efter 4 uger, ved blot 10 minutters daglig træning. Hele dit ansigt og hals får et naturligt løft, færre rynker og ikke mindst en smuk uimodståelig glød. Programmet består af: FaceYoga Muskeltræning Træner og styrker dine muskler under huden og under eventuelle rynker, så huden opstrammes og rynker fyldes op af muskelmasse indefra. Lymfedrænage & Collagen-fremmende massage En vigtig afsluttende massageteknik, som dræner dine lymfer og dermed mindsker hævelser, fremmer kollagenproduktion og giver helt fantastisk glød. Hjælper dig med at komme af med de affaldsstoffer, som gemmer sig inde bagved. Face Lifting Opstrammende massage En utrolig lækker selv massage med teknikker, som fremmer blodgennemstrømningen og dermed sætter gang i opbyggelse af kollagen - den vigtigste faktor til fast hud. Mit navn er Jeanne Adelsten, 53år og mor til 3. Jeg har de seneste 6 år hjulpet 6.000 kvinder til et mere ungdommeligt spejlbillede ... og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig også 💗

Et stille univers for hud, nærvær og naturlig glød

Skabt med fokus på ro, kvalitet og personlig kontakt
Jeg arbejder med ansigtsyoga og naturlig hudpleje, der støtter huden indefra gennem enkle ritualer og nærvær i hverdagen. Mit mål er ikke hurtige løsninger, men en rolig og bæredygtig tilgang til hud og velvære — kombineret med personlig service og ærlig vejledning, hvis du har brug for hjælp undervejs.
Små ritualer fremfor hurtige løsninger
Jeg arbejder med ansigtsyoga og naturlig hudpleje ud fra tanken om, at synlige resultater opstår gennem kontinuitet, ro og respekt for huden. Mit fokus er enkle rutiner, der passer ind i en travl hverdag — uden pres eller perfektion.
Udvalgt med omtanke for både hud og oplevelse
Alle produkter og programmer er skabt og udvalgt med fokus på kvalitet, enkelhed og en behagelig oplevelse i hverdagen. Målet er ikke mere — men bedre — så hudpleje og træning bliver noget, man har lyst til at vende tilbage til.

Personlig hjælp, hvis du får brug for det

Du skal altid kunne få fat i mig

Hvis du oplever udfordringer med adgang, ordre eller produkter, hjælper jeg personligt med at finde en løsning. Mit mål er, at du altid føler dig tryg og godt hjulpet — også efter dit køb.

4,3

Svarer typisk inden for 1 måned

Jeg kan varmt anbefale Ansigtsyoga 🩷

Jeg kan varmt anbefale Ansigtsyoga by Adelsten 🩷
Jeanne er den bedste, hendes ansigtsyoga virker, det kan mærkes efter de første øvelser og ses efter ca. 4 uger.
Stop - eller i det mindste vent, med botox og kirurgisk indgreb, til du har prøvet ansigtsyoga med Jeanne 🩷

29. november 2024

Kære Louise,
Tusind tak for dine vidunderlige ord – de rammer lige i hjertet 🩷
Jeg bliver så glad for at høre, at du både mærker og ser effekten af Ansigtsyoga – det er præcis derfor, jeg har skabt programmet.

Og hvor er det en stærk pointe: at give sig selv en naturlig mulighed før man overvejer mere drastiske løsninger.
Tak for din tillid – og for at dele din oplevelse med så meget kærlighed og klarhed ✨🙏Jeanne

Rigtig god service

Har købt Face fit programmet og er så småt kommet igang - er sikker på jeg nok skal blive glad for det idet det er let tilgængeligt og gode videoer der er meget brugbare . Glæder mig nu til at komme rigtig igang over vinteren.
Der var sket en kommunikativ misforståelse mellem Jeanne og mig som nu er retter op på meget tilfredsstillede vis🙏 Så kan varmt anbefale programmet samt at handle med hendes firma.

28. november 2024

Kære Vivi,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse – og hvor er jeg glad for, at vi fik løst misforståelsen på en god måde 🤝
Det betyder meget at høre, at du allerede oplever mit ansigtsyoga program som let at gå til og fyldt med brugbare videoer. Netop dét er min intention – at gøre det nemt at give sit ansigt lidt ekstra kærlighed i hverdagen 🌿🪞

Jeg håber, vinteren bliver fyldt med små selvkærlige stunder og ny glød i huden ✨❄️
Tak fordi du er med 💌
♥️Jeanne

Jeg har købt Facefit

Jeg har købt Facefit. Det er et supergodt kursus, let at forstå og gode instrukser og masser af lækkert og sjovt bonus indhold. Jeg har ikke brugt det til punkt og prikke, hver dag, men jeg vender tilbage til det hele tiden alligevel og ikke bare giver det et løft i ansigtet men også energi og velvære. Super godt og vellavet, tak

25. november 2024

Kære Tine,
Hvor er det bare en dejlig besked – tusind tak! 💫
Jeg elsker, at du bruger mit ansigtsyoga program på din egen måde – det skal netop kunne tilpasses din hverdag og stadig give både glød, energi og velvære ✨🧘‍♀️

At du vender tilbage til det igen og igen, betyder virkelig meget – det viser bare, at selv små øjeblikke kan gøre en stor forskel 💖🌱
Tak fordi du er med – og for dine varme ord!
♥️Jeanne

Gør noget godt for dig selv med den bedste ansigtsyoga

Super godt og informativt program.
Er man i tvivl om øvelserne, bliver man bliver hjulpet rigtig godt igennem via de små lyd/videoer.
Og det bedste af det hele er, at det virker.
Største anbefaling herfra.

21. november 2024

Kære Susanne,
Tusind tak for din skønne anmeldelse – og for din store anbefaling! 🌟
Det glæder mig virkelig, at du oplever mit ansigtsyoga program som både informativt og nemt at følge. De små video- og lydguides er netop lavet for, at man aldrig skal føle sig alene undervejs 🎧📹

Og vigtigst af alt – hvor er det fantastisk at høre, at det virker! Tak fordi du giver dig selv den tid og omsorg 💆‍♀️🌸
Så glad for, at du er med.
😍Jeanne

Hej jeg er virkelig glad for dette…

Hej jeg er virkelig glad for dette program, jeg synes det hjælper, men jeg skal bruge det næsten hver dag for at opnå bedste resultater, 🥰

12. november 2024

Besvarelse fra Ansigtsyoga

Hej Rie – hvor er det dejligt at høre, at du er glad for programmet! 💕
Du har helt ret – som med al træning, så kommer de bedste resultater med lidt kontinuitet, og det gælder også for ansigtsyoga 💪🪞

Fantastisk at du mærker effekten – og så skønt, at du giver dig selv den tid. Tak fordi du deler ✨
🤩Jeanne

Jeannes program er nemt at gå til og…

Jeannes program er nemt at gå til og det VIRKER sgu 😃 Jeanne er også altid hurtig på tasterne, hvis man har spørgsmål, så derfor en kæmpe anbefaling herfra.

9. november 2024

Kære Dorte,
Hvor er det bare en fantastisk besked – tusind tak! 😄
Jeg elsker, at du skriver “det VIRKER sgu” – for ja, det gør ansigtsyoga virkelig, når man giver det lidt kærlighed og konsistens 💥💆‍♀️

Og tak for dine søde ord om min support – det betyder meget at høre. Jeg er så glad for, at du er med og spreder god energi! 🌟📩
Kæmpe kram herfra 🙌
🌞Jeanne

Havde "glemt" at træne hen over…

Havde "glemt" at træne hen over sommeren. Kunne lynhurtigt se og mærke forskel efter opstart igen. SKØNT

6. november 2024

Kære Helle,
Åh ja – det kender vi vist alle 🙈 Men hvor er det fantastisk, at du hurtigt kunne både se og mærke forskellen, da du kom i gang med ansigtsyoga igen 💫💆‍♀️

Kroppen (og ansigtet!) husker – og det er så SKØNT, når resultaterne vender tilbage så hurtigt. Tak fordi du deler 🌿
🌞Jeanne

Ikke ok

Købte den 19. oktober 2 olier og den 21. oktober blev pengene trukket på min konto. Jeg efterspurgte olierne den 23. oktober og Jeanne beklagede at jeg ikke havde fået besked om at olierne var i restordre, men at hun forventede dem på lager i løbet at et par dage hvorefter hun straks ville sende dem til mig. Jeg har intet hørt siden og jeg har skrevet til hende både på mail og Messenger men hun svare ikke. Troede faktisk det var et reelt og ærligt firma da jeg er meget flad for selve programmet - men at man hæver penge inden varerne overhovedet er afsendt og så ignorere kunden efterfølgende er ikke ok

19. oktober 2024

Hej Louise

Tak for din feedback, og undskyld for den bøvlede oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, at det skal være sådan.

Jeg er glad for, at olierne endelig er på vej til dig. Undskyld for den manglende kommunikation og de frustrationer, det har skabt. Jeg arbejder på at blive bedre, så det ikke sker igen 🫣.

Det betyder meget for mig, at du kan lide mit ansigtsyogaprogram …. og jeg er helt sikker på du kommer til at synes at ansigtsolien var værd at vente på …. trods alt 😅.

Undskyld 😌.

🩵Jeanne

Rigtig godt og effektivt program

Rigtig godt og effektivt program. Ser tydelig forandring efter kort tid.
Kan klart anbefales

11. oktober 2024

Kære Dorthe,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det fantastisk at høre, at du allerede ser tydelige forandringer efter kort tid – det er lige præcis dét, ansigtsyoga kan, når man giver det lidt opmærksomhed hver dag ✨
Tak fordi du anbefaler videre – det betyder meget 💛

De kærligste hilsner,
Jeanne 😊

Et nyt menneske hver aften :)

I februar købte jeg 4-ugers Face-Lift, men kom af forskellige årsager ikke i gang med programmet. Da august måned startede gjorde jeg også. Og det er jeg virkelig glad for. Efter to måneder er mit ansigt blevet mere markeret, og huden er blevet så fin (bøvlede med rosacea før, det er væk nu), og ansigtet har fået den fineste kulør. Programmet tager noget tid i starten, og jeg kan stadig ikke huske det udenad, men det er nok at kigge på oversigten for at huske øvelserne. Den sidste del, den opstrammende massage, laver jeg dog altid til videoen, med lyd på, for det er bare så afstressende musik. Laver det hver aften inden sengetid (har kun mistet to dage undervejs), og det er næsten afhængighedsskabende. Mine bedste anbefalinger herfra :)

2. oktober 2024

Kære Helle,
Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse – den gjorde mig virkelig glad at læse! 💛
Hvor er det fantastisk at høre, at du har fået så flotte resultater med ansigtsyoga – både med markering, glød og ikke mindst lindring af rosacea. Det er så inspirerende, at du har gjort det til en fast aftenrutine, og jeg elsker, at du beskriver det som “et nyt menneske hver aften” – det siger det hele 🌙✨

Og ja – den opstrammende massage til musikken kan noget helt særligt. Tak fordi du deler din rejse og sender dine anbefalinger videre.

De kærligste hilsner,
Jeanne 😊

Super program

Super program, nemt at gå til og det virker!!

25. august 2024

Kære Pernille,
Hvor er det dejligt at høre – tak for din korte, men kraftfulde anmeldelse! 💥
Det glæder mig virkelig, at mit ansigtsyoga program føles nemt at gå til og giver mærkbare resultater. Det er præcis den balance, jeg stræber efter.

Alt det bedste,
Jeanne 🌷

Fantastisk program som er nemt at…

Fantastisk program som er nemt at følge. Jeg har brugt det siden juli 23, og det har virkelig gjort noget godt for mit ansigt. Har desværre holdt en pause henover sommeren, som også kan ses og mærkes. Så er nu gået igang igen. Jeanne er hurtig til at svare når man kontakter hende. Tak for et godt program og dig.

10. august 2024

Kære Gitte,
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at mit ansigtsyoga program har gjort en forskel for dig siden juli 💛
Og ja, pauser kan mærkes – men det gode er, at huden hurtigt reagerer positivt, når man kommer i gang igen. Jeg er så glad for, at du er tilbage, og tak for de søde ord om min support – det betyder virkelig meget 💬✨

Pas godt på dig selv,
Jeanne 🌿

Super godt program

Super godt program . Nemt at følge og giver flotte resultater. Min hud har fået en flot glød og bekymringsrynken er formindsket. Mine poser under øjnene er næsten ikke synlige længere. Har brugt programmet i et års tid.. Vil klart anbefale det til andre😊.

15. august 2024

Kære Lone,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor er det fantastisk at høre, at du har fået så flotte resultater med mit ansigtsyoga program! ✨
Mindre bekymringsrynke, færre poser og en smuk glød – det lyder som den skønneste belønning for din vedholdenhed gennem det sidste år.
Tak fordi du anbefaler det videre – det betyder mere, end du tror.

Med smil og glød,
Jeanne 🌸

Jeg har kørt programmet i 2 uger nu og…

Jeg har kørt programmet i 2 uger nu og jeg både ser & mærker allerede en stor forskel. 😊 programmet er nemt og man føler sig som et nyt mennesker hver eneste aften efte endt program. Kan klart anbefale ♥️

21. juli 2024

Hej Heidi
1000 tak for din positive anmeldelse af mit Ansigtsyoga program! Jeg er super glad for at høre, at du allerede ser og mærker en stor forskel efter kun 2 uger - det er virkelig flot arbejde 💪🙌👏.
Jeg er meget stolt af at kunne tilbyde et nemt og effektivt program, der kan forbedre ens udseende og ikke mindst velvære.
Tak for din anbefaling, det betyder meget for mig! ♥️

Fantastisk glød

Min hud er simpelthen blevet fantastisk efter at have startet med dette ansigts-yoga program i februar 2024.
Jeg fulgte de fine vejledende videoer og nu kan jeg øvelserne udenad og jeg sørger for at lave den hver dag.
Ganske hurtigt følte jeg, at min hud blev bedre til at optage de produkter, jeg bruger i min daglige rens- og make-up rutine, min glød kom tilbage og mine linjer har klart forandret sig.
Alt bliver forklaret og vist på bedste vis og jeg kan klart anbefale at man ikke venter med at komme igang med disse rutiner!

17. juli 2024

Hej Anja
Tusind tak for din fantastiske feedback om mit Ansigtsyoga program! Det er virkelig inspirerende at høre, hvordan programmet har haft en så positiv indvirkning på din hud. Det lyder som om, at du virkelig har taget programmet til dig og gjort det til en fast del af din daglige rutine. Det er virkelig imponerende! 💪👏.

Det er fantastisk at høre, at din hud er blevet bedre til at optage de produkter, du bruger i din daglige hudpleje- og makeup-rutine. Det er nemlig vigtigt også at have en god hudpleje-rutine, og det ser ud til, at Ansigtsyoga programmet har hjulpet dig med at få endnu bedre resultater 🥰.

Det er også dejligt at høre, at din glød er kommet tilbage, og at dine linjer har forandret sig. Det er nemlig fantastisk, hvordan regelmæssig ansigtsyoga kan have en sådan effekt på hudens udseende og tekstur.

Tak for at anbefale programmet til andre! Det er virkelig værdifuldt for mig at du deler din positive oplevelse og måske derved kan opmuntre andre til at komme i gang med disse skønne rutiner. Fortsæt endelig det gode arbejde 💪🩵.

De bedste anbefalinger herfra

De bedste anbefalinger herfra. Så glad for at jeg have valgt ansigtsyoga. Har brugt det i 3 uger nu, og synes jeg kan mærke at huden er mere fast og huden har fået mere glød.
Forsøger at lærer alle øvelserne udenad, så det gør det lettere at implementere det i hverdagen. En side gevinst er, at jeg har sovet meget bedre efter opstart af ansigtyoga.

9. juli 2024

Hej Mette
Det lyder da bare fantastisk!

Det er virkelig inspirerende at høre, hvordan ansigtsyogaen har haft sådan en positiv indvirkning på både din hud og din søvn 🩵.

Det er skønt at du er dedikeret til at lære alle øvelserne udenad, så du kan implementere dem i din daglige rutine 🥰.

Fortsæt det gode arbejde, og lad gløden og fastheden fortsætte med at stråle! 😘

Www.Ansigtsyoga.info/program

Dejligt nemt og lige til

Dejligt nemt og lige til, gode videoer med både visuel og skrevet forklaring.
Skøn ro når massage programmet er afsluttet.

3. juli 2024

Kære Jeanette,
Tusind tak for din fine feedback – det glæder mig virkelig, at du oplever mit ansigtsyoga program som nemt, tydeligt og rart at bruge 💆‍♀️
Og hvor er det dejligt, at du mærker den ro efter massageprogrammet – det er præcis den følelse, jeg håber at give videre.

Med varme hilsner,
Jeanne 🌙

Fantastisk godt ansigtsyoga “program”

Fantastisk godt ansigtsyoga “program”
Har hurtigt set resultater af øvelserne. Linjer mindskes, huden “glattes” og har fået en super fin glød. Er vild med videoerne der illustrerer de forskellige øvelser, som kan”køres” i forlængelse af hinanden. Anbefalinger herfra.

30. juni 2024

Kære Connie,
Hvor er det skønt at høre, at du allerede har oplevet tydelige resultater med mit ansigtsyoga program – det gør mig så glad! ✨
Mindskede linjer, glattere hud og en smuk glød er netop det, mange drømmer om – og det er fantastisk, at du har fundet en god rytme med videoerne.
Tusind tak for dine anbefalinger og for at dele din oplevelse 💛

De bedste hilsner,
Jeanne 🍀

Programmet er blevet min nye vane

Jeg vil ikke undvære det. Jeg laver programmet om morgenen. Det giver glød til ansigtet og strammer op. Jeg har haft det med på ferie flere gange og det har bl.a. betydet at det har været let at få det indarbejdet som en vane. For nu er det bare noget der skal gøres, som at børste tænder.

23. juni 2024

Kære du,
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det fantastisk at høre, at mit ansigtsyoga program er blevet en fast del af din morgenrutine ☀️
At du sammenligner det med at børste tænder, er den største ros – for netop det at skabe en naturlig, daglig vane er nøglen til de langsigtede resultater. Og så er det så sejt, at du endda har det med på ferie – kæmpe skulderklap herfra!

Tak fordi du deler 💛

Kærlig hilsen,
Jeanne 🌺

Hjælper mod mine tunge øjenlåg.

Hjælper mod mine tunge øjenlåg.
Da jeg har meget tunge øjenlåg og faktisk overvejet en operation for det, er jeg glad for jeg faldt over Ansigtyoga på Facebook. Tænkte at det ikke kunne skade at prøve det først og har ikke fortrudt det.
Kan faktisk næsten se det med det samme på mine øjenlåg når jeg laver øvelserne. Skal bare blive bedre til at holde det ved lige😆
Og man sidder tilbage med en dejlig følelse efter øvelserne.

19. juni 2024

Kære Bente,
Tusind tak for din ærlige og dejlige anmeldelse 💛
Det glæder mig virkelig at høre, at ansigtsyoga har hjulpet på dine tunge øjenlåg – og at du nu oplever en synlig forskel, uden at gå den kirurgiske vej.
Det er så stærkt, at du valgte at give det en chance – og hvor er det skønt, at du også mærker velværen efter øvelserne. Ét skridt ad gangen – det vigtigste er, at du er i gang 💫

Tak fordi du deler din rejse!

De varmeste hilsner,
Jeanne 🌻