Anodyne.no - Holdningstøy Anmeldelser

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Anodyne® er forhandler av holdningstøy fra Alignmed. Holdningstøy er inspirert av kinesiotape metoden, en behandlingsform som ofte blir brukt av fysioterapeuter for å avlaste trykk og spenninger. Tøyet støtter og bevisstgjør hensiktsmessig muskulatur uten å frata kroppens naturlige muskelfunksjon. Tøyet hjelper spesilet i statisk stillesittende situasjoner hvor en ønsker å motarbeide uønsket trykk og spenninger. Holdningstøy passer til bruk i arbeid, på reise og ellers i fritiden. Våre produkter er laget for å motivere til videre sunn aktivitet og er å regne som et supplement til trening og tradisjonell behandling.

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Ikke som ventet dårlig

7. september 2022

Hei Filmon

Takk for tilbakemeldingen din, den er veldig viktig for oss.
Vi beklager at produktet ikke har forventet effekt og har sendt deg en e-post angående dette.

Vi ser frem til å høre fra deg og finne en løsning.
Med vennlig hilsen,
Anodyne

Jeg har prøvet å bytte min t-shirt

Jeg har prøvet å bytte min t-shirt. Helt håpløs kundebehandling. Skrevet flere mailer, men ingen ny t-skjorte!!!

16. august 2019

Hej Tore.
Undskyld forvirringen.
Når man "ombytter" et produkt hos Anodyne i Norge fungerer det på følgende måde:
Kunde sender produkt retur. Anodyne giver penge tilbage til kunden. Kunden bestiller nyt produkt på hjemmesiden.
Det ser ud til, at der forligger en misforståelse mht. hvordan man returnerer et produkt hos os. Det er vi kede af.
Jeg har skrevet en mail direkte til dig, for at afklare sagen.

Mvh. Peter fra Team Anodyne

Hurtig ekspedering

1. januar 2018

Besvarelse fra Anodyne.no - Holdningstøy

Hei AG, tusen takk for hyggelig tilbakemelding, dette setter vi stor pris på:) Vi ønsker deg en fortsatt fin uke. Vennlig hilsen team Anodyne.

Virker fantastisk.

22. december 2017

Besvarelse fra Anodyne.no - Holdningstøy

Det er godt å lese Truls:)

Vi setter veldig stor pris på din tilbakemelding:)

Ønsker deg en fortsatt fin uke:)

Team Anodyne

Hurtig levering, god service.

21. december 2017

Besvarelse fra Anodyne.no - Holdningstøy

Tusen takk for god tilbakemelding, den er det satt stor pris på Reidar:)

Ha en fortsatt super uke:)

Team Anodyne

God service og godt produkt

21. april 2017

Besvarelse fra Anodyne.no - Holdningstøy

Takk for hyggelig tilbakemeling Gunn, det gir oss motivasjon til å stå på videre for å levere produkter som hjelper våre kunder:)

Ha en fortsatt fin dag!

Lang leveringstid

21. april 2017

Hei Cecilie,

I mars flytter Bring og Posten sin pakkeproduksjon over til nye pakketerminaler i Oslo. Samtlige bedrifter i Oslo har fått beskjed om at det i en innkjøringsperiode kan oppstå forsinkelser fra Bring og Posten sin side.

Dette kan dessverre gå utover vår leveringstid på 2-4 dager. Vi beklager på det sterkeste ulempene dette kan medføre og takker for tålmodigheten.

Vi ønsker deg en fortsatt strålende dag og håper du blir fornøyd med ditt produkt.

Med vennlig hilsen
Anodyne AS

Oppfølging kundetilfredshet:

Hei Cecilie, vi har sendt deg en mail rundt din erfaring med oss og håper å høre fra deg. Ønsker deg en fortsatt fin dag:)

Team Anodyne.

Vis anmeldelser på alle sprog. (283 anmeldelser)