1. Alternativ behandler
  2. Hypnoseterapi
  3. Life coach
  4. Massør
  5. Sportsmassør

Jeg er uddannet og certificeret: Master Kropsterapeut v/ Totum, Fysiurgisk Massør & Skadesbehandler v/JFMI, Personlig Coach v/Sofia Manning samt Hypnoterapeut v/Hypnosehuset Danmark. RAB godkendt Kropsterapeut og Fysiurgisk Massør. Uddannelserne har jeg taget i naturlig forlængelse af hinanden, fordi jeg oplever at de på mange måder understøtter og supplerer hinanden og dermed gør mig til en bedre behandler. Alle behandlinger og værktøjer anvendt undervejs sker naturligvis i samråd med dig som klient. Hos mig får du en holistisk behandling tilpasset dig og dine udfordringer - i rolige omgivelser - blot 7 minutters kørsel fra Holstebro centrum. Har du lyst til at vide mere om mig og de behandlinger jeg tilbyder, vil jeg anbefale dig at gå til mit website: annesmil.dk Jeg ser frem til at møde dig! :)

4,2

God

Det burde alle give sig selv

Jeg bookede bare en enkelt gang i første omgang for at mærke, om kropsterapi var noget for mig. Men efter den første gang købte jeg et klippekort på fem gange. Jeg har været så glad for mit forløb hos Anne. Det har helt klart føltes som en investering i mig selv.

30. januar 2025

Besvarelse fra Annesmil

Tusind tak Nanna, fordi du tog dig tid til at skrive. Det sætter jeg virkelig stor pris på! Og ikke mindst tak for din tillid <3 Kærlig hilsen Anne:)

Kropsterapi i verdensklasse!

Hvert menneske individuelle behov!

Min kamp er mange års fastlåst facade, for at passe på mig selv.
Efter samtale med Anne, møder hun mig, der hvor JEG har brug for at blive mødt! Med hendes bestemte, faste og kyndige måde, er det i korte øjeblikke lykkes, at få mig til at slappe af.
Med Anne som guide, føler jeg ro og tryghed! Anne er fantastisk, varm og imødekommende!

Anne er en ‘Skræmmende’ dygtig behandler ❤️ Jeg giver Anne de bedste anbefalinger‼️

1. oktober 2024

Jeg er dybt rørt. På alle måder TAK❣️

Første besøg.. fantastisk

Helt fantastisk oplevelse.. 🙂
Her er der sjælesorg og nærvær.
Hun kan tage fat, lige der, hvor der er brug for det.
De bedste anbefalinger herfra.
Det er alle pengene værd. 😉
De bedste hilsner jesper.

16. august 2024

Besvarelse fra Annesmil

Jeg er virkelig glad for, at min behandling af dig, har været en god oplevelse. Og tak fordi du deler den med andre. Kh Anne

Anne har en fantastisk og jordnær…

Anne har en fantastisk og jordnær forbindelse til en, når man træder ind af døren. Hun er dygtig til det fysiske og psykiske. Hun er meget lyttende og forklarer hvad man selv kan gøre for at selvheale. Jeg kan varmt anbefale Anne. Jeg har været der 2 gange og forsætter lidt endnu.

30. oktober 2023

Førstehjælp til ryggen

Jeg har opsøgt Anne to gange, hvor jeg har haft meget ondt i ryggen, og begge gange har hun vendt udviklingen på en enkelt behandling, så jeg selv kunne arbejde videre mod at blive smertefri igen. Imødekommende og meget kompetent behandling.

14. maj 2023

Magisk behandling

Jeg startede til kropsterapi hos Anne for et par måneder siden efter et længevarende sygdomsforløb. Det har gjort en forskel for mig både fysisk og mentalt at blive behandlet hos Anne. Anne har hjulpet mig til at få en langt større forståelse for forbindelsen mellem krop og sind og jeg er blevet langt klogere på mig selv. Jeg giver Anne mine bedste anbefalinger ✨

7. juni 2023

Besvarelse fra Annesmil

Kære Josefine. Tak fordi du tog dig tid til at skrive og tusind tak for den flotte anmeldelse, det og endnu vigtigere, at du har mærket at dine behandlinger hos mig har gjort en positiv forskel, gør mig oprigtig glad <3 Kh Anne:)