1. Fysioterapeut
  2. Fysioterapiklinik

Børnefysioterapi som tilbyder undersøgelse behandling og træning med eller uden henvisning fra egen læge. Behandler i lokaler hos Tune fysioterapi eller i barnets eget hjem. Behandling af alle børn 0-18år

4,2

God

Super dygtig og empatisk.

Vi har været ved Anne med vores datter med torticollis hvor Anne har været en kæmpe hjælp og støtte. Forstående og empatisk samtidigt med hun kommer med konkrete øvelser - og hvordan man faktisk kan få lov at styrke og strække ud med en lille baby uden det bliver en kamp. Kæmpe anbefaling herfra. Derudover har vi været til Annes babymotorik hold - her også stor anbefaling, det var rigtig sjovt og gode øvelser for baby.

29. januar 2026

Anne er en fantastisk…

Anne er en fantastisk børnefysioterapeut! Hun forstod at gøre behandlingen af min datter til leg og samtidig holde et højt faglig niveau. Hun instruerede løbende i relevante og legende øvelser som gav mening i vores dagligdag. Vi følte os trygge under hele behandlingsforløbet.

30. september 2025

Jeg har gået med min datter til…

Jeg har gået med min datter til behandling hos Anne, da min datter havde favoritside fra fødslen.
Vi har været enormt glade for forløbet hos Anne, og min datter har ikke længere nogle udfordringer. Jeg vil 100% anbefale Anne børnefys!

12. juni 2025

Anne er en fantastisk børnefysioterapeut

Anne er en fantastisk børnefysioterapeut! Hun er fagligt virkelig kompetent, yderst empatisk, har en skøn personlighed og fremragende i hendes kontakt både med børn og forældre.
Jeg opsøgte Anne med min lille datter efter først at have forsøgt med de kommunale fysioterapeuter uden tilstrækkelig resultat. Anne lagde en grundig behandlingsplan med forskellige øvelser, og det var først derefter at der for alvor begyndte at ske en positiv udvikling for min datter.
Herudover har Anne også været yderst behjælpelig hvis jeg havde spørgsmål i mellem konsultationerne med grundige besvarelser herunder videoer af de øvelser hun foreslår.
Kan varmt anbefale Anne!

7. marts 2025
Anneboernefys-logo

Besvarelse fra Anneboernefys

Tusind tak for de søde ord.
Kh Anne Børnefys

FANTASTISK!

Jeg mødte Anne til hendes babymotorikhold i Greve/Karlslunde, hvor jeg gik fra min datter var 8 uger til hun startede i vuggestue omkring 11 mdr. Det var helt fantastisk, og både jeg og min datter nød at være der. Der var plads til sjov, læring, viden og motoriske øvelser udfoldet i leg. Samtidig med at Anne havde tid til korte 1:1 guidninger hvis der var behov for dette.
Derudover har vi været hos Anne et par gange ifm. at jeg var frustreret over min datters ensidige kryb/manglende kravl. Anne gjorde det til en leg, og forsikrede mig om at jeg slet ikke behøvede at bekymre mig og at min datter sagtens kunne, når hun skulle :) Jeg har flere gange haft skrevet til Anne på instagram (hvor man altid må spørge!), og hver gang har Anne taget sig god tid til at svare, se videoer og komme med råd og forslag til motorisk leg.
Jeg kan idag takke Anne for, at have hjulpet til at min datter kravler og at jeg ikke blev frustreret! Jeg er SÅ ked af at min barsel slutter, og at jeg ikke kan fortsætte fast hos Anne. Men én ting er sikkert - vi er stadig glade kunder i 1:1 undervisningen!

20. januar 2025
Anneboernefys-logo

Besvarelse fra Anneboernefys

Tusind tak for den søde feedback og for at lade mig følge din datters udvikling både på babymotorik og individuelt.
Kh Anne Børnefys

Top klasse babymotorik for mødregrupper

Anne besøgte vores mødregruppe og underviste i en times babymotorik. Det var en stor succes. Hendes energi og engagement var smittende, og hendes faglighed skinnede tydeligt igennem. Vi var alle klogere og inspireret til meget mere egen leg med vores babyer efter hendes besøg. Klar anbefaling.

5. november 2024

Anne er fantastisk!

Jeg mødte Anne første gang da hun kom ud til et mødregruppebesøg. Det var både super hyggeligt og gavnligt at lære lidt om favoritside (som min baby døjede med), relevante motoriske lege, osv. Efter besøget tilmeldte jeg straks babymotorik hvor vi fortsatte i 8 måneder, helt indtil min barsel sluttede.
Anne er en fantastisk børnefysioterapeut, altid med et højt humør og kæmper erfaring med at lege motoriske øvelser ind. Anne er, også på babyhold, rigtig god til at hjælpe den enkelte med specifikke udfordringer og tilpasse forskellige øvelser og lege til babys behov. Selv hvis ikke man oplever motoriske udfordringer med sin baby, er Annes babymotorikhold en fest og har været ugens højdepunkt for os i mange måneder
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og en kæmpe anbefaling herfra.

26. marts 2024