Anne og Peter er en falsk hjemmeside, som nu også er lukket 🤬 Selv om jeg fortrød køb rettidigt, så svarede de ikke og ændrede status på vej næste morgen. Reagerede ikke på nogen mails, så nu har... Se mere
Lige modtaget en bluse , som slet ikke var den som jeg bestilte , en meget lille bluse i dårlig kvalitet. Den er røget ned i Røde kors kassen, kan hverken bruge den eller eje den. Anne og Peter. Køb... Se mere
Jeg bestilte 2 bluser fra Anne-Peter, men regnede ikke med, at se varerne. Efter ca 3 uger dukkede de op. Så ankommet, men kvaliteten er bestemt ikke som beskrevet. Tyndt bomuld med trykt mønster.... Se mere
Købte en dejlig striktrøje - som ikke var strik og større end den M, som var bestilt og stod i trøjen. Slet ikke den vare som var på billedet - total fup firma - ligger IKKE i DK på Strøget - jeg skul... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Købte en juletrøje midt nov for at få…
Købte en juletrøje midt nov for at få den leveret til julefrokost 27 nov, men trøjen var endnu ikke sendt fra Kina den 25 nov. Ingen oplysninger om forsinket levering på hjemmesiden. Sidste gang jeg køber tøj hos dem.
Fake side
Fake side. Har trukket penge og findes slet ikke. Kina på rov igen
Lige modtaget en bluse
Anne og Peter. København er simpelthen et svindel firma. Ærgerligt at jeg ikke har læst trust pilot inden bestilling. De skulle simpelhen slettes fra nettet ,det er bedrageri af højeste kaliber.
Dæknavn for virksomhed i Kina
Anne & Peter er ikke en københavnsk forretning. Det er et kinesisk foretagende, som blot har iklædt sig falske klæder. Det får os kunder inkl. mig selv til at tro, at vi handler med en forretnin i Danmark. Det gør vi ikke. Jeg har netop efter lang ventetid modtaget en fleecejakke, som jeg købte af dem. Pasformen er elendig, men jeg vil ikke betale for at returnere den og sætte mig i større udgifter. Kineserne ventede selvfølgelig ikke med at trække købsprisen på min konto, til varen var afsendt. De trak pengene med det samme også gik der lang tid, før jeg modtog varen. Jeg skrev til dem flere gange, men fik aldrig svar. Hold jeg væk fra dette firma.
Har bestilt en sweater har lige fået den, kan lige så godt bruge den som karklud. Det er under alt kritik øv, pengene er hævet
Har lige fået en sweater, Under alt kritik farven, kvaliteten er som en karklud, meget skuffet øv.
Pengene er hævet.
Helt klart et snydefirma
Helt klart et snydefirma. Med en adresse (de kan end ikke oplyse gadenummeret!) i København forlanger de, at returvarer sendes til Asien. SNYD OG BEDRAG.
Ingen varer men hævet penge
Ingen varer men hævet penge. Hold jer langt væk fra dette.
Om det er et fupfirma
Har bestilt varer den 3 november og har ikke modtaget noget endnu har sendt flere beskeder men ingen svar pengene er trukket
Stort svindlerfirma
Stort svindlerfirma - varen er det meget dårlig kvalitet, svare langt fra til billeder og beskrivelse.
har ikke modtaget mine varer
har ikke modtaget mine varer, men en del mail med venlige ord!
jeg vil bare gerne have mine varer, for mine penge har de hævet. Usselt af dem at tage mine penge, men ikke sende mine varer! føj!
De hæver pengene men sender ikke varerne
Mega dårlig service
Jeg har bestilt d. 25/10-2025 og fået bekræftet d.27/10-2025 at min pakke var klar til afsendelse.
Har ikke hørt noget siden på trods af jeg har skrevet 6 gange til det de kalder kundeservice og spurgt til min pakke, pengene er selvfølgelig trukket. Der er ikke en gang på mine henvendelser jeg har hørt fra dem, og det er så dårligt. Ser mega dårligt ud når man nu også har en adresse som taler for sig selv.
Jeg ved ikke hvor mine ting er eller om jeg kan regne med noget, bare mega dårlig oplevelse. Hold jer væk derfra er mine ord.
Varerne kommer ikke
Varerne kommer ikke, men pengene bliver hævet.
Firmaet er et svindelforma
Firmaet er et svindelforma, og har ikke bopæl i København.
svindler de burde have bank med et…
svindler de burde have bank med et jernrør føj
Findes ikke på Strøget. FUP
De har reklamer på spil siden Vita Mahjong med en super flot sweater som kan bestilles MEN på trods af at de påstår at have været på Strøget i København i 20 år med en butik som kan ses på et billede, så findes der overhovedet nogen butik når man søger med Google. Der tror jeg mere på Google.
det er fup
det er fup, det er ikke et dansk firma, det er hjemmeboende i U.S.A. Holland, og ja hvem ved hvor