Ik heb de verkeerde oorbellen opgestuurd gekregen en gevraagd ; EN NU? Maar geen antwoord gekregen. Jammer om 9 euro te moeten betalen voor oorbellen die je niet hebt besteld. Maar ja, ik heb geen zi... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Naast het ruime assortiment, ook geweldige kwaliteit. Ik draag mijn sieraden van Annamartha elke dag en doe ze niet af, tijdens het douchen en dagelijkse bezigheden blijven mijn ringen en oorbellen ge... Se mere
De bestelling was wat verwarrend aangezien ik geen bevestigingsmail heb gehad of track en tracing. Maar binnen de week had ik mijn juweeltjes, waar ik echt heel blij mee ben! Het pakketje was zo le... Se mere
Virksomheden har svaret
Scammer! Ze plaatst een wedstrijd oo Facebook waarin de winnaar op 21 oktober bekend gemaakt zou worden, op 24 en 25 oktober vraag ik naar de winnaar, maar helaas niets reactie en ook geen winnaa... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Trendy sieraden webshop voor een betaalbare prijs!
Kontaktoplysninger
Super webshop!!
Betrouwbaar, snelle service en goede kwaliteit! AnnaMartha is echt een aanrader voor leuke sieraden van hoog kwaliteit. Hier bestel ik gauw weer!
Hele snelle verzending
Hele snelle verzending en de sieraden zijn super mooi! Goede service

Besvarelse fra AnnaMartha
De bezorging van de artikelen was…
De bezorging van de artikelen was redelijk snel. Er zit ook een beschrijving bij om je artikelen mooi te houden, echter is dit zo een waslijst van wat je er niet mee moet doen om t mooi te houden dat ik de artikelen echt aan de prijzige kant vind en ze niet nogmaals zou aanschaffen

Betrouwbaar en goed
Het is een fijne en betrouwbare webshop. Ik heb de sieraden snel thuis en ze zijn zoals op de foto! Zeer tevreden.

Top producten!
Onlangs 2 ringen besteld waarmee ik erg tevreden mee ben. De sieraden verkleuren niet (gouden sieraden) en ze voelden kwalitatief aan. Buiten dat om waren de sieraden enorm schattig verpakt. Voor herhaling vatbaar!

Besvarelse fra AnnaMartha
Ik vind de sieraden erg mooi voor al…
Ik vind de sieraden erg mooi voor al de ring goede kwaliteit ik heb al heel veel sieraden ik koop ze altijd in Griekenland een van mijn vriendinnen heeft een zaak daar heel fijn weekend liesbeth

Besvarelse fra AnnaMartha
Netjes verpakt met lief kaartje erbij…
Netjes verpakt met lief kaartje erbij en in een mooi zakje!

Bestelling
Ik had een pakje besteld en het was er nog altijd niet na een week. Toen besloot ik een berichtje via instagram te sturen waar ze super snel op reageerde! Top service, het pakje is de volgende dag nog geleverd.

Besvarelse fra AnnaMartha
Onwijs mooie oorbellen en ketting
Onwijs mooie oorbellen en ketting! Ben heel tevreden snelle levering ook!!

Besvarelse fra AnnaMartha
Mooie sieraden en betaalbaar!
Goede service, mooi ingepakt en netjes bezorgd.
Zeker een aanrader om hier mooie, leuke sieraden te kopen. Goede kwaliteit en betaalbaar!

Beautiful earrings
Beautiful earrings, I bought fir my sister for her birthday. She loves them. They were delivered very fast.

Goede prijs/kwaliteit, persoonlijk
Snel geleverd, in een mooie verpakking. Er zat zelfs een heel leuk handgeschreven briefje bij. De oorbellen waren precies wat ik ervan had verwacht, met een makkelijke sluiting. En dat voor een mooie prijs, aanrader!

Heel leuk!
Eergisteren besteld en nu al binnen. De ringen die ik heb besteld zijn even mooi in het echt 🤩. Ik zal zeker nog eens iets bestellen. Ga zo door :)

Mooie sieraden
Mooie sieraden, mooie kleur goud, snel geleverd en leuk verpakt. Aanrader!

Besvarelse fra AnnaMartha
Snel geleverd en ziet er zó leuk uit!
Snel geleverd en ziet er zó leuk uit!! Qua verkleuring kan ik nog niks over zeggen. Voor nu..helemaal leuk

Besvarelse fra AnnaMartha
Hee wat een leuke website en leuke…
Hee wat een leuke website en leuke sieraden!! Mijn bestelling was perfect en er is niks fout gegaan.

Besvarelse fra AnnaMartha
Læs mere om andre typer anmeldelser.