Pas meget på Murerfirms Jens Knudsen ..deres arbejde er slet ikkeb ok og ikke professionelt. Det holder ikke.
Pas på Murerfirms Jens Knudsen, Bodernevej 5, 3720 Åkirkeby.
Advarsel hold jer endeligt LANGT, langt væk fra dette murerfirma, fordi de hverken laver alt det som var en vigtig del af jobbet blev bedt om, at lave, og som de under hele forløbet, blev mindet om at huske at reparere og det de cementerede på mit tag/ tagryggen holdt max 1 og et halvt år..og sku da have holdt op imod 3-4-5 år mindst.
min gode murer, over 20 år, var gået på pension, så fandt et nyt større firma der ville tage jobbet..Spurgte. flere men på Bornholm er deromkring håndværkere nok, og dem der dut ja toilet par timers job, er meget få. Jeg var lykkeligt jeg fandt et større såkaldt velrenommeret firma ..
Der kom 2 mand.Det kræves vust mår det droppe på et tag (selvom det er meget lavt mit tag)den ene gik konstant nede rundt om ejendommen og samlede de cementstykker der blev skrabet ud sf en der sad på tagryggen.
Da alt var smidt ned på jorden så tætnede ham på taget, alle hullerne i tagryggen, dog
undtagen en 6 m a de 21 m lange hus, hvor der var en kvist, selvom jeg råbte op til ham flere x om st huske den del.
desværre til en høj timeløn, gik den anden ældste af murene, hernede og lavede intet.
Ja min regning var næsten 6000 kr med løn til 2 murere for 10 timer, som de jo aldrig var her …så de snyder også med timetal..
Uhuu nu Allerede et og et halvt år senere heri efterår og i vinters, begyndte deres cement, at drysse ned ud af tagryg hullerne, især ned af skotrenden, ned af taget til jorden.
Og efterlod åbne huller inde under, ved tagplader, store nok til en rotte kan sno sig ind, og masser af regnvand ku komme ind
Tillige havde de ikke tætnet godt nok ved skorstenen, som de var bedt om, også at tætne, og mange steder i loft stuens loft, og i stuen og et værelse nedenunder 4 steder i lofterne, var vandet løbet ned og har lavet skjolder, over alt..dvs det holdt ikke særligt længe for 6000 kr.
Åh jo, jeg lavede en reklamation for nogle måneder siden da vinteren var over..og jeg blir totalt ignoreret af firmaet, som åbentbart er ligeglade med mig og det dårlige job de lavede. Pas på dem..