Anmeldelser Anmeldelser 12

2,3

2,3

Under middel

Pas meget på Murerfirms Jens Knudsen ..deres arbejde er slet ikkeb ok og ikke professionelt. Det holder ikke.

Pas på Murerfirms Jens Knudsen, Bodernevej 5, 3720 Åkirkeby.

Advarsel hold jer endeligt LANGT, langt væk fra dette murerfirma, fordi de hverken laver alt det som var en vigtig del af jobbet blev bedt om, at lave, og som de under hele forløbet, blev mindet om at huske at reparere og det de cementerede på mit tag/ tagryggen holdt max 1 og et halvt år..og sku da have holdt op imod 3-4-5 år mindst.
min gode murer, over 20 år, var gået på pension, så fandt et nyt større firma der ville tage jobbet..Spurgte. flere men på Bornholm er deromkring håndværkere nok, og dem der dut ja toilet par timers job, er meget få. Jeg var lykkeligt jeg fandt et større såkaldt velrenommeret firma ..
Der kom 2 mand.Det kræves vust mår det droppe på et tag (selvom det er meget lavt mit tag)den ene gik konstant nede rundt om ejendommen og samlede de cementstykker der blev skrabet ud sf en der sad på tagryggen.
Da alt var smidt ned på jorden så tætnede ham på taget, alle hullerne i tagryggen, dog
undtagen en 6 m a de 21 m lange hus, hvor der var en kvist, selvom jeg råbte op til ham flere x om st huske den del.
desværre til en høj timeløn, gik den anden ældste af murene, hernede og lavede intet.
Ja min regning var næsten 6000 kr med løn til 2 murere for 10 timer, som de jo aldrig var her …så de snyder også med timetal..
Uhuu nu Allerede et og et halvt år senere heri efterår og i vinters, begyndte deres cement, at drysse ned ud af tagryg hullerne, især ned af skotrenden, ned af taget til jorden.
Og efterlod åbne huller inde under, ved tagplader, store nok til en rotte kan sno sig ind, og masser af regnvand ku komme ind
Tillige havde de ikke tætnet godt nok ved skorstenen, som de var bedt om, også at tætne, og mange steder i loft stuens loft, og i stuen og et værelse nedenunder 4 steder i lofterne, var vandet løbet ned og har lavet skjolder, over alt..dvs det holdt ikke særligt længe for 6000 kr.
Åh jo, jeg lavede en reklamation for nogle måneder siden da vinteren var over..og jeg blir totalt ignoreret af firmaet, som åbentbart er ligeglade med mig og det dårlige job de lavede. Pas på dem..

22. april 2023

Easyhunt a Garmin Brand

Easyhunt (a Garmin Brand) svarer ikke på mine 2 reklamationer. Har købt 2 stk. eTrack Mini (online sporing af hund). Pris 1.495,00 kr. pr. stk. Den ene er gået i stykker i plastic holder (min hund vejer 7,6 kg så det er ikke fordi den er smadret...) - den anden aflader konstant og holder kun 30-40 min. Efter at Garmin har overtaget Easyhunt er der overhovedet ikke nogen kundeservice og de svarer ikke på reklamationer. Jeg vil aldrig handle på Easyhunt igen.

18. januar 2023

Narcissistiske Manipulationer

Tragisk Udvikling
Jeg havde den fejlagtige opfattelse om Danmark, at hvis der er af helbredsmæssige årsager, en livstruende udvikling i et sygdomsforløb, ville der være en brugbar hjælp, at hente til at stoppe udviklingen i det livstruende sygdomsforløb, hvis muligt !

HAHAHAHA i mit sygdomsforløb der er livstruende, gælder det ihvertfald ikke, for mit liv.

Jeg skal bare tilbydes en hjælp, ikke nødvendigvis en hjælp, der hjælper mig / jeg kan gøre brugbar på grund af min sygdom, men bare en hjælp, der har minimale omkostninger, der så på længere sigt, kan øges lidt, så tilbuddet stadig kan blive ved med at være aktivt - indtil nu !
Det har nu stået på en årrække, og min sygdom forværres stadig, i mit liv.

Skulle jeg nu vælge at sige nej tak til tilbuddet, da det ikke hjælper mig, er det jo mig selv der afbryder fordi det ikke giver mening.
Jeg er masser af gange blevet afvist, med det jeg selv ser som bedste mulighed, for at stoppe mit sygdomsforløbs udvikling, med at alle andre muligheder SKAL afprøves først.

Tiden går, og min sygdom forværre stadig, mit liv.

Jeg blir fortalt, at jeg har bidt mig fast, og ja, jeg har bidt mig fast, i det som jeg ser som den bedste chance, hvem ville ikke gøre det, når ens liv er på spil.
Tiden går, og min sygdom forværre stadig, mit liv.
Jeg har ikke bidt mig fast i, at det skal være så dyrt som overhovedet muligt, for at presse Kommunen.
Det uanset hvad nogle enkelte personaler i Svendborg Kommune siger, læger og Danmarks højst uddannede, inden for min sygdom udtaler.
'En fra den profession, af højest kvalificerede, i Danmark udtaler at :

- jeres Social rådgivere er ikke jeres person i systemet, men systemets person, i systemet,
- som professionel inden for jeres sygdom, ville dette her være det bedste for jer, men det vil man ikke erkende, da det koster penge, så ALT andet skal afprøves, og imens er jeres sygdom stadig under udvikling.

Tiden går, og min sygdom forværre stadig, mit liv.
De tilbyder mig en hjælp, som de grundet min sygdom, godt selv kan se, jeg ikke har nogen chancer overhovedet, for at gøre brugbar - Tragisk !

Jeg er blevet tilbudt hjælp, der giver absolut ingen mening eller håb, med argumentationer om at jeg ved jo ikke, om der virker, for jeg har jo ikke prøvet det - og de SKAL de jo sige !

Tiden går, og min sygdom forværre stadig, mit liv.
Det hjælp jeg er blevet tilbudt, formår jeg ikke selv at gøre brugbar, af samme årsag, som jeg har brug for hjælp, i første omgang - sjovt ikke ?

Tiden går, og min sygdom forværre stadig, mit liv.

Jeg har siddet til møde, med nogle personaler, der helt klart ikke forstår, at det er en fysisk sygdom, jeg lider af, samt at et par kognitive ændringer, enten ikke kan lade sig gøre, eller gør nogen forskel overhovedet, det er sku næsten som om at de IKKE vil forstår det.
Det har nu stået på en årrække, min sygdom forværre stadig, mit liv.
( PS: Når personalet i Svendborg Kommune, bliver syge (uanset hvilken sygdom) melder de sig syge, indtil de forhåbentlig, er raske igen, og så er den ged barberet.

Omtalte personale prøver ikke, om det ville kunne kurere deres sygdom :
1 at gå ned og bade i Svendborg Havn,
2 kravle på knæ rundt i byen,
3 slå flik flak op igennem gågaden, bare lige for at nævne nogle få muligheder, (og derefter kan jeg komme med tusinde andre muligheder).

Så spilder Svendborgs Kommune personale, ikke vores penge, grundet deres manglende villighed, til selv at Walk the Talk ?

Den ide, med at ALT skal prøves, gælder åbenbart kun for de svageste i vores samfund, mon ikke det er de stærkere, der er kommet op med den ide ?

Det kan jo godt være, at de 3 muligheder, slet ikke ville give mening for Personalet i Svendborg Kommune, ift sygdom.

Men de kan jo ikke vide, om det er det, der skal til for at kurere deres sygdom, for de har jo ikke prøvet det.
Tiden går, og min sygdom forværre stadig, mit liv.
At prøve ALLE muligheder, inden vi begynder at spilde penge, på at kurere dem, for deres sygdom, gælder måske ikke for alle, jeg ved det ikke men tragisk er det.
Min indstilling til den 'hjælp' jeg pt modtager, er at det er sku da meget hyggeligt, grundet den sygdom jeg har, gør den hjælp ABSOLUT ingen forskel, på mit helbred eller sygdommens udvikling, men om ikke andet har Svendborg Kommune deres 'ryk' fri, og det er jo nok det, det dybest set drejer sig om !

30. november 2022

MobiHub 1269 stop

Til alle som er blevet snydt. Kontakt jeres mobilselskab og få sat en spærre på så de svindlere ikke kan gå ind af bagdøren og trække de penge. For dem det er gået ud over, bed om beviser på at de har måtte trække den vej. Rystende at det har kunne lade sig gøre, jeg tror det er fordi den står på automatisk optankning det er der smuthullet er. Sæt den automatiske betaling til kun det beløb som det koster pr måned.
NB Gå ind på anmeldelse og se hvad andre har skrevet og som er blevet snydt.
Nu har jeg endelig efter flere månedernes rykkere og påmindelser om at sagen ville blive anmeldt til politiet fået mine 50 kr igen. Men tror i jeg har fået noget kompensation for den tid jeg har brugt på det. Nej det er svindeler som skal nakkes. Den gik ikke ved mig,

26. september 2020

Lov i frit fald?

Lov i frit fald?

AFJørgen Mejrup
Svendborg

Svendborg-bilisternes kamp mod parkeringskoncernen Q-Parks rodede regler for parkering i Korsgade dækker over et massivt brud på borgernes retssikkerhed.

Det er nu op til statsadvokaten at beslutte, om de mange sager om urimelige kontrolafgifter, skal efterforskes af politiet.

Klagerne har nu "kun" en lov, der skal beskytte borgerne mod vildledning tilbage i "skuffen."
Næsten alle andre ankemuligheder er udtømt ud fra forskellige mærkelige begrundelser.

Det værste er embedsmændenes sjofling af Højesterets kendelse fra 2010 (UFR 2010.1027 H), der sidestiller parkeringsafgiftsovertrædelser med en kriminel handling.

Trods dette fortsætter domstolene med at behandle disse sager under civilretslige former - oven i købet med Højesterets godkendelse! Den selv samme instans, der i kendelsen fra 2010, satte spørgsmålstegn ved, om forvaltningsretten vil kunne overleve i det strafferetslige univers.

For at lette sagsgangen ændrede Folketinget færdselsloven, så der ikke længere skulle være partshøring i forbindelse med pålægning af P-afgifter, fordi den " IKKE VAR NØDVENDIG FOR AT SIKRE BORGERNES RETSSTILLING."

Det næstværste er Forbrugerombudsmandens "undskyldning" om at lægge klagerne "på is" på grund af for mange andre (vigtigere?) sager.

Forbrugerombudsmandens virksomhed betales af borgerne, hvis institutionen kan bevare sin troværdighed, bør de sikres de nødvendige midler til at kunne løse det stigende antal klager.

I et forsøg på at komme de afgiftsplagede bilister i møde, oprettede de private P-operatører 1.juli d.å. et KLAGENÆVN efter krav fra transportministeren.

Nævnet har ingen reelle juridiske magtbeføjelser og kan kun henstille P-branchen at følge nævnets afgørelser.

Domstols styrelsen ventede ellers pænt "ude i kulissen" med et forslag om at oprette særlige P-afgiftsdomstole, der også ville kunne tilgodese borgernes samlede retssikkerhed.

23. juli 2018

Vi har været på Kommandør Gården Rømø, det kan varmt anbefales, hvor vi var på Islænder

Vi har været på Kommandør Gården Rømø, det kan varmt anbefales, hvor vi startede dagen med at være på ride tur langs Vadehavet på Islænder-heste, super herlig tur. Over middag efter turen blev vi indkvarteret, så fik vi 1 times massage, inden vi hoppede i pollen, dejligt. Og en rigtig velsmagende middag til aften, hvor vi sluttede aften på værelset med hygge og en Irish coffee. Dagen efter dejlig morgen med næsten alt hvad vi kunne tænke os, også en tur i pollen inden hjem turen. To rigtig dejlige dage.

16. september 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto