2,2

Under middel

Dalton brødrene nette Hansen Mary…

Dalton brødrene nette Hansen Mary Elizabeth donaldson og hele hendes familie og deres egne holder til i Banevingen Nørrebro Porsche forretningen og de har stjålet for flere millioner og giver mig ikke en Porsche, ikke engang. Det var satans .

1. april 2025

4 dage efter Elgiganten har hentet et…

4 dage efter Elgiganten har hentet et TV de har solgt os kalibreret men ikke kalibreret. Dårlig skærmkvalitet som resultat til et TV til 13.995 har Elgiganten intet til at dige hvor tv’et er og hvornår de modtager det. De har ingen styr på deres underleverandører og stiller ikke sig selv til ansvar for deres underleverandører

11. juli 2024

Hvorfor vente til i morgen når du har…

Hvorfor vente til i morgen når du har muligheden i dag!

Read light terapi er en unik mulighed til dig.

En behagelig behandlingsform.

Du bliver pakket forsvarligt ind af en dygtig og kompetent medarbejder, i mit tilfælde Helen.

En mild varme omslutter kroppen,
read light lamperne blødgør hele kroppen.
Smerterne i mine ømme muskler og led
minskes efter få minutter .
Kroppen er behagelig blød og afslappet resten
af dagen.

En gamle nakke /skulde skade opløses gradvis.

Min kroniske sygdomme Fibromyalgi,
giver mange smerter i dagligdagen.
Read light terapien sætter styrken af smerterne
ned den resterende del af dagen
I dagene efter read light terapien er smerternes
styrke mindsket.

Jeg kan på det varmeste anbefale Read light terapi.

Helen Hvidtberg 🦋

Read light terapi finder du hos

Fitnessmentor Michael Skov
Fitness Klub
St. Sct.PederStræde 18
8800 Viborg

6. marts 2024

Dejlig frokost i fantastiske omgivelser

Vi er et hold på 12 pers som har nydt en dejlig frokost på Sesa.
Vi har fået frokostplatter, salater og stjerneskud. En skøn frokost med hurtig og god betjening.
Og udsigten kan bestemt ikke være bedre.
Hvis ikke man er til meget dressing i salaterne, så bestil dressing ved siden af, for de er ikke fedtet med dressingen.

14. juni 2023

Sauntehus Slotshotel

Slotsophold med 4 retters menu ?
Vi kom til et meget fint hotel, pæne værelser og høflig betjening.
Men så begynde det: Første ret i menuen var 2 forskellige kanapeer til dronningens tale ?
Så kom forretten hummersuppe udmærket
Hovedret: Rå Oksemørbrad med sener. De havde glemt at fjerne sener og stege den, eller var kokken syg ?
Dessert Is med Chokolade kage, uden Chokolade kage ?
Rap musik i Riddersalen, personalet kunne ikke betjene musik anlægget så det blev radio?
Og natmad og morgenmad var samme standard.

30. december 2022

Efter 1 uges venten for få svar fra…

Efter 1 uges venten for få svar fra kunde service må jeg igen igen sige at FRUUGO er et fusker firma!!!!😡😡
Afventer fortsat at få mine penge retur fra August mdr ……. Tænker på kundeservice 😡😡
Andre der har haft problemer med at få deres penge retur ??

25. august 2022

Gigabutik er rent svindel

Advarsel til alle, som påtænker at handle med Gigabutik
Bestilling af 2 hængehuler 150cm diameter til 1999kr, som trækkes med samme - kommer efter 5 uger - hjemmeside siger 1-2 dages leveringstid
Varen er 110 cm i diameter og meget dårlig kvalitet - ingenlunde som det fremgår af siden og ingenlunde prisen værd
Forstår nu, at vi i den grad er blevet svindlet
.Dette firma er en sag for kontant - og ejerne burde retsforfølges - men så dukker de vel bare op igen med stråmand - hvor er det skammeligt, at det kan forekomme i et retssamfund
Sluttelig - dette var så absolut vores sidste køb på foranledning af annonce på Facebook

5. juni 2021

DET ER IKKE GODT NOK "LOUIS "/Bilka Slagelse

LOUIS NIELSEN
3 Gange har jeg været hos luois nielsen Bilke/Slagelse og bestilt briller- Det Bedste tyndeste med det bredeste læse og Syns felt /progressive glas-1 Gang Var jeg nød til at aflevere brillene 4 Gange!! for det var ikke i orden, Synsfeltet havde kun ligefrem skarp fokus og det samme var i læse felten blot det mindste bevegelse gjorde at synet blev sløret- 3 gange havde de forsøgt , uden held-4 gang fik de sendt brillerne til en anden firma for at rette fejlen,resultatet var nogen lunde, jeg blev lovet kompensation for det mange forgæves kørsler og spild af tid, men det fik jeg aldrig, det samme har gentaget sig 2 gange mere- anden gang fik jeg penge tilbage efter 3 forsøg på at rette fejlen uden held- sidste gang blev jeg fristet igen, da de fortalte at de har fået Ny leverandør og bedre glas m.m. men NEJ!!! det var nøjagtig det samme, Jeg fik konsulteret en anden optikker og beskeden var at Det Synsfælter i glasset som skulle være det bedste, bredeste mht syn og læsning var forkærte!! og det var som før blot mindste bevegelse med hivedet fik synet til at sløre og det samme skette ved læsning!! da jeg konfronterede optikeren med det Blev han sur og sagde at det bedste vil være at jeg få mine penge tilbage, for han kunne ikke gør det bedre!!! Fint Service? eller Falit erklæring?? Det er ikke godt nok!! at de ikke holder hvad det lover-!! desuden praller de med avanceret måleteknik for glas og briller ??? det undlader jeg kommentere- flere gange lover det kompensation-men NEJ!! det eneste man får er Yderst Dårlig Oplevelse!! Desuden er der flere som har oplevet det samme og skrevet om deres oplevelser på Facebook- Men Der går ikke lang tid før de Sletter det negative komentarer!! Louis Nielsen IGEN??? NEJ!!! heller betale lidt mere og får varrn for penge istedet for Engang par ord på vejen,Vi beklager eller i det mindste Farvel!! lang næse og Dårlig Oplevelse!! Håber at flere anelder deres dårlig
oplevelse hos Luis Nielsen -Bilka -Slagelse!!

6. januar 2021

Køb af Mekanisk hundehvalp. SUNMODY

Sunmody. Advarsel at handle med dette firma på internettet. Jeg havde bestilt en mekanisk King Spanie hundehvalp hos sumody. Da jeg modtager varen, er det helt forkert vare at jeg modtager, så jeg skriver til dem en mail og forkare min situation, at den hundehvalp som jeg har modtaget IKKE er cen jeg har bestilt- med sender fotos af hvalpene. Modtager svar: Man kan ikke regne med at man får den vare som man har bestilt, for der kan vare nyancer i udførelsen, men jeg kan få 50% refunderet. Jeg vil beskrive forskellen på hundehvalpene: jeg har bestilt en King Spanier og fået en Sambernthards hund, det kalder jeg ikke nyancer forskel, med en anden vare.

19. december 2020

Livsnyder og Bonderøv

Livsnyder og Bonderøv

Et meget kedeligt møde med en mand ( Jens Hansen ) som ikke ved hvad hygiejne betyder, han førte ikke egenkontrol havde ikke lavet det, under julemarked 2019, jeg lave det for ham, det første sted han ville havde jeg skulle produkser mad til hans foodtruks, på konges Nytorv og Højbroplads var på hans privat adresse i en vogn fuld af skimmelsvamp på væggen ikke et egnet sted til at lave mad, der var rod i alt, han skylder stadigvæk mig 12.500.- for mit arbejde, han gik konkurs i februar, så han er i dag under konkurs, men har allerede åbnet op igen i nyt CVR. i nyt APS selskab han skylder ca. 1 million. i det gamle firma Og når han så igen skylder kan han gøre det igen, jeg havde advokat på og jeg kontakte skat ingen stopper ham, hans mad er ikke egnet til menneske føde. Det han gør er i ond tro, altså helt bevist.

11. april 2020

Parkeringsfirma meldt til politiet

Politianmeldelse mod
parkeringsfirma Q-Park.

Til FYNS POLITI.

Jeg tillader mig hermed at indgive anmeldelse mod den hollandskejede parkeringskoncern Q-Park for overtrædelse af Markedsføringsloven.

Formålet med denne anmeldelse er at få Q-Park praksis i Korsgade kendt ulovlig og pålægge P-pladsen til at overholde loven.

Jørgen Mejrup
Niels Juels Vej 36
Svendborg.

Sagsfremstilling:

Parkeringsfirmaet Q-Park har siden maj 2017 pålagt flere hundrede parkanter kontrolafgifter med urette på Q-Parks plads, Korsgade 13, Svendborg.

Påstand:

Q-Park vildleder de parkerende ved ikke på en klar, tydelig og forståelig måde at oplyse om pladsens komplicerede og atypiske parkeringsregler og vilkår.

Q-park overtræder følgende bestemmelser i Markedsføringsloven, citeret i kort form:

§ 5. En erhvervsdrivendes handelspraksis må ikke indeholde urigtige oplysninger eller i kraft af sin fremstillingsform eller på anden måde vildlede eller kunne forventes at vildlede gennemsnitsforbrugeren, uanset om oplysningerne er faktuelt korrekte.

§ 6. En erhvervsdrivendes handelspraksis må ikke vildlede ved at udelade eller skjule væsentlige oplysninger eller præsentere væsentlige oplysninger på en u k l a r, uforståelig, d o b b e l t y d i g eller uhensigtsmæssig måde.

P-pladsen, Korsgade 13 i Svendborg, ejes af firmaet Living Development i Odense, men administreres af Q-Park, der har hovedkontor i København.

100 meter før indkørslen fra Korsgade til P-pladsen, fremgår det af et stort skilt, at her ligger en P-plads med betalingsparkering. En lille tegning øverst på skiltet viser en mønt, der puttes i et møntindkast. Altså – en plads, hvor man betaler for at parkere.

Der står i n t e t på dette skilt om, at parkering ikke er tilladt 15-22. og at betalingsparkeringen så ophører og er ugyldig.
Skiltet ved Hørecentret oplyser ikke om et P-forbud.

Når man kører ind på pladsen, møder parkanterne først en parkeringsautomat (til venstre for indkørslen) Her løses en P-billet, der angiver ankomsttidspunktet .Billetten skal anbringes i bilens forrude.

Når pladsen senere forlades, betaler kunden for den tid, han har parkeret og modtager en kvittering på beløbet fra automaten.

Bag P-automaten angiver en kvadratisk skilt, at parkering er forbudt 15-22.

Forbuddet er anført med med lidt mindre bogstaver midt i en ordtirade af andre anvisninger og vilkår.

At der også skal gælde et P- forbud 15-22, virker ulogisk og uforståeligt for de parkerende, der går ud fra, at alle regler er overholdt, når der er tale om betalingsparkering og at anvisningerne på P-automaten er fulgt.

Præcis klokken 15 går P-kontrolløren i gang med at udstede kontrolafgifter, hver på 750 kr., til de bilister, som endnu ikke har forladt pladsen.

Når bilisten tjekker ud - efter klokken 15 - melder kvitteringen, at parkeringen er ugyldig???

Hverken af anvisningerne på parkeringsautomaten, ankomstkvitteringen eller på betalingskvitteringen advarer kunden om yderligere P-restriktioner.

10. marts 2018

Godt arbejde

Faurbohus har som tiligere leveret " færdigt arbejde ".
- hurtig svar på vor henvendelse.
- god rådgivning til løsning af udskiftning af nyt vindue ( skræddersyet ), og
- skydedørsramme.
- hurtigt tilbud med god pris.
- levering til tiden efter vort ønske.
-arbejdet blev udført hurtigt og omhyggeligt, med total oprydning
til slut,

Det var en fornøjelse at se håndværkere af den gamle skole, der kan, og er stolte af deres fag. Især løsningen af vinduet var en møbelsnedker værdig.
Vi vil hermed varmt anbefale Faurbohus.

Marianne og Per

10. marts 2018