Ankerstjernefyspt Anmeldelser 11

1. Fysioterapeut
  2. Sundhedskonsulent
  3. Life coach
  4. Personlig træner

Ankerstjerne FysPT Fysioterapeut og personlig træner Når du vælger Ankerstjerne FysPT vælger du en helhedsorienteret tilgang til behandling af smerter, skader og mental sundhed. Gennem forståelse, vejledning og bevægelse arbejder jeg på at øge dit selvværd, styrke din mentale og fysiske velvære samt motivere dig til at komme i gang med træning. Uanset om du står over for en skade, langvarig smerte eller ønsker at forbedre din generelle sundhed, er jeg her for at støtte dig. Mit mål er at hjælpe dig med at finde bæredygtige og forebyggende løsninger, hvad enten det drejer sig om genoptræning, livsstilsændringer eller sundhedsløsninger til virksomheder. Fokus er altid på, at det skal være en tryg oplevelse og at det meste bliver lidt nemmere med et smil. Sammen kan vi skabe en stærkere, sundere og mere afbalanceret hverdag.

4,4

Jeppe Ankerstjerne

Jeppe er en super flink og kompetent fyr, der virkelig har styr på sit fag. Jeg har haft et forløb hos ham, og hans tilgang til både træning og behandling er utrolig behagelig og langt fra en standardløsning. Han tager altid hensyn til, hvor man er, og hvad man kan, når man møder op. Jeg har følt mig både set og forstået gennem hele forløbet.

(Lille bonus, han har en fed humør)

16. november 2025

En værdifuld investering i medarbejdernes trivsel

EIVA har som virksomhed en ordning med Jeppe Ankerstjerne fra Ankerstjernefyspt, som kommer fast hver 14. dag, og vi kan varmt anbefale ham til andre virksomheder. Han er både professionel, imødekommende og utroligt dygtig til at tilpasse behandlingen til den enkeltes behov.
For os har det været en stor gevinst – han forebygger mange skavanker, som ellers kunne udvikle sig til sygefravær, og medarbejderne sætter stor pris på ordningen.
En fantastisk og effektiv måde at investere i både trivsel og arbejdsmiljø på.

5. november 2025

Jeppe er super kompetent og dygtig

Jeppe er super kompetent og dygtig, og meget engageret og dedikeret på en måde der motiverer og inspirerer til udvikling og fremdrift i ens træning. Jeppe brænder for at videreformidle både afvekslende, hård og teknisk god træning, og sammen med hans ægte glæde over hans klienters/holddeltagers små og store succes´er, gør det ham til en personlig træner og hold træner, man virkelig har lyst til at følge. De varmeste anbefalinger herfra.

30. januar 2025

En anmeldelse der er vær at læse inden du vælger en Fys eller personligtræner

Alle der vælger Jeppe's Hjælp til en svær genoptræning eller en personlig rejse, er godt på vej til en deres bedste beslutninger nogensinde. Jeg skriver det her fordi takket være Jeppe, gik jeg fra at få af vide at jeg aldrig skulle stå på ski igen til at blive færdig uddannet ski instruktør 1år efter min operation i knæet og har siden da gennemført en Halv Ironman og ekstrem fysiske træning, som jeg i november 2022 aldrig havde ture håbe på, men alt det blev gjort muligt med Jeppe's gode energi og kreative øvelser. I et forløb hos Jeppe føler du dig sikker og hjælp til hver et skridt mod succes, både de små men også store skridt.

2. december 2024

Fed fys

Han har styr på det han laver, selvom det kan være svært at forstå gør han det nemt og enkelt.

17. november 2024

Har tidligere været på 4 bootcamp…

Har tidligere været på 4 bootcamp forløb med Jeppe som træner.

Virkelig gode forløb, med masser af varierende og udfordrende træning.
Samtidig har stemningen Jeppe har skabt været helt nede på jorden med masser af grin.

Kan helt klart anbefale Jeppe som træner.

24. april 2024

Efter et sygdomsforløb med hjertet har…

Efter et sygdomsforløb med hjertet har jeg været i træningsforløb ved Jeppe Ankerstjerne. Dette har givet mig bedre fysik, vægttab, motivation til at træne selv også, samt en hverdag med mere energi og bedre humør. Dermed giver jeg min største anbefaling til Jeppe Ankerstjerne, han kender vejen til go form og godt humør👍💪👌😀

Robert 48 år.

20. oktober 2024