Vi havde Anita Toft Fotografi fordi Holstebro Auktioner til at fange stemningen på auktionsdage, og hun fuldførte opgaven til 5 store stjerner. Anita får mine bedste anbefalinger! :)
Jeg har været til 2 rigtig spændende kurser hos Anita, meget lærerigt. Og bestemt ikke sidste gang jeg tager et kursus der.
Mine døtre har fået taget billeder hos Anita ved juletid fire år i træk. Det er et superhyggeligt studie, der er plads og tid til f.eks. at skifte tøj og afprøve forskellige opstillinger. Det er megaf... Se mere
Vi har flere gange fået taget billeder af vores børn ved Anita. Der er altid ro og tid til børnene. Det gør dem trygge i situationen. Vi er super glade for vores billeder der altid bliver gode. Derudo... Se mere
Andre kiggede også på
Thumbs up
Vil klart anbefale Anita Toft. Meget god oplevelse, og mine børn synes det var super hyggeligt og sjovt, at få taget billeder. Har fået den bedste service og de skønneste billeder. Mvh Birgit

Besvarelse fra Anitatoft
Meget dygtig fotograf - Super god service
Super dygtig fotograf, som også har rigtig god tålmodighed med børn - Meget fine resultater.
Hun er rigtig serviceminded, og hurtig til at melde tilbage på forespørgsler.
Anita Toft kan varmt anbefales!
Fotokursus hos Anita
Jeg har nu to gange fulgt Anitas fotokursus. Det er en fantastisk oplevelse. For mig, der bestemt ikke er en nørd, bliver det tekniske pludselig forståeligt, og det man ikke har forstået, er Anita sød til at forklare via facebook efterfølgende, når man står derhjemme, og er lidt fortabt.
Desuden kan man komme igen flere gange uden beregning, selvom det er det samme kursus, lærer man noget nyt, og forstår tingene bedre.
Kan varmt anbefales, også fordi Anita er et fantastisk menneske.
Utrolig sød og professionel
VI fik taget generations billeder og havde en fantastisk oplevelse i det skønne og hyggelige studie. Man følte der var al den tid i verden til at få taget de bedste billeder og alle kom der fra med skønne billeder. Utrolig nemt og hurtig kommunikation - nærmest døgnet rundt, for at få aftalt tid, men også for at få bestilt de rigtige produkter efterfølgende. Super hurtig levering af produkter. Helt igennem ærlig og fantastisk vejledning under hele processen.
Tak for en go oplevelse og skønne billeder :-)
Prikken over i'et
Var det mit kameras eller egne grænser, jeg konstant stødte mod? På et kursus hos Anita og fik jeg tvivlen ryddet af vejen.
Godt kursus i hyggelige omgivelser.
Jeg kommer helt sikkert igen...

Besvarelse fra Anitatoft
Super god fotograf
Anita er super dygtig til at få det bedste frem i folk. Hun leverer en fremragende service og får folk til at slappe max af så det bedste resultat skabes
En dejlig oplevelse :)
Jeg kontaktede Anita Toft for at få lavet nogle profilbilleder. Jeg endte med at få en fantastisk oplevelse og nogle billeder som jeg er utrolig stolt af og aldrig havde regnet med at få taget. Anita får det bedste og smukkeste frem gennem sit kamera - i en dejlig atmosfære og med det musik der passer så stemningen bliver helt rigtig, og kun ved at slappe af kommer det rigtige udtryk frem i billedet. Tak for nogle dejlige timer i dit studie, og for de smukke billeder.
Kanon dygtig og venligheden selv!
Har fået taget både gravidbilleder og mormor-mor-datter billeder. Begge gange har været super gode oplevelser og med resultater lige som jeg drømte om. Anita tager sig tid og forstår at guide så billeder bliver helt perfekte. Hun både lytter til ønsker og kommer med kreative forslag. Kan varmt anbefales!
Super godt kursus
Kan klart anbefale kurset, da jeg har været på det 2 gange, og Anita forklarer alt på en nem og forståelig måde.
Super underviser
Har Være på 3 af hendes kursus og kan klar anbefales hende 😊
Super foto
Anita tager sig den tid det tager, om at få taget et godt billede og endda også uden ekstra betaling...
Der er levering med i.
Billederne er rigtig gode.
Der er altid god betjening :)
Basiskursus i spejlreflekskamera
Et rigtig godt grundkursus for mig, der ikke kendte til iso, blænder, lukketider m.m. Kurset giver et godt udgangspunkt for at komme i gang med at bruge kameraets funktioner. Derudover er det helt unikt, at når man først har været på kurset en gang, så må man komme igen og igen indtil man synes, at man har tilstrækkeligt styr på de forskellige funktioner.
Kurset kan klart anbefales.
Kan varmt anbefales.
Fik taget mor og datter billeder til morsdag. En skøn oplevelse med en super professionel fotograf som formår at få en til at slappe af foran kameraet. Anita er pertentlig og overlader intet til tilfældighederne. Hun har en lang tålmodighed og bliver ved med at knipse med kameraet indtil det rette udtryk er sikret. Hendes veludstyrede studie gør at man har mulighed for at "lege" lidt og kan få taget anderledes billeder. Vi besøger helt bestemt Anita igen.
Fantastisk oplevelse og unikke billeder!
Jeg har været ved Anita og har fået taget graviditetsfotos. Jeg er så glad for resultatet. Anita formår at man slapper af foran kameraet og det betyder man får nogle helt fantastiske billeder.
Jeg vil til en hver tid anbefalde Anita Toft fotografier.
Super dygtig og professionel fotograf
Vi har været hos Anita to gange for at få taget billeder. Begge gange var rigtig gode oplevelser!!
Første gang fik vi taget gravid billeder, og billederne blev SÅ fantastiske :D Anden gang var det vores lille datter på 10 dage hun fotograferede. Hun har en kæmpe tålmodighed, og formåede at få taget de smukkeste billeder af vores lille pige :)
Vi vil til enhver tid anbefale andre at få taget billeder hos Anita, og det er bestemt heller ikke sidste gang vi har været hos hende!
Altid en super god oplevelse!
jeg har nu 2 gange været hos Anita til to forskellige shoot - hver gang føler jeg mig rigtig godt tilpas, Anita er professionel men formår at gøre hvert billede personligt.
Det er ikke sidste gang vi bruger Anita som fotograf!
Behagelig og beskeden.
Jeg kender kun Anita fra kamera-basiskursus. Dejlige timer der bare fløj afsted. Kan kun anbefale andre at deltage.
Kommer helt sikkert igen. :)
Super tålmodig og virkelig gode resultater
Anita Toft er super god til børn og har en tålmodighed der er svær at finde magen til. Hun sætter god tid af til fotograferingen og kommer også gerne ud i hjemmet, hvis man f.eks som os,havde en nyfødt, som vi helst ville være hjemme med. Vi er super tilfredse hver gang og kan varmt anbefale hende. Både som menneske og som fotograf ☺
Super dygtig fotograf
Utrolig dygtig og behagelig fotograf nem at snakke med, og hjælpsom. hun kan klart anbefales :)
Absolut den bedste oplevelse og kvalitet
Vi har fået vores lille nyfødte fotograferet hos Anita, og vi er utrolig glade for den oplevelse, vi har fået, og det blev et fantastisk resultat.
Anita har stor forståelse for fotografering af nyfødte, og hun har et charmerende studie, hvor der er næsten alt, hvad hjertet kan begære. Desuden gåes der ikke på kompromis med kvaliteten af billeder, hvor der kun accepteres billeder i fuld kvalitet. Perspektiv og tema bliver snakket igennem over en hyggelig kop kakao, eller hvad man ellers lige har lyst til :-)
En kanon god oplevelse!