Ejendomsmægler Anita Jæger Anmeldelser 8

God

Anne-Mette & Henrik

Anne-Mette & Henrik
Meget tilfredsstillende og professionelt salg af villa og hjem - - -

Efter en periode med overvejelser og forberedelse til salg med Anita Jæger som sparringspartner, kan vi varmt anbefale både Anita og alle hendes øvrige kontakter og medarbejdere.

Hele salgsprocessen blev gennemført med stor professionalisme og i øvrigt hensyn til vores hjem - salget blev foretaget på 5 dage, så en stor tak og en varm anbefaling.

3. maj 2026

Meget behaglig ejendomsmægler...

Vi skiftede til Anita Jæger og det har vi ikke fortrudt.
Alt foregik professionelt og vi følte os trygge under hele forløbet.
Anita har en fantastisk viden om markedet og hun gjorde meget ud af at få vores hus solgt til den rigtige pris.
En god handel består af en tilfreds sælger og en tilfreds køber.
Tusind tak Anita for et godt forløb

1. april 2026

Fremragende mæglerindsats.

Fremragende mæglerindsats.
Mit hus har en lidt speciel arkitektur. Anita Jæger fangede hurtigt husets “sjæl” og købermålgruppe. Fotos og tekster blev målrettet målgruppen og fulgt op af flot pers. salgsindsats. Huset blev solgt på 12 dage til den rigtige pris.
Godt arbejde.

5. marts 2026

En tryg handel

Vi skiftede til Anita Jæger efter vi følte vores salg var gået i stå ved en anden ejendomsmægler. Vi oplevede derefter en meget høj aktivitet ved fremvisninger og efter en relativ kort tid, fik vi solgt. Vi oplevede Anita Jæger og hendes medarbejdere som værende meget professionelle og gode til at gøre handlen til noget trygt. Vi vil absolut anbefale Anita Jæger til andre.

27. april 2026

Løgne og ugennemsigtighed

Jeg ville også give mindre end nul stjerner, hvis det var muligt. Vi har haft en gennemført uprofessionel og tangerende bedragerisk oplevelse hos Anita Jæger – selv efter standarden i ejendomsmæglerbranchen.

Vi var til fremvisning af et hus og blev af Rikke Frederiksen forsikret om, at fremgangsmåden hos Anita Jæger var på et højt fagligt niveau, og at de under ingen omstændigheder benyttede såkaldte pistolmetoder – hvor ugennemsigtighed presser prisen højere op. Rikke nævnte endvidere, at tempoet var sænket, og at tillid var i højsædet i denne praksis. Dette ligger meget langt fra vores oplevelse, som i højere grad har været præget af beskidte mæglertricks og gement fusk.

Vi bød 100.000 kroner over udbudsprisen, og handlen skulle præsenteres for sælger i løbet af weekenden. Ifølge Rikke Frederiksen var dette normal procedure. Fristen blev dog forlænget til mandag, da der var kommet et nyt bud, som eftersigende skulle have fejet vores bud helt af banen. Vi blev personligt fortalt af Anita Jæger, at det under ingen omstændigheder kunne betale sig at komme med et nyt bud, da det pludselige bud eftersigende var et overbud af astronomisk størrelse, og at dette var set før i området. Anita Jæger berettede personligt, at der ikke var noget at gøre, og at handlen var gennemført. Efter tinglysningen kunne det dog konstateres, at der var tale om en forskel på 100.000 kr.

Her må man forstå, at hverken Rikke Frederiksen eller Anita Jæger forhandlede i overensstemmelse med sælgers interesse i at få huset solgt til højest mulige pris. Ydermere må man forstå, at Anita Jæger personligt ikke havde kvaler ved at uddele en serie af usandheder over for sine kunder – køber såvel som sælger. I en tillidsbaseret branche kan man stille sig uforstående over for denne fremgangsmåde.

Hvorvidt der er tale om sløset mæglerpraksis eller uappetitligt fusk, kan være en øvelse for læseren.

Jeg vil under ingen omstændigheder anbefale denne virksomhed.

23. februar 2026

Hvis vi kunne ville vi give nul…

Hvis vi kunne ville vi give nul stjerner. Vi købte hus igennem Anita jæger og fandt efterfølgende ud af, at vi var blevet snydt af sælger på kvadratmeter antal. Vi søgte hjælp hos Anita selv, for hjælp og rådgivning og blev mødt af en, det er ikke mit problem attitude. Aldrig om vi ville bruge dette firma igen.

23. februar 2023

Hurtigt og kompetent salg af nedlagt landbrug

Vi skulle sælge vores forældres hjem gennem mere end 40 år, og vores barndomshjem, et nedlagt landbrug, og vi var i startfasen omkring flere mæglere i Silkeborg.
Ingen af os børn bor i området længere, så kendskabet til lokalområdet var knapt så godt.
Anita Jæger var klart "den bedst egnede og lokale mægler" der vidste hvad hun havde med at gøre, samt hvordan det skulle gribes an, som gav os en stor tryghed.
Resultatet var som håbet - et hurtigt og godt salg.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Anita Jæger.
Tak.

7. april 2021