1. Butik med samlerobjekter

Bij Animefigures ben je aan het juiste adres voor Anime Figures, Merchandise, Funko Pops en pre-orders. Wij zijn onderdeel van Player2 Game & Geekstore. Een gedeelte van ons assortiment is in de winkel te vinden. We werken ook met een click&collect functie waarmee je je bestelling binnen 48 u kan ophalen in de winkel. Wij zijn ook wel eens aanwezig op een animecon - Wij verkopen enkel origineel en nieuwe producten - Mogelijkheid tot betalen in termijnen (in3) - Mogelijkheid tot afhalen (Uden, NB) - Klein team aan Anime fanaten - Persoonlijk & laagdrempelig contact

4,2

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Zeer tevreden

Eerste ervaring met deze webshop, is wat duurder dan bij direct bij de leverancier, maar bij leverancier betaal je 30 dollar verzendkosten en dan ook nog import kosten, dus de prijs is best fair eigenlijk.

Duidelijk wat nu beschikbaar is en wat een pre-order is, ook met verwachte leveringsdatums op de product pagina.

Goede hoeveelheid betaal en verzend mogelijkheden.

Super goed ingepakt, ik maakte me zorgen over mogelijke schade tijdens verzending, maar ze hebben echt hun best gedaan met het inpakken, dikke 10.

11. marts 2026

Altijd goed

Ik heb hier al aardig wat figuren gekocht over de maanden heen, inmiddels is dit de enige website waar ik nog mijn figuren koop. Ze hebben een enorm breed assortiment. Het is betrouwbaar en altijd snel geleverd. Alleen maar positief over dit bedrijf!

6. februar 2026

ander punt postpunt, drie dorpen verderop....

Ik heb eerder al eens bij AnimeFigures besteld en ook op beurzen waar jullie aanwezig waren een aantal dingen gekocht. altijd zonder klachten en tot volle tevredenheid.

Helaas is bij deze bestelling, die bovendien om een vrij dure figure gaat, van alles misgegaan. PostNL gaf aan dat mijn oorspronkelijke afhaalpunt vol zat. Dat kan gebeuren en alle begrip hiervoor. Alleen PostNL heeft mijn pakket doorgestuurd naar een ander punt, drie dorpen verderop. Dit afhaalpunt is niet in het weekend geopend en heeft doordeweeks slechts beperkte openingstijden. Erg onhandig als je fulltime werkt en daar niet uit de buurt komt!

Ik heb hierover contact opgenomen met jullie klantenservice, maar kreeg een standaardreactie met “excuses voor het ongemak, wij hebben hier als verzendende partij helaas geen invloed op”. Dat voelt eerlijk gezegd als: zoek het zelf maar uit.

Na contact met PostNL is mij echter verteld dat jullie als webshop wél invloed hebben op de afhaallocatie en dat jullie hiervoor verantwoordelijk zijn. Jullie gaan ook een klacht indienen bij PostNL, maar wij weten allemaal dat dat geen zin heeft.

Helaas hebben jullie hierdoor een klant verloren, dan maar een concurrent die even wat duurder is!

18. oktober 2025
Animefigures-logo

Besvarelse fra Animefigures

Beste Jesse. Aan de hand van deze review hebben we contact met je opgenomen. Dit omdat we het zeer vervelend vinden dat het pakket naar een afhaalpunt is gegaan wat erg ver weg ligt. Zoals we in een eerdere mail hebben uitgelegd hebben wij helaas geen invloed waar PostNL je pakket levert als het oorspronkelijke punt vol is. In je review lees ik dat PostNL aangeeft dat wij hier wel invloed op zouden hebben, nadat het pakket is bezorgd is dit helaas niet meer mogelijk.

We begrijpen dat we geen oplossing bieden in onze reactie, echter is het voor ons niet mogelijk om op dat moment snel iets te regelen. We vinden het erg vervelend dat dit is gebeurd en dat onze service niet voldoende is geweest voor je. Mochten we in de toekomst toch nog iets voor je kunnen betekenen, horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,
Helen

super betrouwbare winkel

ik ben er nu 2x geweest en heb er ook een grotere order lopen.
het is een nette en mooie winkel met aardig personeel en een gezellige sweer. het is een mooie winkel met een mooie website.

ik ben altijd voorzichtig met waar ik dingen koop/bestel maar ze zijn heel betrouwbaar en klant gericht. het is mijn vaste plek om figuren te kopen. ga zo door !!

26. april 2025

Goede ervaring mee!

Een paar anime figuren gekocht waaronder een paar met pre-order. Zonder problemen degene gekregen die al uit waren. Ben nog aan het wachten totdat de andere figuren uit komen en ik ze kan ontvangen. Ze kwamen goed en veilig verpakt aan in de orginele doos! Erg tevreden mee!

24. april 2024

Anime figures are amazing!

Deze site is geweldig! Alle figuren die ze verkopen zijn 100% echt! Één van de beste sites die er maar kan zijn voor een Nederlander die van anime figuren verzamelen houdt! Het beste is nu dat ik niet meer uit Japan hoef te bestellen! Deze site is zo betrouwbaar als het maar zijn kan! :D

21. november 2023

Super snel en legit

Super snel en legit! Heb inmiddels al meerdere dingen hier besteld en het is niet alleen binnen 3 dagen binnen (had het Zondag middag besteld en het was dinsdag avond binnen) maar het is ook nog eens allemaal echt.

12. september 2023

Beter is lastig te vinden!

100% Betrouwbaar en alleen originele producten. Scherpe prijzen en nog belangrijker een hele goede klantenservice. Snel door de eigenaren persoonlijk geholpen bij een probleem, en met vertrouwen eruit gekomen! Top.

18. juni 2023