Animaux Troupeau Anmeldelser 13

4,4

1. Badetøjsbutik

Animaux Troupeau is een beach- en loungemerk met als specialiteit hoogwaardige zwembroeken. Sinds 2015 combineren we stijl, comfort en functionaliteit in elk ontwerp. Onze zwembroeken staan bekend om hun perfecte pasvorm, snelle droogtijd en eigentijdse uitstraling, ideaal voor zowel het strand als ontspannen momenten daarbuiten. Naast kwaliteit hechten we veel waarde aan persoonlijke service en zorgvuldige afhandeling van elke bestelling. Animaux Troupeau: sinds 2015 dé keuze voor stijlvolle beach- en loungekleding met karakter.

4,4

Mooi product

Mooi product, wel wat langere levertijd

16. april 2026

Besvarelse fra Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product. We zien dat het om een pre-order van de nieuwe collectie ging. Daardoor was de levertijd inderdaad iets langer dan je van ons gewend bent. Inmiddels is alles weer op voorraad en geldt weer: vandaag besteld, morgen in huis.

We hopen je in de toekomst weer snel van dienst te mogen zijn!

Zeer tevreden met de zwembroek

Zeer tevreden met de zwembroek. Zit erg comfortabel en is een mooie stof.

10. april 2026

Besvarelse fra Animaux Troupeau

Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de zwembroek. Goed om te weten dat hij comfortabel zit en dat de stof in de smaak valt.

We wensen je er veel plezier van!

Supersnelle en foutloze levering

Supersnelle en foutloze levering. Dik in orde.

22. marts 2026

Besvarelse fra Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering supersnel en foutloos was. Daar doen we het voor. We hopen je snel weer terug te zien!

Aanrader

Lekker broekje. Goede kwaliteit, prettige service.

3. februar 2026

Besvarelse fra Animaux Troupeau

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze zwemshorts en service. We wensen jou veel plezier met de aankoop.

Perfect

Good swim shorts

14. august 2025

Besvarelse fra Animaux Troupeau

Bedankt voor de mooie review en veel plezier met de aankoop!

Boven verwachting

Net voor mijn vakantie de zwembroek besteld en kwam de volgende dag al binnen! De Italiaanse zwembroek is het geworden en echt een fantastische pasvorm en zeer veel details in de afwerking. Zeer blij mee vandaar de review!

17. juli 2025

Besvarelse fra Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de zwembroek op tijd binnen was en zo goed bevalt. Veel plezier ermee deze zomer! ☀️🩳

Altijd tevreden

Altijd tevreden! Dit is zwembroek nummer 3 en heb er meteen van die zachte handdoeken bij gedaan 👌

10. juli 2025

Besvarelse fra Animaux Troupeau

Bedankt voor de positieve review en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten! We zien je snel weer terug.

Mega tevreden over Animaux Troupeau!!

Heel blij met mijn bestelling bij Animaux Troupeau! Snelle verzending, mooie kwaliteit én supergoede service. Ze reageren ook snel via WhatsApp, wat echt handig is. Ik bestel hier zeker nog eens!

26. juni 2025

Besvarelse fra Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, verzending en onze service via WhatsApp. We waarderen je feedback en zien je graag terug bij Animaux Troupeau.

Super zwembroek!

Ik heb voor het eerst iets besteld bij Animauxtroupeau en ben superblij met hoe alles is verlopen. Snelle levering, netjes verpakt en de spullen zijn echt mooi – nog mooier dan op de foto’s!

Je ziet dat er veel aandacht in zit, zowel in de producten als in de service. Alles voelde persoonlijk en met zorg gedaan. Echt een aanrader, ik ga hier zeker vaker bestellen!

10. juni 2025

Besvarelse fra Animaux Troupeau

Bedankt voor je enthousiaste review. Wat leuk om te horen dat je eerste bestelling zo goed is bevallen. We doen ons best om alles met zorg te verzorgen, dus het is fijn dat dat ook zo is overgekomen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Heerlijke zwembroeken!

Ontzettend lekkere zwembroeken van hoge kwaliteit. Zitten als gegoten en drogen zeer snel! Ik had er gelijk twee besteld, maar daar heb ik nog geen spijt van gehad. Zeker niet met de warme dagen in het vooruitzicht.

19. juni 2025

Besvarelse fra Animaux Troupeau

Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat de zwembroeken naar wens zijn. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel plezier met je aankoop tijdens de warme dagen.