We bestelden een borderpakket en bloemenzaden en dahlia’s in twee verschillende bestellingen. Steeds vlotte en correcte levering na bestelling. Bij het borderpakket zit een handig schema voor plaatsin... Se mere
Virksomheden har svaret
Mooi gewortelde plantjes met fris en gezond opkomend groen. Zeer zorgvuldig verpakt. Zaterdag ontvangen, maandag geplant en nu hopen dat ze zich goed ontwikkelen. Momenteel ben ik alleszins fan van An... Se mere
Virksomheden har svaret
Helemaal naar mijn zin geholpen, 2de keer dat ik wat bestel hier en denk dat het zeker niet de laatste keer is. De uitleg (zonder verborgen info) is zo transparant en ontzettend goed dat je bijna niet... Se mere
Virksomheden har svaret
Heel verzorgde website, service, en levering. Prachtig product! Enige werkpuntje: misschien is er net iets te veel aandacht gegaan naar esthetiek bij het cottage core border pakket en niet genoeg naar... Se mere
Virksomheden har svaret
Plukplezier start hier! Van stadstuintje tot pluktuin, kas of moestuin: Angelo Dorny maakt ook jouw tuindromen waar. Kom mee de tuin in!
Raveschootsveldstraat 6 B6 , 8750, Wingene, Belgien
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooie grote knollen Dahlia’s kwamen binnen! En zaden in prachtige verpakking. Die heb ik in een waaier gelegd om te fotograferen. Wat een beloftes allemaal, ik kijk uit naar het groeiseizoen dit jaar.

Besvarelse fra Angelo
Ik had 12 dahlia knollen besteld en een hoop zaadjes. Alles was netjes verpakt en zorgvuldig geleverd. De verpakkingen van de zaadjes waren ook heel mooi. Mijn knollen waren uitstekend van kwaliteit! Er zat geen enkele rotte knol tussen en het waren mooie knollen. Ook klopte de levertijd. Ik had eind januari besteld. En begin maart alles aangekregen. Omdat er een paar knollen tussen zaten die ik gepreorderd had, duurde het wat langer voordat ze aankwamen. Maar dat stond ook duidelijk op de site vermeld. Ik ben zeer benieuwd hoe dat de bloemen gaan uitkomen!

Besvarelse fra Angelo
Prachtige producten en vriendelijke, correcte service. Niets op aan te merken. Topteam!

Besvarelse fra Angelo
Levering was verzorgd en de doos was sterk. De plantjes zijn jong en zaten mooi apart en gekoesterd in de doos maar ik moet ze wel nog planten. 🌱

Besvarelse fra Angelo
Je wordt keurig op de hoogte gehouden als de bestelling niet in één keer geleverd kan worden.
Als de bestelling wordt ingepakt krijg je bericht, ook als het verzonden wordt.
Maar op een fijne manier!
Alle dahlia’s waren mooi apart verpakt.
Als een cadeautje.
apart verpakt.

Besvarelse fra Angelo
Heel veel keuze, correcte prijs voor planten en zaden. Het team van Angelo doet er alles aan om de klant tevreden te houden, waarvoor een dikke proficiat!
Heel veel informatie en tips van Angelo op zijn instagram pagina.

Besvarelse fra Angelo
Al 2x besteld. Super wat betreft levering, mails met tips.
In december, dacht ik, dalia's besteld en vandaag ontvangen, zoals vermeld dat het deze maand ging zijn. Zelfs een mailtje dat ze vroeger konden verzonden worden dan gepland en mails met update van ingepakt en klaar voor verzending. Altijd heel netjes verpakt, leuk kaartje erbij. Top team.

Besvarelse fra Angelo
Wat een fijne service, materialen en uiteindelijk bloemen! De communicatie is top, instragram is fijn om te volgen voor tips.

Besvarelse fra Angelo
Goede website , zit goed in mekaar .
Leuke en sommige speciale producten.
Ook de leveringen gaan vlot en rap .

Besvarelse fra Angelo
Wat een prachtige site!! En wat een mooie producten. Ik word er helemaal blij van (en een beetje hebberig). De levering was supersnel. Dank!

Besvarelse fra Angelo
De bestelling van het borderpakket liet even op zich wachten. Nu de plantjes in de grond zitten is het wachten of deze tot leven gaan komen. In een enkel potje leek erg weinig leven te zitten. Met de beschrijving erbij was de aanleg een leuke, maar niet te moeilijke puzzel.

Besvarelse fra Angelo
De passie en liefde waarmee àlles gepromoot wordt, en dat ze biologische zaden en bloembollen verkopen.

Besvarelse fra Angelo
Net zoals de vorige keer alles mooi verpakt en dik in orde... ben zeer tevreden!!!

Besvarelse fra Angelo
Mooie, planten, goede website, duidelijke beschrijving, goed verpakt, nette levering.

Besvarelse fra Angelo
De bestelling was netjes verpakt en de dahlia knollen zagen er goed uit. Nu alleen nog zien hoe ze straks gaan bloeien😉

Besvarelse fra Angelo
Zeer snelle service, goed verpakt. Zeer leuke, inspirerende website & instagram. Zeer benieuw of mijn tomatenplantjes zullen lukken

Besvarelse fra Angelo
Heel blij met mijn Hori Hori mes en Okatsune handzeis. Ik had deze items al langer op het oog maar telkens op verschillende websites. Heel blij deze samen te vinden op de website van Angelo én deze te kunnen aankopen bij een lokale ondernemer.
De tools zijn een echte aanrader en maken het werken in de tuin een heel stuk makkelijker.

Besvarelse fra Angelo
Læs mere om andre typer anmeldelser.