Har booket tid til vinduespudsning
Har booket tid til vinduespudsning, vedkommende dukkede ikke op til aftalte tid . Jeg prøvede derefter at ringe men kom ikke igennem, sendte derefter en besked og har ikke hørt tilbage fra vedkommende.
Ingen mødte op i fredags (som lovet) ingen svarer telefonen, "nogen" læser de mails jeg sender, men ingen svarer!
Vi meldte os til nabopris.dk og er mere end tilfredse !
Vi synes det var et lidt mærkeligt koncept med at vi skulle betale et beløb hver måned , men det faktisk dejligt ikke at skulle finde huske at ligge 300-500kr til siden men kunne betale så lavt et beløb hver måned i stedet for.
Ser frem til næste pudsning
Skuffende…. Ingen mødte op!
Jeg havde booket en vinduespudsning 10/6 og fik i min bookingbekræftelse besked på, at de ville ankomme mellem 13 og 14.45. Ingen mødte op. Ingen tog telefonen. Så jeg sidder skuffet tilbage og har ikke fået den service, jeg bestilte.
Nu har jeg brugt Ands Ejendomsservice i flere år. Både hjemme i privaten og på vores kontorer i firmaet. Jeg har vitterligt aldrig, haft noget at sætte en finger på.
Som familie med 3 børn og 2 firmaer, så er det jo helt fantastisk, at rengøring, vinduespudsning eller ukrudt aldrig en bekymring.
Igennem de sidste 3 år har de overholdt alle aftaler, og aldrig nogen sinde sprunget over hvor gærdet er lavest.
Jeg har i årenes løb brugt en del rengøringsfirmaer, men aldrig i en længere periode, før jeg begyndte at bruge Andreas og gutter.
Priserne er retfærdige og serviceniveauet og kvaliteten er ud over det sædvanlige ;)
Super tilfreds med deres service. De var hurtige med pris og kommunikerede hurtigt tilbage.
Tak for hjælpen!
Kan kun anbefale denne virksomhed. Kom 1,5 dage efter henvendelse og pudsede mine ruder meget tilfredsstillende