Glem alt om at benytte dem
De håndterede et konkursbo med 4 bowlinghaller, hvor min virksomhed havde udstyr stående til udlejning. Fra starten blev jeg lovet løbende information om processen – adgang til mit udstyr, status på salget og hurtig besked, når der kom nye ejere. I praksis fik jeg ikke en eneste gang information. Hver eneste gang måtte jeg selv opdage via Facebook, at en hal havde fået ny ejer. Ikke én gang informerede de om noget som helst, selvom det var det, de havde lovet.
Kommunikationen fra kurator har været en parodi: langsom, uprofessionel og præget af ligegyldighed. Den sidste af de fire haller trak de i langdrag uden nogen form for afklaring. Da jeg bad om at hente mit udstyr, var det pludselig muligt – men kun hvis jeg betalte dem 4.000 kr. for at få adgang til mit eget materiel.
For mig står det klart, at deres måde at håndtere dette konkursbo på har været direkte inkompetent. Når et advokatfirma ikke kan overholde deres egne løfter om løbende information, men i stedet efterlader berørte virksomheder i uvidenhed, viser det et skræmmende lavt niveau af professionalisme. Hvis dette er standarden for deres arbejde, er det et mysterium, hvordan de stadig eksisterer.