Ancora Health B.V. Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Alles. Beeldverbinding kwam niet tot stand dus ook nooit een intake gehad. Ancora stuurt na een jaar! een factuur van 110 euro. Of ik die even wil indienen bij de zorgverzekeraar die ik niet meer heb.... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Dame/heer, Zoals on-site aangegeven vind ik het idee goed en toekomstbestendig. Echter was mijn ervaring van de uitvoering so far, hoewel zeer empatisch ingezet door u, niet voldoende door de ‘stand v... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Vragenlijst : zeer slecht! Slecht afgestemd op Uitgebreid S-M Onderzoek. Veel vragen over voedsel en sociale omgeving, alsof het een vragenlijst van een diëtist of psychische hulpverlening betrof.... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Even ter verduidelijking, dit is geen afzeik review maar mijn persoonlijke mening en ervaring van het bezoek. Had er meer van verwacht.. Bij binnenkomst een nette begroeting met een voorste... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Wellnessprogram

Om Ancora Health B.V.

Skrevet af virksomheden

Krijg weer grip op je gezondheid, welzijn en prestaties. Ancora is een persoonlijk gezondheidsplan gericht op preventie, waarbij je jouw gezondheidsrisico’s leert kennen en deze met gerichte actieplannen proactief kunt aanpakken. We helpen volwassenen in alle levensfasen op weg naar een betere gezondheid - hoe eerder je begint, hoe meer je ervan kunt profiteren. Never again feel powerless to influence your health. Ancora is a personal health plan focused on prevention, helping you proactively address your health risks. We help adults at all stages of life enjoy better health – the sooner you get started, the more benefits you gain.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na een super vriendelijk ontvangst door…

Na een super vriendelijk ontvangst door enthousiaste en geïnteresseerde begeleiders, kreeg ik een korte uitleg over het programma en de testen die deze ochtend zouden plaatsvinden. Na de eerste onderzoeken stond er een heerlijk ontbijt op mij te wachten. Daarna werd de ochtend vervolgd met het fysieke gedeelte (in mijn geval een fietstest). Na een heerlijke douche werd de ochtend nog even kort geëvalueerd en zat de onboarding er op. Ik kijk terug op een interessante en prettige ochtend bij Ancora Health en ben erg benieuwd naar het vervolg!

8. maj 2021

Besvarelse fra Ancora Health B.V.

Dag Angelique, dankjewel voor je 5-sterren review! Fijn dat je zo'n prettige ervaring hebt gehad tijdens je onboarding; ik geef het door aan mijn collega's van onze Health Studio. Veel succes in het vervolg van je persoonlijke gezondheidsreis, samen met Ancora. Groet, Wout

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Knowing your body means everything....

A very thorough process of establishing your personal medical / fitness status. Any deficiencies in nutrition or organ function are flagged and the results are discussed with you in a very personal manner. Professional, knowledgeable staff explain everything step by step and answer all your questions. I would highly recommend Ancora Health if you are looking to live a healthier, more active life. They will provide your baseline information from which to work from and advise how to reach your goals.

4. maj 2021

Besvarelse fra Ancora Health B.V.

Hi Sanne, thank you for your positive review. Glad you had a great overall experience and thank you for being an ambassador!

Clear and interesting!

People were helpful during the measuremens. Result: a dashboard full with data. The conversation regarding the results took a bit longer than expected, my only suggestion would be to increase the time span for that conversation.

25. april 2021

Besvarelse fra Ancora Health B.V.

Kimberly, we appreciate your positive review, thanks! And I will take your remark about the insight & action session to the team for further followup. Best regards, Wout from Ancora

Testochtend Ancora Health programma

Hele fijne ervaring, prachtige omgeving, leuke professionals die voor je klaar staan, je overal in begeleiden en een heerlijk ontbijt!!

23. april 2021

Besvarelse fra Ancora Health B.V.

Dankjewel Freek voor je positieve review. Fijn dat je een goeie ervaring (en een lekker ontbijt :-)) hebt gehad! Groet, Wout

Besvarelse fra Ancora Health B.V.

Dankjewel voor je positieve review, ik zorg ervoor dat deze terechtkomt bij ons team van artsen. Veel succes (en plezier) met het vervolg van je gezondheidsreis! Groet, Wout van Ancora

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer waardevol, hoe borg je verdere participatie van huidige deelnemers?

Zeer inzichtvol m.b.t. op welke ''onderdelen'' en op welke wijze optimalisatie mogelijk is. Nieuwe lokatie oogt ook veel professioneler vs start up lokatie. Ben benieuwd op welke wijze jullie huidige deelnemers kunnen ''verleiden'' om ook een vervolg te gaan geven tbv een 2e of 3 meting. In principe zijn de belangrijkste kenmerken nu bekend en is het een kwestie van opvolgen.

11. april 2021

Besvarelse fra Ancora Health B.V.

Dag Rutger, we zijn blij om te horen dat je dankzij Ancora stappen hebt kunnen maken om pro-actief aan je gezondheid te werken – daar doen we het uiteindelijk voor! Succes met je vervolgstappen. Groet, Wout van Ancora

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een hele fijne customer journey bij Ancora

Professionele organisatie met goed gekwalificeerd personeel dat cliënten inlevend begeleidt. Er wordt de tijd genomen, maar niet getreuzeld. De customer journey is 'smooth', (opeenvolgende) handelingen worden duidelijk van tevoren aangekondigd en regelmatig vindt een check-in plaats met de cliënt ('hoe voelt het, zit het niet te strak, hoe gaat het, etc'). Het aangeboden ontbijt is perfect en geheel passend in een bewuste en gezonde levensstijl om ook op deze wijze meer focus te leggen op voorkomen in plaats van genezen. Ik vind, maar dat is een persoonlijk ding, de locatie niet geweldig. Ik had voor een meer natuurlijke plek gekozen in plaats van uitzicht op industrie in de Amsterdamse havens.

8. april 2021

Besvarelse fra Ancora Health B.V.

Hi Robert, bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad! Ik zal je feedback zeker met de rest van het Ancora-team delen! Met vriendelijke groet, Wout

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De health check geeft mooie inzichten

De health check geeft mooie inzichten. Helaas is het vervolgtraject middels de online coach meer reactief dan pro actief. Hier kan nog verbetering in doorgevoerd worden.

29. marts 2021

Besvarelse fra Ancora Health B.V.

Hi Henriet. Dankjewel voor je eerlijke feedback! We leren graag van onze klanten, zodat we onze product, inclusief de online coaching, continue kunnen verbeteren. We hopen dat je ons wellicht in meer detail kunt vertellen wat we anders en beter hadden kunnen doen. We nemen contact met je op. Nogmaals dank! Wout van Ancora

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima toelichting op het health…

Prima toelichting op het health paspoort met concrete tips om nog gezonder te worden. Precies zoals ik gehoopt en verwacht had!

29. marts 2021

Besvarelse fra Ancora Health B.V.

Hi Theo, bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met ons en dat het aan je verwachting voldoet! Ik zal je feedback zeker met het team delen! Met vriendelijke groet, Wout

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

veel inzicht en top team!

Ancora Health heeft mij zo veel inzichten gegeven. Ik ben en leef gezond, maar er is kleine ruimte voor verbetering. Ik ben erg blij om na de insights nog beter en slimmer met mijn gezondheid om te kunnen gaan. Oh, en ik ben enorm fan van het Ancora team, wat een leuke en professionele mensen!

21. december 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg veel nieuwe inzichten gekregen door…

Erg veel nieuwe inzichten gekregen door Ancora. Interessant om een vanuit verschillende gezondheidsprofessionals te horen hoe ik ervoor sta en wat ik kan doen om zo gezond te blijven. Daarbij was het personeel heel vriendelijk en werd er de tijd voor mij genomen.

21. december 2020
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het was even een beetje vervreemdend

Het was even een beetje vervreemdend, alsof ik er niet hoorde. Dat voelde even niet fijn. Dat veranderde gelukkig toen mijn gastvrouw aan kwam lopen.

3. december 2020

Besvarelse fra Ancora Health B.V.

Hi Elly, bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je overall tevreden bent over je ervaring met Ancora tot nu toe. Het klinkt alsof je iets minder enthousiast was over je ontvangst in onze Health Studio. Ik zal deze feedback zeker delen met ons Health Studio-team, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Wout

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ancora heeft mij meer inzicht gegeven over mijn lichaam.

Ancora heeft mij meer inzicht gegeven over mijn lichaam. Ik ben topsporter en bij ons gaat het om de kleinste details. Zo ben ik er achter gekomen dat mijn nier functie oké is maar zeker een aandachtspunt. Opletten met zout etc. En extra drinken om mijn nieren zo goed mogelijk te helpen met het afvoeren van afvalstoffen. Wat mij helpt aan een sneller herstel en uiteindelijk ook resulteert in betere prestaties

25. november 2020

Besvarelse fra Ancora Health B.V.

Hi Twan, bedankt voor je 5-sterren review! Goed om te horen dat Ancora je helpt meer inzicht te geven in je lichaam, en dat dit uiteindelijk zorgt voor verbeterde sportprestaties . Dit is precies waar we het voor doen en we hopen je te kunnen blijven ondersteunen gedurende je sportcarriere! Groet, Wout

Absolutely great!

These guys saved my progessional sports carreer. I got the whole package, did all the tests, and we came across something I had never thought of before and I would probably never have found it otherwise. My bloodlevels are finally getting back to normal and my performance is finally improving again! 10/10 would highly recommend & go there again.

25. november 2020

Besvarelse fra Ancora Health B.V.

Hi Puck, we are thrilled to learn you had an excellent experience with Ancora, and we are very happy that we are of value for you in your professional sports career. This is exactly what we are in the game for! I’ll be sure to carry over your feedback to the rest of the Ancora team. Best regards, Wout

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onwijs leerzame leuke ervaring gehad…

Onwijs leerzame leuke ervaring gehad bij Ancora Health.
Als diëtist is het ook leuk van andere gezondheidsprofessionals te horen hoe jij ervoor staat. De performance test was voor mij echt een waardevolle toevoeging. Zo weet ik nu naast voeding ook wat de beste bewegingsvormen voor mij zijn en hoe ik fit en gezond blijf op het gebied van beweging!

7. november 2020

Besvarelse fra Ancora Health B.V.

Dag Sophie, bedankt voor je 5-sterren review! Het doet ons goed om te horen dat Ancora zo’n mooie aanvulling is op jouw eigen expertise als diëtist. We hopen je te kunnen blijven ondersteunen in je gezondheidsreis! Met vriendelijke groet, Wout

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Alles was goed georganiseerd en…

Alles was goed georganiseerd en vriendelijk personeel.
Verder ben ik nog in afwachting op de resultaten, dus dat deel kan ik nog niet beoordelen.
Mvrgr Nic Verbeek

6. november 2020

Besvarelse fra Ancora Health B.V.

Hi Nic, bedankt voor je positieve review! We staan uiteraard voor je klaar om je te helpen bij de volgende stappen in je gezondheidsreis. Met vriendelijke groet, Wout

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Aanrader voor iedereen die (nog) beter voor zichzelf wil gaan zorgen

Ik heb mijn health onderzoek bij Ancora Health als zeer positief ervaren. Ancora is een professioneel bedrijf met veel kennis van zaken op zowel medisch vlak als het gebied van een gezonde eet- en leefstijl. De resultaten van het onderzoek hebben me enerzijds gerust gesteld en hebben me daarnaast een specifiek inzicht gegeven hoe ik mijn gezondheid nog kan verbeteren. De uitgebreide adviezen van de voedingsdeskundige alsmede van de sportarts hebben me daarbij ook zeker geholpen. Het onderzoek heeft me een boost gegeven in de motivatie om nog beter voor mezelf te gaan zorgen. Ik kan het een ieder aanraden! Wel nog wat verbetering mogelijk op organisatorisch/technisch vlak!

4. november 2020

Besvarelse fra Ancora Health B.V.

Hi Caroline, bedankt voor je uitgebreide, positieve review. Fijn dat we je gerust hebben kunnen stellen, en ook kunnen helpen meer grip op je gezondheid te krijgen! W.b. onze processen en technologie; we werken er hard aan dit elke dag weer een stukje meer te verbeteren en de feedback van onze klanten is hierbij leidend. Dank! Met vriendelijke groet, Wout