Anbefalanders Anmeldelser 11

4,4

4,4

Fantastisk coach og formidler

Fantastisk coach og formidler. Jeg kan varmt anbefale Anders fordi han er hammer dygtig. Jeg mærker, at han selv lever efter de principper han coacher i og det betyder en kæmpe forskel for mig. Jeg mærker han er passioneret og dedikeret til at hjælpe mange mennesker.

5. oktober 2025

Anders Hansen kan jeg varmt anbefale

Anders Hansen kan jeg varmt anbefale, hvis du mangler/søger personligudvikling.
Magiske ting sker, ved at være med i hans programmer, samt det fantastiske live show han kører, “Real Magic Live”, et event du aldrig vil glemme eller hjem fra, du ønsker kun at fortsætte på en høje frekvens, som Anders efterfølgende kan hjælpe med. Jeg er dybt taknemmelig for at være stødt på Anders, samt være med til Real Magic Live, efterfulgt af et forløb med han. Tak 🙏

Real Magic live - Odense

Jeg er deltager i Real Magic live. Det at være en del af dette fantastiske energifelt og fællesskab er en magisk oplevelse i sig selv.
Det er som om alt hvad Anders formidler giver mening på et højere plan.
At blive bevidst om at vi skaber vores egen virkelighed ved at give energi og opmærksomhed til det vi gerne vil opnå og undlade at give opmærksomhed til det vi vil undgå er en af mange livsfilosofier vi er blevet præsenteret for, som alle har så stor dybde. En værdifuld skat som jeg vil bære med mig fra denne weekend, og praktisere fremadrettet.
Jeg er dybt taknemmelig nu hvor jeg har erfaret at jeg skaber min egen virkelighed.

Et fuldstændigt fantastisk event

Et fuldstændigt fantastisk event - spækket med guldkorn! Jeg viste ikke hvad jeg skulle forvente, men håbede på en aha oplevelse eller to. Jeg har fået SÅ meget mere end det - at se mine mønstre og mine muligheder i et nyt lys, leveret i skønne rammer, nede på jorden, brugbart og tydeligt. I taknemmelighed - tak for muligheden!

Real Magic

✨ Jeg er blevet virkelig inspireret af Anders Hansen og hans tilgang til forandring.
Han kalder det Real Magic – og det handler ikke om trylleri, men om at ændre det, vi tror er umuligt.

Han blander magi, personlig udvikling og mindset på en måde, der rammer noget dybt i mig.
Det handler om at slippe gamle mønstre og se, hvor meget vi faktisk kan påvirke med vores tanker og bevidsthed.

Det føles som et kærligt wake-up call – og jeg elsker den energi, han bringer.

4. oktober 2025

Anders er et ægte og autentisk udtryk…

Anders er et ægte og autentisk udtryk for det materiale han formidler. Materiale som har hjulpet mig, til at kende mig selv på et dybere plan, indse mere af mit potentiale og dermed skabe et gladere og mere fuldgyldigt liv. Krydret med illustrative illusioner og et hjerteligt fællesskab i den højeste energi, er eventet den bedste lærings-oplevelse. Den største anbefaling herfra.

28. januar 2023

Livet er magisk

Livet er magisk - Anders og hans fantastiske team har skabt et event, hvor han giver indsigt og værktøjer til hvordan du kan blive den bedste udgave af dig selv, og skabe det liv du absolut drømmer om. En skøn blanding af magi, læring og øvelser, leveret med nærvær og kærlighed.
Det er 3. gang min mand og jeg deltager og denne gang med selskab af flere familiemedlemmer. Alle gik hjem med en fantastisk berigelse og starten på en rejse som aldrig ender.
Tak til alle som deltog og skabet den magiske stemning✨
Af hjertet tak❤️

29. januar 2023

Super fed læring og coaching med nærvær…

Super fed læring og coaching med nærvær fra Anders og teamet. Illusioner på scenen er med til at integrerer det lærte. Helt utrolig stemning til eventet. Følelse af forøgelse hele vejen. Vores opmærksomhed bliver forbedret som vi kommer gennem eventet. Jeg er så glad og taknemlig nu hvor jeg havde min familie og bror med. Tusind tak.
Ægte magi starter indefra.

26. januar 2023

Er dette din virksomhed?