Super service på en helligdag! AMS Autoservice reddede min påskeferie! Tak🙏 Kontaktede AMS Autoservice skær torsdag, hvor alt andet holder lukket. Stod med en bil med en blinkende m... Se mere
Jeg kører ind, uden tidsbestilling, med to totalt vigtige “småting” dels et display med indikator “lavt dæktryk” dels et defekt trailerstik. Vupti begge dele ordnet på få minutter. Stort tak for det K... Se mere
Vores gamle bil gik i stykker midt i København og vi kommer fra Nordjylland. Vi kontaktede Munaf sent på dagen for at høre om han kunne sørge for at bilen blev sendt til skrotning dagen efter. Mun... Se mere
Alt reperation - service-dæk-sporing -klargøring -lakering og meget mere. Uddannet mekaniker på høj plan.
Bregnerødgade 2, 2200, København N, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg fik sat nye dæk på min bil, hurtigt, effektivt og billigt, jeg vil helt klart bruge dem igen næste gang der er behov for det. Og rigtig flinke folk!
Mvh Nils V Sigvartsen

Besvarelse fra Ams Autoservice
endelig har jeg fundet et værksted, hvor servicen er i top og det arbejde de udfører,er så godt , de er ærlige dygtige, og de udfører et perfekt arbejde, så din bil er i orden når du henter den , det er kvalitets arbejde,til en god pris,kan varmt anbefales, er så tilfreds tak hilsen annie

Besvarelse fra Ams Autoservice
Jeg brugt AMS Service to gange og begge har været en fornøjelse. Mine problemer med bilen er blevet ordnet samme dag som jeg ringede, selv om der den ene gang skulle bestilles ekstra reservedele hjem. Personlig og god service med en dejlig eftertænksomhed. Tak for god service!

Besvarelse fra Ams Autoservice
Godt sted at få lavet bil. Mekanikeren er en supersej fyr:)

Besvarelse fra Ams Autoservice
Jeg har besøgt AMS Autoservice, Bregnerødgade 2, 2200 København N. – for at lave 4 hjuls udmåling/sporing for min bil. Der oplever jeg 100% service og kvalitet. Jeg kan kun anbefale alle som har brug for hjælp til bilen herunder: Mekanisk arbejde, Klima påfyldning, Autotester, Pladearbejde, Ruder, El-arbejde, Polering og som sagt Sporing af dæk.
Flot arbejde og priserne gøre at man kommer igen.