Vi havde bestilt et hjemmebesøg hos en ammevejleder, da vores datter var 6 dage gammel. Anmeldelsen er skrevet på bagkant, næsten et år senere, og afspejler vores oplevelse på det tidspunkt.... Se mere
Vi havde Sara ude, da jeg oplevede problemer ift min amning og gerne ville smide ammebrikker. For det første kom Sara for sent (godt nok skrev hun, at hun ville blive forsinket), men det virker re... Se mere
Jeg kontaktede Sara, da vi fortsat havde problemer med at få amningen helt op at køre efter klip af tungebånd. Sara kom hjem til os tog sig god tid og var rolig pg nærværende. Hun viste forskellige am... Se mere
Svarer typisk inden for 24 timer
Vores datter på knap 5 måneder har ikke rigtig kunne holde ordenligt på sutten samt danne god vacuum ved amning.
Vi kunne køre i cirka 10-15 minutter i bil og så blev hun dybt ulykkelig…
Efter anbefaling fra 2 i min mødregruppe tog vi forbi Sara - og det skulle vi have gjort længe før!🌸
Allerede efter første behandling fungerede sutten samt vi nu kan køre bil næsten uden problemer.
Fra fødsel har hun haft låst nakke + øvre ryg, som en kiropraktor har været inde over. Vi har oplevet, at hun kun har rullet til den ene side, men efter 2 behandlinger ved Sara, ruller hun nu til begge sider.🤩
Vi har været SÅ glade og trygge ved Sara og det hele foregår i barnets tempo.🌸🫶🏼

Besvarelse fra Ammevejledersaradegn
Sara hjalp min lille datter på 7 uger, der havde svært ved at komme af med afføring. Efter få timer kom den første fyldte ble og maven har siden første besøg ved Sara været i top form 💪🏼
Derudover var min datter låst i den ene skulder og havde en tydelig favoritside. Med ganske få tryk fik hun løsnet min datter og allerede dagen efter var min datters hoved meget mere bevægelig og favoritsiden var droppet.
Min datter fik 2 behandlinger ved Sara i hendes fantastiske klinik. Vi har fået virkelig god behandling og jeg følte mig meget tryg ved hendes empatiske fremtoning og med hendes meget rolige, kærlige og ydmyge tilgang til både mig og min datter.
Efter at have læst nogle opslag på insta som Sara havde lavet, var jeg ikke i tvivl om at hun skulle kigge min baby efter for om hun havde en spændt kæbe.
Vi var til 2 behandlinger og efter begge gange var der mærkbart løsning i kæben i form af mere pludren/lyde og hun blev bedre til at holde vacum når hun ammede.
Har kun rosende ord for Sara og hendes behandling. Hun er i sig selv en utrolig dejlig sjæl, som har styr på hvad hun laver, og hun er bare rigtig god til det.
Vil klart anbefale hende til alle.
Efter at have gået med smerter i lænden i 3 uger besøgte jeg Sara og fik en enkelt behandling - KST. Dagen efter var mine smerter stort set væk. Kan kun anbefale Sara til andre med smerter i lænden.
Glæder mig til at besøge dig igen i dine nye lokaler i Mårslet.
VH. Mikael
Fik ammevejledning hjemme da min datter var en uge gammel.
Sara er virkelig et sødt og empatisk menneske,og er meget rolig sin vejledning. Jeg var virkelig frustreret og desperat, og Sara gav god vejledning i forskellige ammestillinger samt undersøgte min datter i munden.
Efterfølgende har jeg fået virkelig meget hjælp af Sara i form af programmer, adgang til hendes workshops osv samt en virkelig grundig og venlig skriftlig vejledning.
Sara rykkede hurtigt ud, da vores søn på 3 dage havde enormt svært ved at komme på brystet og amningen var smertefuld for mig. Hun hjalp med både ammestillinger og behandling af baby, da hun kunne konstatere et stramt tungebånd. Det var også skønt med den efterfølgende korrespondence, hvor Sara var sød til at spørge ind til os og komme med råd og vejledning.

Besvarelse fra Ammevejledersaradegn
Havde en online ammevejledning med Sara. Vejledningen gav mig ro i sjælen og gode tips til at lægge baby til, da vi havde nogle udfordringer (bl.a. spændinger, tungebånd, hurtigt nedløb). Vi oplevede Sara som meget empatisk og lyttende, og vi fik flere gode råd med på vejen til det videre forløb. Ville gerne have haft Sara på besøg fysisk, men det kunne ikke lade sig gøre pga. covid - så online var et super godt alternativ. Vi var rigtigt glade for, at vi kontaktede Sara.
Jeg kan varmt anbefale Sara, hun var super sød at træde til og hjælpe mig med amningen, da min søn var 10 uger gammel og vise nogle gode ammestillinger. Hun er altid nem at få fat på hvis man har spørgsmål og er meget professionel❤️
Vi havde et dejligt besøg af Sara, hvor vi fik hjælp til amningen. Hun introducerede os til nogle ammestillinger, som virkelig fungerer godt for os. Derudover fik vi meget ny og nyttig viden omkring amningen. Hun kan virkelig anbefales hvis amningen driller 😊
Jeg har været til KST behandling ved Sara. Og jeg må sige at det var en virkelig god oplevelse. Jeg opsøgte Sara pga lændesmerter og ondt i iskias. Dagen efter var smerter aftaget markant. Efter to dage mærkede jeg stort set ikke længere til smerterne. Jeg fik kun den ene behandling. Jeg vil til enhver tid anbefale Sara. Hun er meget imødekommende og “helt nede på jorden”. Så kun varme anbefalinger herfra.
Vi købte adgang til workshoppen om ansigtsmassage ved Sara og har været enormt glade for det. Tidligere sov vores datter ofte med åben mund - også efter klip af tunge- og læbebånd og havde høj gane. Nu har vi været i gang med workshoppen i over en måned og har en pige, der sover med lukket mund, ganen er ikke høj længere og amningen går meget bedre. Det har samtidig givet os de dejligste øjeblikke sammen med masser af smil, øjenkontakt og kvalitetstid :) Vi har massagen som en fast del af vores morgen- og aftenrutine og vil ikke være det foruden :-) Så tusinde tak til Sara for et fantastisk program.
Jeg har haft Sara ude til ammevejledning og babybehandling. Jeg oplevede det som et meget behageligt besøg, hvor jeg fik helt konkret vejledning til forskellige ammestillinger og vurdering af stramt tungebånd. Her seks uger efter fungerer amningen upåklageligt. Jeg kan varmt anbefale et besøg af Sara.

Besvarelse fra Ammevejledersaradegn
Vi havde besøg af Sara kort efter vores hjemkomst fra sygehuset, hvor vores søn blev født. Det er vores første barn, og vi havde brug for en god opstart på amning og det hjalp Sara os til at få. En varm anbefaling herfra!
Jeg giver Sara de varmeste og bedste anbefalinger. Hun er virkelig lyttende, sød og forstående og giver rigtig god og grundig vejledning.
Saras hjælp var guld værd.
Vi fik hjælp til mere end vi havde bedt om. Vi fik hjælp til amning, babybehandling og spørgsmål via. Instagram. Vi har fået tip til hvordan jeg og vores søn har en bedre amning. Vi benytter os daglig af ansigtsmassage som har virket utroligt godt på vores søn, samt får jeg nogle gyldende øjeblikke med ham.

Besvarelse fra Ammevejledersaradegn
For det første kom Sara for sent (godt nok skrev hun, at hun ville blive forsinket), men det virker ret uprofessionelt, og med en baby, har 20 min forsinkelse ret stor betydning for, hvordan sådan et forløb bliver. Det betød, at vores datter var træt, og Sara kunne derfor ikke lave den babybehandling, som vi havde bestilt oveni ammevejledningen.
Ift. ammevejledning var Saras bedste råd. Mørklæg soveværelset og læg hud mod hud, og se videoer på hendes facebook. ingen konkrete råd ift, hvordan vi kan hjælpe vores datter til at tage fat om brystet uden ammebrikker. Jeg er udemærket klar over, at en ammevejleder ikke kan trylle, men jeg var mildest talt skuffet, da hun efter 45 min kørte igen. Ovenikøbet med en besked om et stramt tungebånd, hvilket tre forskellige sundhedsplejersker uafhængigt af hinanden har sagt hun ikke har.
Så mere frustration end hjælp, og 1500kr fattigere.

Besvarelse fra Ammevejledersaradegn
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Sara. Jeg kontaktede Sara fredag formiddag, fordi jeg følte min mælkeproduktion var faldende. Allerede lørdag kunne Sara komme på hjemmebesøg. Sara tjekkede babys tunge og læbebånd. Hun viste mig en ammestilling jeg skulle prøve så baby fik bedre fast og stimulerede mit bryst og det virkede, jeg kunne mærke stor forskel på det vakuum baby lavede på mit bryst og amningen kører igen. Stor tak til Sara fordi hun ville komme hjem til os med så kort varsel.
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Sara som ammevejleder. Jeg gav udtryk for allerede første gang min datter kom på brystet at det var voldsomt ubehageligt. Og i dage forsøgte jeg at få nogen på sygehuset til at hjælpe med amningen, for det gjorde ondt og jeg fik små blærer på brystvorterne. Vi havde 2 jordemødre, et hav af sygeplejersker, og SP da vi kom hjem til at se. Alle sagde det så fint ud, og til sidst blev attituden lidt “at nu måtte jeg også tage mig lidt sammen, brystvorterne skal hærdes og vænnes til at amme”.
Vi besluttede os ret hurtigt for at vi ville kontakte Sara, og hun kom samme dag. Hun kiggede min datter i munden og sagde med det samme “hun virker til at have et meget stramt tungebånd”. Vi fik tid ved ønh og det viste sig hun havde et tungebånd der lå i den MEGET stramme ende. På intet tidspunkt havde nogen af fagpersonerne nævnt dette, SP mente endda “ikke der var noget at komme efter, men det da var godt at få tjekket”.
Siden vi har fået min datters tungebånd klippet, takket være Sara’s hjælp, er jeg holdt op med at græde på min baby når vi ammer. Amningen er vendt 180 grader og det er 100% Sara’s kompetencer og støtte vi kan takke for det. Hvis ikke vi havde haft hende ind over havde jeg opgivet amningen efter en uge.
Jeg fik den hjælp jeg havde brug for, for at kunne amme uden suttebrikker, uden kliklyde fra baby og uden baby får ondt i maven. Sara kunne fortælle hvordan mælken løb til og viste hvilke ammestillinger jeg kunne anvende.
Kort fortalt, med skiftende ammestilling og hendes hjælp, har jeg siden kunne amme uden suttebrikker og baby har nærmest ikke haft ondt i maven siden, hvilket giver bedre søvn til alle.
Fin opfølgning både per mail og sms.
Jeg kan klart anbefale Sara og hendes vejledning, hvis man er usikker eller har brug for hjælp til optimal amning.
Sara er super kompetent og har en kæmpe viden om amning og babysøvn. Jeg har fået SÅ meget ud af at følge hendes råd og vejledning.