Jeg har lige deltaget i AmmeErgo's 3-dages kursus i Aabenraa (9.-11. september). Det var rigtig godt sammensat med en god balance mellem relevant teori og praksisnære øvelser, som kan implementeres di... Se mere
På trods af lidt erfaring indenfor området har underviseren været enormt dygtig til at uddybe og forklare. Emnet har været meget forståeligt.
Et virkeligt godt kursus hvor Maj-Britt leverer materiale og viden på området på et meget professionelt niveau. Får viden og redskaber til at gå direkte hjem og bruge i sit arbejde. Jeg deltog i a... Se mere
Maj-Brit har hjulpet os rigtig godt videre med amningen, der ellers var blevet lidt til en “sur pligt”, pga utrøstelig baby og problemer med at få mad fra højre bryst. Hun har hjulpet os med at... Se mere
Stimulastik forløb
Min søn og jeg har deltaget i stimulastik forløb hos Maj-Britt. En rigtig god oplevelse. Godt tilrettelagt forløb og rigtig gode øvelser, man også kan bruge hjemme.
Maj-Britt er betænksom, opmærksom og empatisk. Hun har min største anbefaling!
Stimulastik forløb
Min datter og jeg har deltaget i et stimulastik forløb med Maj-Britt. Hun tilrettelægger et fint forløb, hvor der både er gentagelser og nye øvelser hver gang, og viser gode øvelser man kan lave med sin baby, øvelser som er tilpasset børnene på holdet. Hun er altid åben for spørgsmål og klar til at hjælpe og vejlede.
Fantastisk kursusoplevelse
Fantastisk kursusoplevelse
Jeg har for nylig deltaget i Maj-Brits kursus om ergoterapeutisk ammevejledning. En virkelig god oplevelse, med mange brugbare og konkrete værktøjer. Maj-Brit er meget kompetent og engageret. Det er tydeligt, at Maj-Brit virkelig brænder for området, hvilket resulterer i meget nærværende og fangende undervisning. Kurset var velstruktureret og meget informativt. Jeg har lært en masse, som jeg allerede kan begynde at implementere i mit arbejde. Jeg kan varmt anbefale dette kursus til alle, der ønsker at forbedre deres færdigheder inden for dette område.
Sarina Hybjerg
Børneergoterapeut, Nyborg