Amladcykler Anmeldelser

1.075

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 149 anmeldelser, var de fleste anmeldere nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse af virksomheden. Mange forbrugere fremhæver ofte, at ladcyklerne er nemme at køre på, og at de fungerer rigtig godt til hverdagsbrug med både børn og indkøb. Kunderne nævner desuden, at selve leveringen af produkterne for det meste er hurtig, og at de modtog en rigtig god hjælp og vejledning under bestillingsprocessen. Selvom nogle kunder også oplevede alvorlige problemer med defekte dele, dårlige batterier og lys, som ikke levede op til forventningerne. Flere anmeldere oplevede desuden store udfordringer med kundeservicen, når der opstod uenighed omkring reparationer, lange ventetider og manglende hjælp ved garantisager.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet. Mens nogle anmeldere udtrykker stor tilfredshed og... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig, idet meningerne om kundeservicen er stærkt delte. Mens nogle anmeldere... Se mere

Customer service

Kunder deler tvetydige meninger om kundeservice, hvor nogle oplever stor frustration og utilfredshed. Mange... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af leveringstjenesten. Mens nogle forbrugere oplevede hurtig levering... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydig oplevelser med kvaliteten af deres produkter. Mens nogle forbrugere roser cyklerne for... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Aflad suks de levere en ladcykel helt uden den nødvendige smøring ved ny salg , siger cyklen aksler til eftersy efter 20 km, msnnår lige hjem og såpå værksted og få en regning på 700 kr for et service... Se mere

Elendig kundeservice - vi fik aldrig info om leveringstidspunktet, måtte selv opsøge al information, og aftalerne blev ikke overholdt. Da cyklen blev leveret, manglede der noget tilbehør vi havde kø... Se mere

Jeg havde brug for en kopi af min købskvittering fra 2019 ifm salg af min fede el-ladcykel, som min søn og jeg har haft fantastisk mange gode oplevelser med - men nu er han blevet teenager og ladcyke... Se mere

Denne cykel har simpelthen været årets bedste investering. Min norske kæreste er helt oppe og kører over den lette tilgang til cyklen hvad angår og have vores børn med. Alt i alt er det blevet famili... Se mere

1. Cykelbutik

Hos Amladcykler har vi mange års erfaring med cykler. Dette ses og mærkes på på kvaliteten af vores cykler. Vi designer og samler selv alle vores ladcykler på vores egen danske samle fabrik i Skovlunde på Sjælland. Vi arbejder ikke med hurtige løsninger, der ikke er gennemtestet i Danmark/Norden. Vi er fagfolk, der sikrer dig den bedste ladcykel til prisen. Ladcykel markedet er blevet attraktivt for div. importører og supermarkeder med billige kopier, med lidt eller ringe erfaring indenfor ladcykler. Sørg altid for at købe din cykel fra en leverandør, der kender sit produkt og kan tilbyde efterfølgende service og reservedelssalg. Det er nemlig ikke muligt hos flere importører og supermarkeder. Hos os kan du altid komme i kontakt med en fagperson både via vores hotline på telefon 71997799, men naturligvis også i vores showroms. Uanset om du ønsker købe en ny cykel eller har et spørgsmål til en gammel cykelmodel. Hos Amladcykler går vi efter det skandinaviske design, der siden sin oprindelse i 1950’erne i de 5 nordiske lande Finland, Island, Danmark, Norge og Sverige, er blevet mere og mere respekteret på verdensplan. Det hele startede som en bevægelse med fokus på enkelthed, minimalisme og ikke mindst funktionalitet, og netop disse 3 elementer er noget, som vi har bragt med over i designfasen af vores ladcykler.

Middel

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

(1.075)

Kvalitet og hurtig levering

Kvalitet og hurtig levering

18. november 2025

Hej Batul,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både kvaliteten af vores produkter og den hurtige levering. Vi lægger stor vægt på at levere produkter, der lever op til vores kunders forventninger, og samtidig sørge for, at de når frem hurtigt og sikkert.

Det betyder meget for os at få feedback som din, fordi det viser, at vores arbejde gør en forskel og bliver værdsat. Din anmeldelse motiverer hele teamet til at fortsætte med at prioritere kvalitet og effektiv service, så vi kan give endnu flere kunder samme gode oplevelse.

Endnu engang tak for de venlige ord.

Amladcykler

6 måneders Ventetid på Reservedel....

6 måneders Ventetid på Reservedel....

det her er/har været den dårligeste Kundeservice oplevelse nogensinde i mit liv... jeg har ventet 7 måneder på min controller fra Amlad cykler og jeg har ringet utal af gange og snakket med den ene efter den anden der ikke kunne finde ud af noget først er den i tyskland og på vej ....det passede ikke og man får intet at vide om at den er forsinket man skal selv ringe og få tingene fortalt jeg bestilte min reservedel den 2/4-25 og har fået den i 10/10-25 og det er så den forkerte de har sagt til mig jeg skal købe som jeg har ventet på så længe... så jeg køber den rigtige fra deres hjemmeside for jeg ved godt jeg nu skal til at slås med dem om at få min penge retur på den forkerte og ganske rigtigt....jeg har nu ventet på svar i 10 dage om jeg kan sende den retur jeg har endda tilbudt og betale fragten selv.... har ringet og snakket med dem også men deres kunde service er jo fuldstændig håbløs... har aldrig i mit liv oplevet noget ligende men det slutter ikke her.... da jeg første gang laver denne anmeldelse på trustpilot bliver jeg ringet op og bedt om at slette den....fordi jeg for fortalt at hvis jeg ikke gør det er det ikke sikkert jeg modtager min controller...så vil man heller gi den til en god kunde... men de her MAFIA metoder virker ikke ihvertfald ikke på mig for den kommer bare nu igen denne anmeldelse og denne gang behøver i ikke ringe og skrive og prøve på at få slettet min anmeldes for det kommer ikke til at ske...

update : 10/3-26

i rådgav min cykelsmed til at købe den del…. ikke mig selv … og der står ingenting om speciel vare på jeres hjemmeside det er en helt alm. vare i jeres sortiment jeg har købt ! i er så fulde af løgn og i har på ingen måde prøvet at kontakte mig i er bare generelt nogle krejler der snyder jeg igennem det hele i har givet elendig kundeservice ,.. og i forsætter jeres løgn historier…
Mvh Jesper

12. november 2025

Hej Jesper,

Vi er meget kede af den oplevelse, du har haft hos os, og vi forstår fuldt ud, at det har været frustrerende at vente så længe. Vi vil dog gerne give lidt baggrund for, hvad der er sket, da du desværre selv ved en fejl bestilte den forkerte controller til din cykel – en model, vi normalt bestiller specielt til dig som en ekstra service.

Da der er tale om en specialvare, er leveringstiden længere end for almindelige produkter, og vi forstår, at det kan være frustrerende at vente. Desværre viste det sig senere, at controlleren ikke kunne bruges til din cykel, og som en special el-vare er den derfor ikke returnerbar.

Vi har dog forsøgt at tage personlig kontakt til dig for at finde en løsning, og vi beklager oprigtigt, at dette ikke oplevedes tilfredsstillende fra din side. Vi modtog derfor din anmeldelse, som vi desværre ikke er enige i, da vi har forsøgt at hjælpe og give dig den bedste service under de særlige omstændigheder med en specialbestilt vare.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen på vores kundeservice.

Amladcykler

De danske myndigheder er gået ind i sagen

Virksomheden sælger defekte produkter (se i øvrigt DR Kontant) og bliver i skrivende stund vurderet af de danske myndigheder. Resultatet vil blive offentliggjort på Trustpilot, og på baggrund af DR Kontant etc. bør man ikke købe hos amladcykler.dk

1. januar 2025

Fantastisk service på min cykel 5…

Fantastisk service på min cykel 5 stjerner 🌟 her fra

7. november 2025

Hej Robert,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte 5 stjerner.

Det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tid til at skrive en positiv tilbagemelding. Vi sætter stor pris på, at du valgte os til at tage os af din cykel, og det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og resultat.

Vi gør os altid umage for at levere høj kvalitet, god kommunikation og hurtig hjælp, så vores kunder kan komme sikkert og trygt videre på cyklen – derfor er det fantastisk at høre, når det lykkes.

Tak fordi du støtter os og deler din oplevelse – det er præcis den slags feedback, der motiverer os til at blive endnu bedre! 🚴‍♂️

Amladcykler

Nemt at styre og køre i den

God ladcykel. Kraftigt, good design og functionality. Nem at styre og køre i.
God service og hurtigt levering

29. oktober 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med din nye ladcykel, og at du oplever den som både kraftig, veldesignet og nem at køre på. Det betyder meget for os at vide, at du får glæde af både kvaliteten og funktionaliteten i daglig brug – præcis det, vi stræber efter, når vi udvikler og sammensætter vores cykler.

Det glæder os også, at du har haft en god oplevelse med vores service og hurtige levering. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en tryg og problemfri oplevelse hele vejen fra bestilling til første tur på cyklen.

Vi ønsker dig mange gode og trygge ture fremover!

Amladcykler

Efter en lidt lang leveringstid, fik jeg et sæt sidespejle med i prisen.
Cyklen blev leveret fuld samlet. Hvilket gjorde jeg kunne komme ud og cykle samme dag.

27. oktober 2025

Hej Lone,

Tusind tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du oplevede god service, og at du blev tilfreds med det ekstra sæt sidespejle, som vi inkluderede. Vi beklager den længere leveringstid end normalt.

Det glæder os virkelig, at cyklen blev leveret fuldt samlet, og at du kunne komme ud og cykle samme dag. Vi ved, hvor vigtigt det er, at man hurtigt kan komme i gang med sin nye cykel uden besvær.

Din anmeldelse betyder meget for os, og vi håber, at du får mange gode ture på cyklen. Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Amladcykler

Vi har købt cykel ved Veksø afdelingen…

Vi har købt cykel ved Veksø afdelingen og er altid kun blevet mødt af god service og hjælpsomhed.

14. oktober 2025

Hej Kira,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos vores Veksø-afdeling, og at du føler dig mødt med både hjælpsomhed og god service. Vi lægger stor vægt på, at alle vores kunder får personlig rådgivning og føler sig trygge og velkomne - og det er utroligt dejligt at høre, at vi har kunnet leve op til det for dig.

Det betyder meget for os at vide, at vores arbejde gør en forskel, og din feedback giver hele teamet ekstra energi til at fortsætte med at yde den bedst mulige service. Vi håber, du nyder din nye cykel, og at den bringer mange gode oplevelser på vejene!

Amladcykler

Trukket pengene men ikke sendt pakken efter flere henvendelser?

Jeg har købt reservedele til min ladcykel. Hjemmesiden påstår de har dag-til-dag levering. Fedt tænkte jeg.. Alt gik fint indtil de endte med at lave en gls fragtlabel og aldrig sendte pakken.. De har endda trukket pengene fra mit kort. Så jeg har haft fat i deres såkaldte kundeservice to gange hvor de begge gange sagde at pakken ville blive sendt enten samme dag eller dagen efter.. Dettte skete så ikke.. Ulovligt at trække pengene uden at sende varen. Havde de været bedre til at kommunikere, eventuelt skrive en mail om at de er forsinket eller bare et eller andet, så var det da til at føle på.. Men jeg får ingen informationer... Jeg er træt og vil enten bare gerne have I sender den pakke snart eller giver mig mine penge retur!? Forvent mit 3 opkald på mandag.......

Opdatering mandag den 27/10, jeg kunne konstatere min pakke stadig ikke var afsendt. Jeg var tilfældigvis i København på arbejde og valgte at køre ind forbi butikken. Fortalte min oplevelse og hvor ulovligt det er at trække pengene men ikke sende varen. Fortalte dem de kunne have undgået mange konflikter ved at kommunikere med deres kunder og oplyse. Jeg endte med at sige til dem at de enten gav mig min pakke eller gav mig mine penge tilbage før jeg går nogen vegne. Jeg endte med at få udleveret mine varer og forlod butikken.

Opdatering onsdag den 05/11/2025.
En fra Amladcykler ringer mig op og beklager hele situationen. Vi får en snak frem og tilbage. De fortæller at de står fuldt ved fejlen og vil gerne give mig lidt penge retur.. MEN dette er kun hvis jeg går ind og sletter min anmeldelse her på trustpilot. Jeg fortalte pænt at jeg ikke gad have pengene og hellere ville have at anmeldelsen blev på trustpilot på ægte vis. Han fortalte at de ville gå ind og kommentere på min anmeldelse at de havde ringet og beklaget oplevelsen for at forsvare dem selv, men det tænker jeg ikke gør noget anderledes for fremtidige kunder som eventuelt læser min anmeldelse.

16. oktober 2025

Hej Cecilie,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at beskrive dit forløb.

Først og fremmest vil vi gerne undskylde for den frustration og de gener, du har oplevet i forbindelse med din ordre. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Der opstod desværre en intern fejl i håndteringen af forsendelsen, hvilket medførte, at leveringen blev forsinket med to dage, og at kommunikationen ikke var tilstrækkelig klar undervejs. Det tager vi fuldt ansvar for, og vi er enige i, at vi skulle have informeret dig bedre og tidligere.

Da vi blev opmærksomme på forsinkelsen, kontaktede vi dig for at beklage situationen og tilbød dig penge retur som kompensation for den forlængede leveringstid – uanset at varerne allerede var udleveret. Dette tilbud stod udelukkende som en service og en undskyldning for forløbet.

Vi beklager, hvis vores opfølgende kontakt er blevet opfattet anderledes end tiltænkt. Det har aldrig været vores intention at påvirke eller betinge en anmeldelse. Vi respekterer fuldt ud, at anmeldelser er kundens ærlige oplevelse.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den aktivt til at forbedre vores interne processer og kommunikation, så lignende situationer ikke opstår fremover.

Skulle du have ombestemt dig, eller ønsker du fortsat dialog, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi hjælper gerne.

Amladcykler

Tak for den gode og hurtige service!

10. oktober 2025

Hej Emil,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! Vi er utroligt glade for at høre, at du har været tilfreds med både vores service og den hurtige betjening. Det er netop den slags oplevelser, vi stræber efter at give alle vores kunder, så det glæder os at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Hos os lægger vi stor vægt på at være tilgængelige, professionelle og effektive i alt, hvad vi laver. Vi ved, at god service og hurtig respons er vigtigt, og derfor gør vi os hver dag umage for at sikre, at vores kunder føler sig hørt og godt behandlet – både før, under og efter vi har hjulpet dem.

Endnu en gang tak for din anmeldelse og for din tillid!

Stor anbefaling herfra!

Super service! Hurtig levering og god kommunikation ved spørgsmål. Cyklen kom samlet m. diverse tilkøb såsom lås der også var sat på.

Stor anbefaling herfra!

//Magnus

24. september 2025

Hej Magnus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse!

Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service, den hurtige levering og den kommunikation, du har haft med os undervejs. Vi bestræber os hver dag på at gøre det nemt, trygt og bekvemt at handle cykler og tilbehør hos os og det er altid en fornøjelse, når det lykkes.

Endnu engang tak for din store anbefaling. Det er den slags feedback, der motiverer os til at blive endnu bedre. Skulle du få brug for hjælp eller har spørgsmål fremover, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker dig rigtig mange gode ture på din nye cykel!

Amladcykler.

Super hurtig og super god service

Super hurtig og super god service

3. oktober 2025

Hej Enes,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig meget at høre, at du har oplevet både hurtig og god service hos os. Vi sætter en stor ære i at levere en effektiv og professionel betjening, hvor kvalitet og kundetilfredshed altid er i fokus – så det er fantastisk at få bekræftet, at det mærkes hos dig som kunde.

Vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen snart, og skulle du få brug for hjælp eller have spørgsmål i fremtiden, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for de pæne ord.

Hejsa

Fik den bedste betjening af AM kundeservice i forbindelse med noget tilkøb, god vejledning samt hurtig respons og levering

KAN KUN ANBEFALES

1. oktober 2025

Hej Anders,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord!

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at du føler dig godt vejledt i forbindelse med dit tilkøb. Vi lægger stor vægt på at yde en personlig, hurtig og professionel service - og det betyder meget for os at høre, at det er lykkedes.

Det glæder os også, at du fremhæver både vores respons og leveringstid. Vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene fungerer hurtigt og gnidningsfrit, og derfor arbejder vi hele tiden på at optimere både rådgivning og logistik.

Skulle du få brug for hjælp igen i fremtiden, er du naturligvis altid velkommen til at tage fat i os.

Levering som aftalt

Cyklen kom som aftalt med det ønskede udstyr.

15. august 2025

Hej Lone,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at cyklen kom som aftalt og med det udstyr, du havde ønsket. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med både leveringen og vores service. Skulle du få brug for hjælp eller spørgsmål fremover, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Rigtig god fornøjelse med cyklen – vi håber, du får mange gode ture!

Amladcykler

Super oplevelse hele vejen igennem

Super oplevelse hele vejen igennem.
Fra kundeservice til leveringen 👍

30. september 2025

Hej Aske,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en super oplevelse hele vejen igennem! Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både vores kundeservice og selve leveringsprocessen – det er nemlig netop de områder, vi arbejder hårdt på at holde i top, så vores kunder føler sig trygge og godt behandlet fra start til slut.

Hos os er det vigtigt, at hele oplevelsen – lige fra den første kontakt til produktet står hos dig – er præget af kvalitet, tryghed og god kommunikation. Derfor betyder det meget for os, når det bliver bemærket.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og ikke mindst tak fordi du valgte os. Skulle du få brug for hjælp eller spørgsmål senere hen, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe.

Rigtig god fornøjelse med dit køb.
Vi håber, du får stor glæde af det!

Amladcykler

God service, god cykel :-)

Meget venligt, jordnært og ærligt team, der solgte os vores ladcykel, som vi indtil videre er rigtig glade for:-)

26. september 2025

Hej Lea,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – den varmer virkelig!

Det betyder utrolig meget for os at høre, at I havde en god oplevelse med os, og at I oplevede teamet som venligt, jordnært og ærligt – det er nemlig præcis sådan, vi gerne vil møde vores kunder. Vi tror på, at god service og ærlighed går hånd i hånd med at finde den helt rigtige løsning – og det glæder os at høre, at I allerede er glade for jeres ladcykel! 🚲

Vi håber, at den kommer til at bringe jer masser af glæde, frihed og gode ture – uanset om det er til og fra hverdagens gøremål, på tur med børnene eller bare en stille søndag i frisk luft.

Skulle der opstå spørgsmål, behov for service, eller hvis I bare vil sige hej, så er I altid mere end velkomne til at kigge forbi eller tage kontakt. Vi er her for jer – også efter købet.

Endnu engang tak for jeres tillid og de pæne ord. Vi sætter stor pris på det!

Ny ladcykel

Ny ladcykel
Det er en fantastisk ny Am ladcykel. Den kører virkelig godt, jeg glæder mig til alle mine fremtidige ture.
Det er en ladcykel jeg kan anbefale.

27. september 2025

Hej Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om din nye ladcykel!

Det glæder os utrolig meget at høre, at du allerede er så glad for cyklen, og at den lever op til dine forventninger. Vi har lagt stor vægt på både komfort, kvalitet og køreglæde i udviklingen af vores ladcykler, så det betyder rigtig meget for os at høre, at du synes, den kører fantastisk.

Vi er sikre på, at du får mange gode oplevelser og praktiske ture i hverdagen – hvad enten det er transport af børn, indkøb eller blot en hyggelig tur gennem byen. At du allerede nu føler, at du kan anbefale cyklen videre, er den bedste anerkendelse, vi kan få!

Skulle du få spørgsmål undervejs eller have brug for tips til vedligeholdelse eller tilbehør, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi ønsker dig mange sikre og sjove kilometer fremover på din nye ladcykel 🚴‍♂️

Endnu en gang tak for din anmeldelse.

Ringe service ved reklamation

OPDATERING 30OKT25, kommentar til AM Ladcyklers svar nedenfor:
Det er ikke korrekt, at vi ikke ville benytte batterigarantien. Da vi holdt fast i vores ret til at reklamere, samt ønskede at komme forbi dem, for at få cyklen undersøgt - Blev der pludselig tavshed. Der blev ikke svaret på yderligere henvendelser.
Det er heller ikke korrekt, at I ikke har fået fat i mig telefonisk. Jeg talte med en af jeres medarbejder (Teknikker A*******) d 30SEP25. Han kunne godt se, at de pludselig stoppede med at svare - Og var super ærgerlig over situationen. For som han sagde:"Det kunne vi jo nemt have løst". Det kan jeg kun være meget enig i!

Under samtalen spørger han om vi mon har brug for noget til cyklen, en ny kaleche, regnslag eller noget andet. Det siger jeg nej til.

Han tilbyder mig så en rabatkode på 30% til et nyt batteri, når vi skulle behøve det om et par år. Men, for at jeg kan få det skal jeg lige gå ind og slette min anmeldelse på Trustpilot. Det siger jeg, at jeg gerne vil have lov at tænke over. Det acceptere han og beder mig sende en mail til Teknikkerne A*******. Det gjorde jeg selvfølgelig aldrig!
Deres svar er derfor ikke i overensstemmelse med det egentlige forløb.

OPRINDELIGE ANMELDELSE:
Rigtig god service fra start, med mulighed for at teste cyklen i deres showroom.

Da cyklen har kørt, kun 105km begynder skærm og motor at slukke efter kort tids brug. Vi kan tænde igen, hvorefter det slukker igen. Dette kan vi fortsætte med at gøre. Batteriet er passet ordentligt - Og stadig er det lidt forunderligt, at dette sker efter kun 105km.

Vi kontakter Amladcykler, da vi gerne vil have dem til at se på cyklen i.e. vi kommer til dem. Det kan vi ikke, men vi kan se alle deres guides igennem og se om vi kan få løst problemet. Da det ikke løser det, vil vi gerne have dem til at se på cyklen. Det vil de ikke, men vi skal følges deres guide ift batteri optimering og reklamation. Jeg må ikke komme forbi med batteriet, vi skal selv betale for forsendelse + omkostning for at en teknikker tjekker batteriet. Igen, kun kørt 105km og højst sandsynligt en defekt i batteriet fra start.

Vi skriver, at vi gerne vil gøre brug af vores reklamationsret og få cyklen undersøgt - Og spørger igen, hvor vi kan få dette gjort. Det får vi aldrig svar på - Der bliver ikke svaret yderligere på vores sag.

Vi vælger derfor at droppe yderligere forretning med dem. Får testet cyklen med et andet batteri, nu virker cyklen igen. Vi finder et nyt batteri et andet sted, til halv pris af hvad de sælger det til.

Simpelthen så ringe service, efter cyklen er solgt og pengene modtaget.

30. september 2024

Hej Henriette,

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft udfordringer med din cykel.

Vi er kede af, at du ikke ville benytte vores batteriservice.
Vi tilbyder altid at teste batterier via vores batteriservice for at finde årsagen til problemer som det, du beskriver. Denne proces er nødvendig for, at vi kan vurdere en eventuel reklamation korrekt og sikre, at kunderne får den bedst mulige hjælp. Vi er ærgerlige over, at du ikke ønskede at benytte denne mulighed, da det kunne have hjulpet os med at finde en løsning hurtigere.

Vi har også forsøgt at kontakte dig telefonisk for at få løst sagen, men desværre uden held.

Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores kundeservice. Skulle du på et senere tidspunkt ønske vores hjælp, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen.
Vi vil meget gerne finde en løsning.

Amladcykler

Jeg har købt to cykler gennem Amlad…

Jeg har købt to cykler gennem Amlad cykler Frederiksberg og været yderst tilfreds med service og kvaliteten. Den ene en trehjulet med el. Den fungere super godt og er nem og hurtig at oplade. Kan varmt anbefales hvis man søger elcykel af kvalitet og man får ovenikøbet virkelig god og kompetent service med.

22. september 2025

Hej Anne Marie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder utrolig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse både med vores service og med de cykler, du har købt hos os – særligt den trehjulede elcykel:-)

Det glæder os, at du oplever den som både nem at bruge og hurtig at oplade – det er netop sådanne ting, vi lægger vægt på, når vi udvælger og klargør vores elcykler. Vi ved, at kvalitet og brugervenlighed er afgørende, når man vælger cykel, og vi sætter en ære i at sikre, at alle vores kunder føler sig trygge og godt rådgivet i processen.

Din anbefaling varmer – og det er netop dét, vi stræber efter hver dag: at levere cykler af høj kvalitet og samtidig yde en personlig og kompetent service, som man kan mærke. Det er en fornøjelse at have haft dig som kunde, og vi håber, du får mange gode og trygge ture på begge dine cykler.

Skulle du få brug for hjælp, service eller blot har spørgsmål fremover, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kigge forbi eller kontakte os.

Endnu en gang tak – og på gensyn hos Amladcykler

Amladcykler

De betaler ikke de for det de lover !

De betaler ikke de for det de lover !! Når man får lavet sin defekte ladcykel ved din lokale cykelhandler.
De svarer ikke på mails...

Og de skylder mig stadig for rep. I juli. Knap 3000 kr !
Så hold jer fra dem..
Og husk også at I må ikke kritisere dem for meget, så anmelder de din anmeldelse ... Øhhhh hvem er den voksne her??

22. september 2025

Jeg har igen modtaget god service ved henvendelse og rådgivning tak for det er stadig super glad for cyklen 👍👍

19. september 2025

Kære Brian,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du endnu en gang har haft en positiv oplevelse med vores service og rådgivning. Det betyder utrolig meget for os, at du er tilfreds med både den hjælp, du har modtaget, og med cyklen, som du stadig er glad for.

Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, både når det gælder produkterne og servicen, og det er derfor så dejligt at høre, at vi har formået at leve op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din loyalitet og er glade for, at du fortsat er tilfreds med din cykel.

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller behov for yderligere rådgivning i fremtiden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og sikre, at din cykeloplevelse forbliver så god som muligt.

Tak endnu en gang for din anmeldelse og de rosende ord – vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!