Aflad suks de levere en ladcykel helt uden den nødvendige smøring ved ny salg , siger cyklen aksler til eftersy efter 20 km, msnnår lige hjem og såpå værksted og få en regning på 700 kr for et service... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Hos Amladcykler har vi mange års erfaring med cykler. Dette ses og mærkes på på kvaliteten af vores cykler. Vi designer og samler selv alle vores ladcykler på vores egen danske samle fabrik i Skovlunde på Sjælland. Vi arbejder ikke med hurtige løsninger, der ikke er gennemtestet i Danmark/Norden. Vi er fagfolk, der sikrer dig den bedste ladcykel til prisen. Ladcykel markedet er blevet attraktivt for div. importører og supermarkeder med billige kopier, med lidt eller ringe erfaring indenfor ladcykler. Sørg altid for at købe din cykel fra en leverandør, der kender sit produkt og kan tilbyde efterfølgende service og reservedelssalg. Det er nemlig ikke muligt hos flere importører og supermarkeder. Hos os kan du altid komme i kontakt med en fagperson både via vores hotline på telefon 71997799, men naturligvis også i vores showroms. Uanset om du ønsker købe en ny cykel eller har et spørgsmål til en gammel cykelmodel. Hos Amladcykler går vi efter det skandinaviske design, der siden sin oprindelse i 1950’erne i de 5 nordiske lande Finland, Island, Danmark, Norge og Sverige, er blevet mere og mere respekteret på verdensplan. Det hele startede som en bevægelse med fokus på enkelthed, minimalisme og ikke mindst funktionalitet, og netop disse 3 elementer er noget, som vi har bragt med over i designfasen af vores ladcykler.
Danmark
- amladcykler.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det tager typisk over 1 måned at svare
Aldrig har jeg oplevet så elendighed…
Aldrig har jeg oplevet så elendighed kvalitet af en cykel, som reklameres med at være dansk design og skulle være af højeste kvalitet! Endvidere får man elendighed kundeservice når han prøver at få hjælp. Jeg har skrevet til/med dem 6 gange og bliver hele tiden bedt om at tjekke alle mulige service bøger og vejledninger, inden de kan tage stilling til om de kan hjælpe. Min cykel er under 2 år gammel, og har stået indenfor. Jeg opdager først nu at programmet Kontant har lavet en udsendelse om AM Ladcykler, fordi mange tusind mennesker føler sig snydt og fordi de lyver om deres produkt, som overhovedet ikke er dansk og slet ikke lever op til kvalitet eller sikkerhed!!
Hooooold jer væk fra deres cykler!
Refundering først efter pres og bankkontakt
Jeg annullerede en vare skriftligt og gjorde korrekt brug af min fortrydelsesret den 29.12.2026 Herefter gik der over en måned, uden at jeg modtog mine penge retur. Først efter hjælp fra min bank lykkedes det at få beløbet tilbageført.
Virksomheden tilbageholder kundernes penge og kontakter samtidig kunder med opfordring om at slette deres anmeldelse på Trustpilot, hvorefter de vil “se på sagen” og eventuelt “løse problemet”. Dette finder jeg stærkt kritisabelt og uprofessionelt.
Derudover blev jeg telefonisk kontaktet af virksomheden, hvor jeg i stedet for en saglig dialog blev skældt ud for at have skrevet en anmeldelse på Trustpilot. Jeg oplevede samtalen som upassende og grænseoverskridende, og den gav mig indtryk af, at virksomheden forsøger at lægge pres på kunder, der gør opmærksom på problemer.
På fakturaen havde virksomheden opkrævet 100,84 kr., angivet som “ViaBill ekspeditionsgebyr”. Efter dialog med min bank blev jeg oplyst om, at dette ikke er et gebyr, som kunden lovligt kan pålægges. Virksomheden havde ellers meddelt, at beløbet ville blive fratrukket mit tilbagebetalingsbeløb, men efter yderligere pres blev også dette beløb tilbagebetalt.
Min oplevelse er desværre, at virksomheden vildleder kunder, tilbageholder penge uden berettigelse og forsøger at påvirke kunders anmeldelser.
Jeg deler denne oplevelse for at advare andre forbrugere.

cykel
Værste køb vi har gjort os .
Alt hvad der er på den cykel er mega farligt.
Bremsekaplet knækket , og vores Bremser var slidt ned efter 3 ture på cyklen . Lyset virker heller ikke, og ikke nok med det , dækne på cyklen er sku det værste, man punktere hverdag man er ude og køre . Inklusive at man vælter når man drejer på sin ladcykel . Mig og min familie er rystet over at man bare kan sælge ladcykeler som er farlige . Man offer mere på at lave cyklen , end den faktiske er værd.
Vi vil stærkt advarer andre familie mod deres galskab! Pas på jeres børn der ude , alle jer med AM LADCYKEL. HVIS I VIL HAVE JERES BØRN I BEHOLD .

Nemt og god service
Flink betjening, hjalp mig med alle spørgsmål.
Jeg fik lov til at prøve cyklen inden jeg købte den, og han havde ikke brug for depositum eller noget.
Ved købet blev jeg sat ind i betjening af cyklen, og alt i alt meget nemt

Elendig kundeservice
Elendig kundeservice - vi fik aldrig info om leveringstidspunktet, måtte selv opsøge al information, og aftalerne blev ikke overholdt. Da cyklen blev leveret, manglede der noget tilbehør vi havde købt, og en lygte på cyklen var defekt. Niveauet af kundeservice har været SÅ dårligt, og vi har måtte rykke for svar mange gange - man må dog antage at det er helt normal praksis hos AMLadcykler, for trods flere efterspørgsler på at få refunderet beløb for fragt eller anden kompensation, er der ingen vilje til at forsøge at imødekomme det. Dog har vi fået info om at de sender en ny lygte.
Cyklen er fin - men kan ikke anbefale at købe hos AMLadcykler hvis man kunne tænke sig blot at blive mødt af et helt standard niveau af kundeservice.

Besvarelse fra Amladcykler
Har fået stjålet en af deres cykler,nu…
Har fået stjålet en af deres cykler,nu kigger jeg på kvitteringen og ser der ik er noget stelnummer på kvitteringen,jeg tænker det må være en forglemmelse fra deres side,så jeg ringer og får afvide at de gemmer ik kundens kvittering ell stelnummer det kundens eget problem 😳 og ifølge dansk lovgivning var det helt okay ..
Nu har jeg selv haft 2 cykelbutikker
Hvor jeg skulle gemme kundens kvittering i 5 år og de butikker jeg har arbejdet i nøjagtig det samme,så nu kan jeg ik få min elektrisk ladcykel dækket af forsikringen + politiet da de forlanger et stelnummer....
Det fanme ik iorden... Så pas på med dem

Kæmpe anbefaling!
Jeg købte min nye ladcykel her og jeg fik mega god hjælp og service til det hele! Er så glad for den og glæder mig til at cykle lange ture med min hund i vognen 😍

Besvarelse fra Amladcykler
Købte en cykel som gave til konen
Købte en cykel til konen som gave og den er hun forfærdelig glad for. Hun bruger cyklen hverdag med børnene, kan kun sige vi er utrolig glade for det køb af cyklen.

Hurtigt levering og god service
Hurtigt levering og god service
Kan kun anbefales

Ladcykel delux og service
Kom ned i butikken forholdsvis tidligt for at hente min ladcykel delux og kan kun sige servicen var vidunderlige lige til højre ben og ud af døren.
konen og jeg er meget tilfreds
Kan stærkt anbefales

Besvarelse fra Amladcykler
Min eneste anbefaling er at holde sig langt væk fra Amladcykler
Min eneste anbefaling er, at man holder sig LANGT VÆK fra dette firma. Jeg har aldrig oplevet en så ringe kundeservice. Firmaet virker fuldstændig ligeglad med sine kunder og er tilsyneladende kun interesseret i at tjene penge.
Jeg købte i februar 2024 et 20” forhjul med motor som reservedel til vores el-ladcykel (af et andet mærke), som pludselig holdt op med at fungere efter cirka ét års almindelig brug. I april 2025 bestilte vi et el-tjek hos Amladcykler, hvor de oplyste, at der ikke var nogen fejl på hverken batteri, kabler eller sensor. Vi fik at vide, at vi måtte vente, til butikken modtog en ny levering af 20” forhjul, så værkstedet kunne teste vores ladcykel med et nyt hjul og dermed afgøre, om fejlen lå i motoren.
I maj måned modtog jeg en sms om, at hjulet forventedes at være på lager omkring den 20. juli. Efter gentagne henvendelser gennem foråret og sommeren fik jeg dog besked om, at de hjul, der var kommet, var blevet solgt med det samme, og at de ikke ønskede at servicere vores cykel, da den ikke var købt hos dem – i direkte modstrid med det, jeg tidligere var blevet fortalt.
Efter yderligere to måneders dialog lykkedes det mig endelig at få dem til at foretage et nyt el-tjek, hvor de kunne teste med et nyt hjul – præcis som oprindeligt aftalt. I oktober 2025 afleverede vi derfor ladcyklen på værkstedet til en opfølgning. Efter et par dages test meddelte værkstedet, at der ikke var fejl på forhjulet/motoren (som var købt hos Amladcykler), men et andet sted på cyklen.
Jeg hentede derfor cyklen i den tro, at ansvaret ikke lå hos dem. For at være sikker kontaktede jeg dog et andet værksted, som hurtigt kunne konstatere, at fejlen faktisk lå i forhjulet/motoren, og at det skulle udskiftes. Det vil sige, at Amladcykler havde givet en fejlagtig – og muligvis bevidst misvisende – vurdering for at undgå at erstatte det defekte hjul.
Efter at have været i kontakt med tre forskellige medarbejdere i både kundeservice og på værkstedet adskillige gange over næsten syv måneder, blot for at reklamere over et defekt forhjul, har jeg nu opgivet sagen. Jeg har ganske enkelt brug for, at min ladcykel kan køre igen.
Kort opsummeret:
Amladcykler fremstår som et firma, der lokker med lave priser, men som i praksis gør alt for at undgå at tage ansvar i henhold til købeloven. Kundeservicen er elendig, kommunikationen inkonsekvent, og man står som kunde tilbage uden hjælp eller løsning.
Jeg kan på det kraftigste fraråde at handle hos Amladcykler. Køb din ladcykel et andet sted.

Besvarelse fra Amladcykler
Hos Amlad er kunden altid skyldig
Alt ser imponerende ud på overfladen. Masser af udstyr, store løfter og såkaldt “punkterfri” dæk – perfekt, hvis cyklen skal være familiens primære transportmiddel.
I virkeligheden er det ren facade. Dette er uden sammenligning det dårligste køb, vi har foretaget.
Leveringen var forsinket, fordi der manglede dele. Kort tid efter begyndte problemerne for alvor. Batteriet leverede på ingen måde den rækkevidde, Amlad reklamerer med. Derefter faldt dækkene bogstaveligt talt fra hinanden. Inden for tre måneder var samtlige dæk udskiftet. En autoriseret cykelhandler konstaterede, at kvaliteten er så ringe, at betegnelsen “punkterfri” er decideret vildledende.
Amlads svar? Det var selvfølgelig vores egen skyld. Først fordi der manglede luft. Derefter fordi der var for meget luft. Da bagdækket revnede i siden, var forklaringen – igen – at vi selv havde ødelagt det.
Hos Amlad er kunden altid skyldig, og produktet er åbenbart fejlfrit, uanset hvor mange gange det går i stykker.
Kundeservice er et kapitel for sig. Første henvendelse blev trukket i langdrag. Anden gang blev vi direkte forsøgt købt til tavshed for at fjerne vores anmeldelse. Ved tredje fejl og endnu en dækskade blev vi fuldstændig ignoreret.
Indtil vi skrev en ny anmeldelse – denne gang om endnu en, ny fejl. Ikke den oprindelige. En ny. Indtil anmeldelsen gik live, herskede der total stilhed. I det øjeblik den var offentlig, tikkede mailen ind. Nu krævede Amlad deres bestikkelse tilbage. En absurd og truende tilgang, som siger alt om virksomhedens moral og kultur.
Når et produkt bliver ved med at gå i stykker, koste flere og flere penge og skabe konstant utryghed, kan man ikke betale kunder for at tie sandheden ihjel. Især ikke når der er tale om en cykel, der skal transportere ens familie sikkert.
Jeg fortryder købet på alle tænkelige måder. Det har været dyrt, ekstremt frustrerende og har nu udviklet sig til noget, der lugter kraftigt af et langvarigt juridisk slagsmål. Alt sammen fordi vi ønskede en pålidelig og sikker familieladcykel – og i stedet fik et fejlkøb kombineret med en direkte ubehagelig kundeservice.
Opdatering:
Sagen har nu udviklet sig til at en mægler blev tilknyttet sagen, for at få problemerne med dette firma løst. Dette hjalp intet, da man fra virksomhedens side valgte at holde fast i sin præmis: Hos Amlad er kunden altid skyldig.
Jeres svar kan ikke bruges og er kun for at dække over at I sagtens kan finde mit køb. Jeg har sendt ordrenummer til jer - og i svarer kun "hjælpende nu, da jeres tidligere forsøg på at få denne anmeldelse fjernet og blokeret fejlede.
I har kostet familien alt for meget tid og alt for mange penge - og der hersker ingen tvivl: I er ligeglade - og er kun ude på at snyde folk med jeres dårligt producerede cykler - som ikke er lavet i Danmark. Kun samlet. Vildledelse fra starten af. Kan kun bekræfte at det indtryk man fik af virksomheden og folkene bag i Kontant på DR, i den grad er sandt.
Hvis du overvejer at købe herfra:
Lad være. Hold dig langt væk.

Besvarelse fra Amladcykler
Jeg er blevet meget glad for min cykel
Jeg er blevet meget glad for min cykel, en handicap elcykel den køre mega godt og jævnt.
Men- før jeg fik den, kørte jeg omk. 25 km om dagen. men det kan jeg ikke på denne cykel. Jeg købte den fordi der i beskrivelsen står der at den kan køre op til 40 km på en opladning selv i frost. Det er ikke rigtig. Den kan kun køre all 22 km. Allerhøjst. Så jeg syntes ikke beskrivelsen er rigtig formuleret. Jeg er bange for at køre tør for strøm, da jeg ikke rigtig kan gå. Så er skuffet over batteriet. 🙂

Dårlig kundeservice
Hvor er det ærgerligt at jeres kundeservice og handelsbetingelser er så uklare og decideret dårlige, at det forringer oplevelsen af en ellers udmærket cykel.
Efter at have talt med kundeservice måtte jeg til sidst afbryde min egen talestrøm og beklage at jeg plaprede løs om noget som så tydeligvis interesserede ham SÅ lidt.... (Er ret sikker på at han lavede noget andet, imens han engang imellem fik sagt tjo og nå til mig, på de næsten rigtige tidspunkter i samtalen, mega uhøfligt)
Derudover vær obs på at man skal se sig godt for når man vælger efterspændindingsværksted.
For kort tid efter køb af rimelig dyr cykel, skal man endnu engang have pungen op med et ikke uvæsentligt beløb. Hvis der skal spændes så meget efter på cyklen, at det retfærdiggør den pris, må man heraf konstatere at værkstedet der samler cyklen, tydeligvis IKKE har gjort det ordentligt i første omgang.
Tilføjelse:Jeg blev kontaktet af deres kundeservice som forsøgte at overtale mig med økonomisk kompensation mod at trække min trustpilot anmeldelse retur. Det valgte jeg ikke at gøre, men ville gerne redigere den, hvis de ville se på den låge der er sat lidt skævt i og som besværliggør at åbne og især lukke. Jeg lovede at sende mail med billeder, hvilket jeg gjorde med det samme, og så ville han se på om de kunne hjælpe. Jeg har så INTET hørt fra dem siden.

Besvarelse fra Amladcykler
Nok noget af det væreste køb
Nok noget af det væreste køb! Jeg har haft min amlad cykel i 1,6 år og jeg har ikke haft andet end problemer med den cykel… man bruger tusindvis af kroner på service og reparationer til ingen nytte! Skidtet går i stykker så hurtigt.
Jeg fik skiftet skriver og bremser få 2500 kr og alligevel hyler cyklen, som en lastbil der holder hornet inde… lysene på cyklen går ud, konstant.
Jeg har betalt ekstra for at få punkterfri dæk, der går 3 måneder og dækket er røget.
Batteriet holder 6-8 kilometer Max! Og når du kontakter dem, er der INGEN hjælp at hente!
Det kan godt være det er en billig cykel til 16 tusind, men prisen på reparationer løber op! Hold jer væk fra AM ladcykler

Bedste ladcykel på markedet
Bedste ladcykel på markedet, kører snorre lige i alle tilstande!