Forbered dig så kører det fint. Synes indholdet indtil videre er supergodt, har skrevet op for nylig. På baggrund af Trustpilot anmeldelser angående problemer med opsigelse/stoppe med au... Se mere

Var på deres hjemmeside for at se deres filmkanal. På intet tidspunkt tilmeldte jeg deres side Jeg har dog en enkelt gang købt via deres hjemmeside. Kort tid efter blev jeg trukket første be... Se mere

1,4

Dårlig

Snyder deres kunder

Amazon Prime Video Snyder deres kunder. Pas på med at oprette et abonnement, du kan komme til at betale for det i laaang tid. Opsagde mit abonnement for over et år siden, men fandt hurtigt ud af at de stadig trak penge hver måned. Så jeg prøvede at kontakte kundeservice, som viste sig at være en umulighed. Der er ingen mail og kun ét internationalt nummer, som du skal ringe til via din konto på appen, og som du ikke kan komme igennem ved. Har derfor prøvet at slette hele min konto, men de trak stadig penge. Har kunne undersøge mig frem til at man kan finde en version sin konto på deres hjemmeside som er sat op med dit tlf nummer. Og rigtig nok så har de gemt en version af min konto med kun mit tlf nummer, hvor mit abonnement står som aktivt, selvom jeg har kvittering for opsagt abonnement for et år siden. Har prøvet at opsige det igen nu, og så må vi se om det lykkedes. Jeg kan se, at der er mange, der har oplevet samme, så det virker som om de systematisk snyder deres kunder. Tjek deres retssag ud i USA, hvor de er dømt for lignende. Jeg vil anbefale, hvis I oplever lignende, at melde det til Forbrugerombudsmanden, så det kan blive stoppet.

16. januar 2026

Grådigheden længe leve

I dag er jeg blevet opmærksom at man skal til at betale leje hvis man vil se gode film på prime så sprang grådige frem jeg håber at flere ligesom mig skrotter prime de ka jo sælge deres produkt i Rusland i stedet for
Im out of here

10. december 2025

For at stoppe betalingen af et opsagt…

For at stoppe betalingen af et opsagt abonnement på prime skal i lukke/spære jeres kort i banken og bestille nyt kort der er ingen kontakt til prime og de hæver stadig penge efter opsigelse. Så banken kan ikke stoppe betalingen men de kan spære kortet og sende et nyt kort med ny konto dette tar 3 uger så spørg om hast levering fra banken og søg for at ha havet penge til forbrug iden de siger en haste levering af ny konto vil være 5-7 dage. Sikken meget fis men dette er eneste mulighed for at stoppe en betaling til Amazon prime. Håber dette kan være til hjælp til de mange der bliver snydt af Amazon prime

13. maj 2025

Umuligt at opsige

Umuligt at opsige
Har haft abonnement i et par måneder nu, bruger det ikke, men er umuligt at opsige? Når jeg logger ind står der jeg aldrig har haft konto, men bliver trukket hver måned.
Kan ikke chatte, e-maile eller ringe, kun benytte drop-down menuerne i hjælp, der leder samme sted hen hver gang😖

17. marts 2025

opsigelse er en by i Rusland

opsigelse er en by i Rusland. Kan ikke være rigtigt at man ikke kan opsige sit abonnement på deres hjemmeside eller i appen på sit tv. Det er bondefangerrig i højeste klasse.

Hvorfor hedder det "Prime Video" når det er Amazon som står bag....

Vil aldrig bruge dem

12. januar 2025

Forbered dig så kører det fint.

Forbered dig så kører det fint.

Synes indholdet indtil videre er supergodt, har skrevet op for nylig.

På baggrund af Trustpilot anmeldelser angående problemer med opsigelse/stoppe med automatiske betalinger, gjorde jeg følgende:

Jeg bestilte et Mastercard debit med saldokontrol, som ikke kan gå under nul, hos min bank og bruger det til mit Prime Video abonnement. Med det ekstra debit/saldokontrol Mastercard så afvises betalingen simpelthen Hvis der ikke er penge på kortet. Hard cut off. Hvis jeg nogensinde får problemer med at opsige/stoppe betalinger hos Prime Video, så sørger jeg bare for at der ikke er penge på kortet, spærrer det og i sidste ende evt. udskifter mit MasterCard Debit hos min bank. Det er slet ikke sikkert du behøver at spærre kortet, måske endda Amazon Prime Video kontakter dig af dem selv når de opdager at de ikke længere kan suge penge ud af dit 0 saldos kort.

Så rodes abonnementet ikke sammen med dine øvrige betalinger, konti mv.

Derfor, sign up med et "burner" Mastercard Debit, så er det dig som bestemmer over Prime Video. Det bør kun bruges som nødbremse når alle andre muligheder er udtømte for kontakt. Gør det til en vane at have et ekstra saldokontrol debit Mastercard, til denne type abonnementsvirksomheder.

Dermed er det dig som holder nødbremsen på betalinger til Amazon Prime Video, ikke dem.

1. april 2023

Stort set intet indhold.

Stort set intet indhold.

Ufattelig langsom reaktionsevne i appen på TV.

Intet på dansk til ungerne.

Besværlig brugerflade i kontrast til andre streamingtjenester.

Har 6 måneder gratis, men nu håber jeg, at jeg kan slippe af med det igen, når jeg læser de andre anmeldelser.

29. april 2022

Hold jer væk.

Amazon Prime Video har intet indhold i Danmark.
Man betaler for et fuldt medlemskab, men man får hverken lov til at se noget eller købe noget.
Samtidig med det, så trækker de penge flere gange efter at man har afbestilt det igen.
Jeg overvejer om man skal kontakte forbrugerombudsmanden da dette umuligt kan være en lovlig måde at drive forretning på.

16. marts 2022

Jeg tilmeldte mig Amazon video for et…

Jeg tilmeldte mig Amazon video for et år siden og kan ikke komme af med det igen det er umuligt!! Har prøver at komme i kontakt med dem ca 10 gange og ingen kan hjælpe mig forstår ikke at et så stort firma kan snyde deres brugere så let uden nogen form for straf. Aldrig brug det slave firma!

15. februar 2022

Svindel med Amazon video

Jeg har dog en enkelt gang købt via deres hjemmeside.
Kort tid efter blev jeg trukket første beløb da de åbenbart bruger min konto.
Prøvet utallige gange, at få kontakt via mail, telefoni og SMS.
Ingen respons overhovedet.
Trods flere afmeldinger fortsætter de med, at hæve beløb.
Nu sket fire gange uden min tilladelse og har måtte skifte kontokort for at stoppe hævninger.
Kan under ingen omstændigheder anbefale dette svindel.
Ikke noget at sige til, at den mand er verdens rigeste, når han stjæler fra folk 😡

25. juni 2021

Elendig service

Elendig service. De bliver ved med at trække penge fra min konto, selvom vi for længst har opsagt vores konto hos dem (og heller ikke kan anvende den længere). Ingen hjælp at hente, når man kontakter dem. Har en fuldstændig uduelig hotline. Er nødt til at skifte mit Visa-kort, for at komme ud af det.

4. februar 2021

Ikke mange gode programmer.

Jeg kan ikke anbefale Amazon Prime Video rent generelt, for der er virkelig bare ikke særlig mange gode programmer derpå. Og dem som er gode er ikke tilgængelige i Danmark. Prisen pr. måned er dårlig når man tænker på hvor lidt interessant indhold de har.

20. november 2020

Er dette din virksomhed?