Jeg har købt TADC bamse de var lidt…
Jeg har købt TADC bamse de var lidt fake men okay
Amazon.fr : achat et vente de DVD, jeux vidéo, CD, livres, lecteurs MP3, ordinateurs, appareils photo, logiciels et plus encore !
Frankrig
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg har købt TADC bamse de var lidt fake men okay
Jeg har brugt amazon.fr i mange år, men deres kundeservice er gået nede af bakke- virkelig meget nede af bakken de sidste år. Jeg har bedt om at få en anden leverandør end Airmee, de lover mig at jeg får en anden. Så får jeg selvfølgelig leveret af Airmee alligevel. Jeg sidder og bliver kastet rundt i deres chat system med mennesker som ikke kan tale fransk, man kan ikke ringe til nogen og snakke med et menneske som forstår noget. Jeg kommer ikke til at bruge amazon igen.
Det er godt nok chorkerende at læse om Amazon her på Trustpilot.
Alle deres afdelinger har ekstrem dårlige ratings.
Jeg er rystet over deres manglende kunde service.
Opret aldrig en konto hos amazone.
Det er umuligt at komme ud af igen.
Det værste svindel firma.
Jeg er generelt glad for Amazon.fr. Der er flere artikler at vælge imellem og levering tager mindre end en uge.
Der var bare en gang (nu), hvor min levering ikke er blevet leveret endnu. Pakken blev bestilt den 14 december, og skulle leveres den 20 december. Problemet er, at der var julegaver, som ikke nåede juletræet. Lidt træls for de små.
Jeg skrev i chatten med Amazon, og de skal undersøge, hvor pakken ligger henne, ellers om den blev tabt. Der er en person fra Amazon på sagen (Astou), som tog tid til at besvare mine spørgsmål, og som ringer til mig om to arbejdsdage, hvis ikke pakken finder vejen til os. Så jeg står ikke alene i hver fald.
Bestiller et Kosttilskud på Amazon, får besked fra Post Danmark om at nu kan jeg hente min pakke i Hellerup, selvom pakken er bestilt til Nørrebro.
Da de endelig finder pakken, ja så står der ikke mit navn på, Jeanette har bestilt noget fra en Tech Virksomhed i Kolding området der hedder Geeked Aps, men de har bedt mig afhente den.
Tænk at man med det teknologi vi har til rådighed idag, fortsat laver den slags dumme fejl.
Post Danmark nægter at hjælpe & Amazon har ingen Dansk Hjemmeside.
200 Dkr ud af vinduet.
Bestilte en vare til en god pris.
Blev bestilt onsdag og afsendt torsdag. Leveringsdagen blev sat til tirsdag, ugen efter, men allerede om lørdagen blev den leveret af posten.
Der var desværre et problem med varen, men Amazon løste det til stor tilfredsstillelse.
Bruger gerne Amazon.fr igen.
Jeg har handlet her en gang, og selvom jeg ikke forstår fransk, så gik det rigtigt fint og pakken kom hurtigt og sikkert frem.
Deres franske afd. har rigtig meget klassisk musik som jeg altid har fået hurtigt leveret uden problemer.