Alvora Anmeldelser 3

2,8

Middel

TrustScore 3 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Kvalifiserer ikke til 1 stjerne

Kvalifiserer ikke til 1 stjerne , men får det siden det ikke går an å gi null stjerner. Går ikke an å refundere varer til butikken, de henviser kunden til Kina.

6. september 2025

Svindel

Dette er svindel! Dårlige produkter, ligger samme produkter ute på Temu. Nesten umulig å returnere noe. Vanskelig å få kontakt på mail.
Styr unna!

10. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Svindel!!! Denne bedriften markedsfører seg som en…

Denne bedriften markedsfører seg som en norsk bedrift i Oslo, men er svindel. De sender fra Asia noe som ligner det du tror du har kjøpt, men på ingen måte i nærheten av den kvaliteten du ville forvente.
Da jeg sendte mail om at jeg ønsket adresse jeg kunne returnere varen til- ettersom produktet ikke var som forventet, fikk jeg disse alternativene til svar:

Du kan velge mellom følgende tre alternativer:
1. Umiddelbar refusjon på 35 % – du beholder varen (mest populære alternativ)
Ingen retur, ingen styr. Vi tilbakebetaler 35 % av kjøpesummen direkte til kontoen din.
Du beholder varen – du trenger ikke sende noe tilbake.
Ingen returkostnader, ingen ekstra steg, pengene tilbake i løpet av noen få dager.
Dette er vårt mest populære alternativ: raskt, enkelt og løst med én melding.
2. Kreditnota på hele beløpet – behold varen
Du mottar en personlig kreditnota tilsvarende 100 % av verdien på produktet du ikke er fornøyd med.
Denne kan du bruke til å legge inn en ny bestilling i nettbutikken vår og velge noe annet du liker.
Du kan beholde den nåværende varen.
3. Retur til vårt sentrallager (ikke anbefalt)
Å returnere varen til vårt sentrallager er ikke anbefalt.
Det kan bli dyrt og upraktisk, og det kan oppstå problemer under frakten.
Derfor velger nesten alle kundene våre alternativ 1 eller 2 – de er enklere og uten risiko.
Gi oss gjerne beskjed om hvilket alternativ som passer deg best, så ordner vi resten.
Vennlig hilsen,
Solveig Hansen
Team Alvora Oslo

Da jeg skrev tilbake at jeg ønsker alternativ 3, og at jeg vil se skal sende meg reruradresse, får jeg ikke mer svar.

9. juli 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.