Alvero Kantoormeubelverhuur bv Anmeldelser

4,6

Alles verliep van A t/m. Z snel, duidelijk en fantastisch. Een enorm groots magazijn- en opslagunit van Alvero vol met kantoormeubilair om heel Kantoor-Nederland te kunnen voorzien, waarvoor mijn com... Se mere

Everything arrived on time and the delivery guys were super kind and helpful. The desks and the chairs were exactly as advertised and we were very pleased with them! The only note I would give is that... Se mere

Prima meedenkend, samen zijn we er vrij gemakkelijk uitgekomen. Levering op tijd. Enig klein minpuntje was 1 sleuteltje per locker ( voor scholieren.....) maar dat hebben we zelf al opgelost.

1. Udlejning af kontorudstyr
  2. Leverandør af kontorudstyr

Alvero is al 35 jaar dè specialist in het tijdelijk verhuren van kantoormeubilair.

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Heel klantgericht!!

Mijn indruk is, met 2 bestellingen bij Alvero, dat jullie heel klantgericht zijn en goed communiceren, zowel voor als na het bevestigen van de opdracht.
Ook ter plekke zijn jullie oplossingsgericht, als er onverwachte situaties zijn en neemt even contact op.
Top!!

Geweldige service!

Ik vraag altijd een offerte aan per mail. Ik ontvang de offerte dan altijd erg snel. Ook als ik vragen heb dan word ik snel geïnformeerd. Ik ben erg blij met jullie advies als ik dat vraag. Op de bevestiging staat duidelijk aangegeven wat er geleverd wordt en wanneer. Ik krijg altijd netjes te horen wie het meubilair komt afleveren, zodat ik deze persoon kan aanmelden op locatie. Meubilair ziet er keurig uit, wordt gemonteerd en afval wordt netjes meegenomen. Wij zijn erg blij met jullie!

Top bedrijf!

Uitstekend bedrijf om zaken mee te doen. Team is zeer professioneel, snelle levering van meubilair. Top bedrijf.
Mooie en duidelijke website.

12. november 2020

Ik heb een in hoogte verstelbaar bureau…

Ik heb een in hoogte verstelbaar bureau en een bureaustoel gehuurd i.v.m. het 'opeens' verplicht thuis moeten werken sinds afgelopen maart '20 n.a.v. Corona. Ik had dus snel iets nodig! Alvero heeft mij snel en professioneel geholpen. Ook de kwaliteit-prijs verhouding is prima! Ik raad het iedereen aan!
Zéér correct & betrouwbaar bedrijf en top service!
Ik heb tot begin november gehuurd!

10. november 2020

Alvero is een belangrijke partner voor…

Alvero is een belangrijke partner voor het huren van kantoormeubilair.

Ze bieden een snelle service en in een snel veranderende omgeving, als Ingenico, wordt dit zeer gewaardeerd.

Alleen de datum van leveren en uur is soms een probleem omdat ze een bepaald lever- en reistraject volgen. De levering gebeurt steeds vanuit NL terwijl Ingenico in België is gevestigd.

6. november 2020

Afgesproken afspraken worden niet…

Afgesproken afspraken worden niet nagekomen. In augustus drie schermen besteld voor een bureau. twee van de drie schermen zijn nog steeds niet geleverd. Erg jammer.

5. november 2020
Alvero Kantoormeubelverhuur bv-logo

Besvarelse fra Alvero Kantoormeubelverhuur bv

Goedemiddag Laura,

Bedankt voor jouw reactie en beoordeling!

Erg vervelend dat dit zo is gelopen en al zo lang duurt. Wij gaan dit intern oppakken en zorgen dat je z.s.m. terugkoppeling en duidelijkheid ontvangt hierover.

Met vriendelijke groet,

Tim Loonen - Alvero