Købte vinterhjul hos Alucenter i efteråret. Hurtig levering og god oplevelse hele vejen igennem. Da centerkapslerne senere viste tegn på misfarvning, blev reklamationen håndteret hurtigt og uden probl... Se mere
Personlig betjening og fine sommerhjul til konkurrence dygtige priser. Hentede virkelig fine originale VW dæk og fælge ved firma i Viborg. Trods ALUCENTER er en onlinebutik var ejerne så flexible a... Se mere
Mærkeligt firma, når man kikker på vinterhjul står der man kan stille spørgsmål, men de svare ikke, så nu har jeg købt hos Bigwheels.dk, de svare med det samme, og har et kæmpe udvalg, og der er alt... Se mere
Gode originale vinterhjul til en fair pris. Jeg købte vinterhjul til min Skoda Elroq - betydeligt billigere end hos en autoriseret forhandler. Paletten ankom godt emballeret og alt så ud til at være... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Alucenter.dk er et web-firma med speciale i originale alufælge af anerkendte kvalitetsproducenter som Audi, Mercedes, BMW og VW.
Nissenparken 15, 8870, Langå, Danmark
- 93 91 07 92
- alucenter.dk@gmail.com
- alucenter.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Kundeservice langt over standard
Jeg var i kontakt med Alucenter, Karoline, både via mail og telefon, hvor jeg oplevede hurtig respons.
Her forespurgte jeg på et sæt dæk og fælge - jeg blev mødt med stor imødekommenheden, ærlighed og professionalisme, hvilket gjorde at jeg følte mig godt behandlet og tryg.
21" Alufælge
Købte 21" Audi Q7 sommerhjul og det gik både hurtigt og helt uden problemer. Super tilfreds og til en god pris.
Oplyser forkert pris ved vw for at se billigere ud
Oplyser forkerte priser på fælge hvis man køber samme vare ved vw for at få deres egne priser til at se billigere ud.
SVAR:
Priserne på vw's egne sider er ikke kampagne priser og det er konsekvent alle steder i skriver en pris at det ikke passer.
Af samme grund kommer jeg heller ikke til at handle ved jer.

Super tilfreds
Super tilfreds. Hvad der var lovet blev fuldstændig overholdt. Kan varmt anbefales
Bestilling - forsendelse - modtagelse = Tilfreds kunde
Bestilte og modtog et sæt fælge til min Tiguan.
Havde i forvejen valgt et par fælge som jeg forespurgte på, hvor Karoline fra Alucenter kunne fortælle mig at de ikke ville passe korrekt på min bil.
Hun fremsendte et udvalg af fælge som er godkendte og passer til min bil, hvor efter jeg fandt et sæt, og med 4 dæk også.
Dæk blev monteret og afbalanceret, samt leveret på adressen, inden for en lille uge.
Modtog 4 kasser som var pakket virkelig godt ind, og indholdet var samtidig også pakket ind så de ikke kunne flytte sig eller ryste rundt i kasserne, super dejligt at et firma sørger for den slags.
Så samtlige thumbs up herfra!
Super god service, hurtig levering, og ikke mindst en fornuftig pris!
Ikke sidste gang jeg handler et sæt fælge hos Alucenter.dk
Har lige fået et sæt fælge med dæk…
Har lige fået et sæt fælge med dæk leveret med fragt.
Med en indpakning der siger spar 2 , bare i orden , fælge og dæk 110% , god betjening . kan anbefales .
Marek
Hej. De varer, jeg bestilte, er af højeste kvalitet og som beskrevet. Handel er hurtig og effektiv uden problemer. Jeg anbefaler
Jeg har lige fået mine nye fælge og nye…
Jeg har lige fået mine nye fælge og nye vinter dæk, købt hos Alucenter, monteret. Fælge og dæk er som nye, altså alt som lovet.
Under halv pris af hvad Audi skulle have haft for det samme.
Fantastisk service hos Alucenter.
Tak herfra.

Besvarelse fra Alucenter
Super venlig og god betjening.
Super venlig og god betjening fra Karoline.

Besvarelse fra Alucenter
Fremragende. 4 stk Mercedes AMG fælge med dæk. Karoline guidede mig og alt gik super.
En utrolig positiv oplevelse
En utrolig positiv oplevelse
God info
God kommunikation
Varer svarer til det ønskede
Levering før tid.
Kan ikke gøres bedre
Mvh
Mogens Olsen

Super service og priser!
Super service og priser på noget efterhånden så sjældent som originale fælge!
Super god service og troværdig leverandør
Jeg har fået leveret 4 dæk og flotte Mercedes AMG fælge. Det har været en rigtig god oplevelse, hvor Karoline har ydet en super god service både over telefonen og på mail under hele forløbet, da vi ønskede to forskellige dæk/fælge størrelser til for- og bag👍 Samtidig vandt de min tillid på, at man kan roligt stole på dem, selv om de ikke er kendte eller store. Kan varmt anbefales👍

Besvarelse fra Alucenter
Jeg har lige fået 4 stk alu fra dem :)
Meget fin service, alt som aftalt
Super god oplevelse 👍 Meget hurtig…
Super god oplevelse 👍 Meget hurtig ordrebeholdning og levering. Rigtig flotte Audi fælge til en god pris. Kan varmt anbefales.