Altinsushi Anmeldelser 36

2,4

Kedelig sushi, og meget lille udvalg af fisk i all you can eat. Det meste var med friturestegt reje eller kylling. En af rullerne der skulle være med laks, smagte og lignende makrel. Da vi spurgte... Se mere

Betjeningen startede dårligt fra vi trådte ind i restauranten, da køkkenpersonalet hverken kunne smile eller samarbejde med tjenerne på ordentlig måde. Derfor fik vi bare besked på gå til siden og... Se mere

Vi var et selskab på 6 personer. Den forreste del i restauranten var fyldt. Vi fik derfor plads i den bagerste del. Her sad der også gæster. Vi blev mødt af søde og smilende tjenere. Betjening v... Se mere

2,4

Under middel

Utrolig dårlig oplevelse på Alt in Sushi i Slagelse

Ipad systemet virker tydeligvis ikke. Vi ventede utrolig længe på bestillingerne og mange bestillinger gik ikke igennem. De søde men meget pressede tjenere sagde, at vi bare skulle blive ved med at bestille- alligevel fik vi langt fra alt.
Da vi skulle betale, udtrykte vi utilfredshed over for, hvad der vist var en ansvarlig. Hun blev ret ubehøvlet og tog på ingen måde ansvar for deres mangelfulde system. Hun sagde bl.a., at vi bare kunne blive og spise videre (vi havde været der i tre timer).
Vi fik en kuverts nedslag i pris, men oplevelsen er bestemt ikke anbefalelsesværdigt.

14. februar 2026

Kedelig sushi

En af rullerne der skulle være med laks, smagte og lignende makrel. Da vi spurgte ind til det, fik vi at vide der er forskellige slags laks, og derfor smagte den sådan. 1 af servitricerne var sød og smilende, resten lignede ikke rigtig de havde lyst til at være der.
Deres “buffet” med tilbehør var heller ikke til at råbe hurra af.

20. december 2025

Der blir ikke nogen næste gang

Jeg var på alt in i slagelse med min veninde. Mad var fin. 2 gange havde jeg bestilt mad fra ipadden, som ikke dukkede op. Så jeg bestilte noget mere, hvor der også manglede noget. Vi så bort fra det, og gik op og betalte. I det vi betalte fik vi at vide at det der manglede fra den sidste bestilling, var kommet ned. Det blev efterfulgt af en skideballe fra ejeren, som ikke kunne forstå problemet da vi forklarede, at vi havde ventet og skulle videre.

Ik i orden. Kommer her ikke igen!

28. november 2025

Rigtig dårlig service

Rigtig dårlig service. Vi oplevede dårligt personaleindsats. Vi bestilte også det sushi vi skulle have men faktisk fik 8 stykker ekstra som vi ik havde bestilt men stod på kvitteringen. Vi vidste udemærket godt vi ikke bestilte dem men vi skulle betale ekstra for dem alligvel. Vi synes det er et mærkeligt koncept at betale ekstra for det sushi man ikke spiser hvis man tager resten med hjem. Jeg forstår godt hvis man spiser derinde ift madspild, men når vi ved vi spiser det derhjemme skal vi betale 220 kr ekstra for at få det med! Og endda betale for det sushi vi ikke bestilte. Det gir ingen mening. Vi fik fortalt vi fik det ekstra sushi vi betalte lidt billigere end 200 men endte alligvel med og betale 220. Det er på ingen måde fair og restaurenten er bare en pengemaskine. Vi kan ikke gøre for at iPad’en skriver noget ind vi ik har bestilt og det så er os der skal betale for den fejl:(

4. november 2025

Hvis jeg kunne give 0 stjerne havde jeg gjort det

Køkkenpersonalet er virkelig ubehøvlet og respektløse og derfor går det udover tjenerne, som så efterfølgende lader det gå udover os andre.

Tjenerne ryder ikke engang op, de går forbi borde der fuldstændig dækket til i tallerknerne. Opdragelsen må meget gerne tages med på arbejd :) Iøvrigt, så fik vi kun halvdelen af hvad vi bestilte.

28. oktober 2025

Svindel!!!!!

Når man får et bord på restauranten, bliver der stillet en kande vand på bordet uden at man har bedt om det. Når man så har spist sin mad og skal til at betale, har man givet 25 kr for vandet og i vores tilfælde var vi to, så det blev 50 kr for vandet. Det er noget værre humbug!!!!!

31. august 2025

Vi var et selskab på 6 personer.
Vi blev mødt af søde og smilende tjenere. Betjening var i top.
Drikkelse og mad kom hurtigt efter at vi havde bestilt. Ekstra bestiller kom hurtigt. Sushi var lækkert og friskt. Dejligt at man selv henter og vælger tilbehør og dessert/kaffe.
Et hyggeligt og dejligt besøg. Det skal vi helt sikkert igen.

5. juni 2025

Dårlig service

Vi besøgte Alt in Sushi i anledning af min brors fødselsdag og havde bestilt bord til 6 personer. Da vi ankom, blev vi placeret ved et bord tæt på udgangen. Vi spurgte, om vi måtte sidde i det andet rum, men personalet sagde, at det ikke var åbent. Da vi nævnte, at vi så hellere ville finde et andet sted, ændrede de pludselig mening. Det viste sig, at der allerede sad gæster i det rum, de påstod ikke var i brug og det var massere af pladser.

Desværre blev oplevelsen ikke bedre. Vi ventede over en time på maden, og da den endelig kom, fik vi kun omkring en tredjedel af det, vi havde bestilt seks personer skulle dele et lille fad…. Servicen var ringe, og det var tydeligt, at der ikke var nok personale i forhold til antallet af gæster. Vi måtte genbestille hele ordren og vente endnu længere. Vi endte med IKKE at blive mætte, selvom vi sad på restauranten i 2 timer. Derudover tog de aldrig de tomme tallerkener med mindre vi sagde det til dem.

Vi fandt ud af de andre gæster fik ligeså dårlig oplevelse. Et bord med 10 personer påstod at de ventede 2 timer og kun fik 10 sushi hver.

Alt i alt en frustrerende og uprofessionel oplevelse især når man kommer for at fejre noget særligt. Vi kommer ikke igen og kan BESTEMT ikke anbefale stedet.

dårlig service, dårlig mad

Vi får lov til at betale det fulde beløb men får kun ca. 8 stykker pr mand, da vi klager siger han at vi ikke har bestilt mere på trods af op til flere bestillinger på samlet set 250+ stykker. Elendig kunde service, kan ikke levere mad hvis der er mere end 25% fyldt.

2. juni 2025

Alt i alt en meget dårlig aften.

Alt i alt en meget dårlig aften.
Vi var en gruppe på 10. Vi havde bestilt RIGELIGT men vi fik omkring 14 stykker til hele gruppen, hvert 20-30min.
Vi sad der i 2,5 time og endte med at betale fuld pris for ad libitum på trods af vi kun havde fået 10 stk på mand maks.
10 ud af 10 ville ikke gentage

Skuffende oplevelse hos All In Sushi i Slagelse

Jeg havde store forventninger til All In Sushi, men desværre var oplevelsen langt fra god. Vi ventede ret længe på vores sushi, og da den endelig kom, var den ikke særlig frisk- risene var tørre, og fisken smagte ikke af meget. Det var for os første gang der( og også den sidste) der findes meget bedre steder at spise sushi i Slagelse.

18. marts 2025

Ikke mere laks

Vi var 6 voksne, til deres frokosttilbud. Efter en time fik vi at vide at de ikke havde mere laks. Og at de først ville få laks i morgen. Samme aften havde de åben, og ingen mangel på laks. Så lad dog være med at reklamere med all you can eat og lad være med at lave frokosttilbud hvis man ikke vil levere varen. Har da aldrig oplevet noget lignende. Ringe ringe...

24. februar 2025

Skuffende oplevelse hos All In Sushi i…

Skuffende oplevelse hos All In Sushi i Slagelse

Jeg havde store forventninger til All In Sushi, men desværre var oplevelsen langt fra god. Servicen var utrolig langsom, og personalet virkede ligeglade med gæsterne. Vi ventede alt for længe på vores mad, og da den endelig kom, var den ikke særlig frisk – risene var tørre, og fisken smagte ikke af meget.

Stemningen i restauranten var heller ikke særlig indbydende, og tjenerne gav os følelsen af ​​at være til besvær, hver gang vi bad om noget. Når man betaler for "All You Can Eat", forventer man en vis standard, men her blev vi skuffede

Vil ikke anbefale dette sted – der findes meget bedre sushi-restauranter

6. februar 2025

Er dette din virksomhed?