1. Smykkeforretning
  2. Håndarbejdsbutik
  3. Håndtaskebutik
  4. Sølvsmed

Hos ALTI hittar du unika svenska silversmycken gjorda av vår egen silversmed Åsa. I ateljén på Strandvägen 33 vid havet i vackra i Stocka, kan köpa smycken i butiken och kika in i silververkstaden och se hur silversmycken skapas. Här kan du också beställa unika, handgjorda, specialdesignade smycken efter dina egna ideér och önskemål. På www.alti.se hittar du våra unika, personliga silversmycken och kan enkelt klicka hem dem till dig med fri frakt. Här följer en beskrivning om vem vår designer Åsa är och hur företaget kom till: Det är jag som är den norrländska silversmeden som sedan 2007 arbetat med smyckestillverkning i olika material. Att designa och skapa smycken i silver är naturligt för mig då jag tycker att det är fantastiskt och vackert att bära. Det är viktigt för mig att alla mina smycken har en mening och är tidlösa. Eftersom jag själv skapar och tillverkar alla smycken vill jag att mina kunder alltid ska känna igen ett smycke från ALTI. Mina smycken är tänkta att passa alla och alltid. I Örnsköldsvik där jag är uppvuxen säger man inte ”alltid” utan förkortar det dialektalt till ”alti”. Därför blev företagsnamnet helt enkelt ALTI! Varumärket står för unika, handgjorda och personliga silversmycken. Vår logotyp är formad som ett hjärta för att genomsyra tanken om hur viktigt det är att ha med sig själ och hjärta i det man gör. Hjärtat är även format av bokstäverna ALTI vilket representerar mina barns två första bokstäver. Mina barn är min stora inspiration och glädje i livet och de som ger mig lust att skapa. Mitt företag ALTI har jag byggt upp från grunden och att jag nu säljer smycken till kunder över hela världen känns otroligt roligt! Min ateljé med butik och silververkstad har funnits i Sundsvall i alla år men den 1/12-23 flyttade den till vackra Stocka alldeles intill havet i Hälsingland. Mina smycken säljs både här i butiken, via min webshop www.alti.se och hos duktiga återförsäljare som är utvalda med omsorg. Hoppas du tycker om mina smycken lika mycket som jag gör! // Åsa grundare till ALTI

4,6

I'm very happy!

I bought the faith-, hope- and love necklace. I'm very happy with it! I really like the design of the necklace. As we say in Swedish: bra jobbat!

19. november 2025

Thank you so much!

Underbart halsband som med hjälp av…

Underbart halsband som med hjälp av skaparen själv, fick en extra betydelse bara för mig!😊
Snabb smidig affär trots personlig ändring och supersnabb leverans. Toppen helt enkelt!

31. august 2025

Besvarelse fra ALTI

Tusentack för fina ord <3 Välkommen åter!

Fantastiskt fint arbete.

Fantastiskt fint arbete.
Mycket proffesionellt hanterande av min beställning så allt skulle bli bra.
Och det blev det.

25. januar 2025

Tack snälla du :)

Åsa är otroligt serviceminded

Åsa är otroligt serviceminded, jag mätte på något sätt fel för mitt finger, på Julaftonskvällen hjälpte hon mig ändå att få till rätt så att jag kunde beställa den Otroligt vackra ringen. 1000 tack

29. december 2024

Besvarelse fra ALTI

Så roligt att du blev nöjd :)

Mod & Hjärta

Jag fick ringen Mod & Hjärta av min fru i julklapp och är supernöjd. Perfekt passform!

24. december 2024

Besvarelse fra ALTI

Åh vad roligt att höra :)

Gute Handwerkskunst

Nicht nur die gute Handwerkskunst, sondern auch immer eine Botschaft!

Vielen Dank an die Silberschmiedin Åsa !🤗

Thomas Harmgsrdt

10. oktober 2024

Stort TACK! :)

Köpte ett Andas halsband!

Köpte ett halsband!
Åsa gör så mycket fina silver smycken så det är svårt att välja nästan.. men nu visste jag vad jag var ute efter lite. Hon har en fantastisk butik vid havet som ger en känsla av att stanna kvar en stund och mysa med en kopp te medan jag går runt och tittar på allt det fina hon har gjort. Tänk vad mycket tid och kärlek och pillande och donkande Åsa lagt ner. Sedan blev det dessa vackra silversmycken.
Jag köpte ett Andas halsband - så nöjd!
Tack Åsa 🩷

6. september 2024

Besvarelse fra ALTI

Tack snälla du vad glad jag blir över fina ord, välkommen tillbaka!