1. VVS-installatør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alpha VVS-Teknik ApS er et VVS-firma, der bla. opererer i Gentofte. Vi udfører alt inden for VVS, Kloak & blikarbejde. Certificeret Bosch Climate Partner. Ring.

3,2

Middel

Mega kompetent og venlig betjening

Vi har nu 2 gange haft besøg af en medarbejder fra Alpha VVS. Første gang var lidt hurtig udrykning pga et utæt rør fra opvaskemaskinen. 2. gang var etablering af rør i kælderen efter, at de asbestbelagte rør var fjernet. Begge gange blev arbejdet udført af meget venlige og dygtige folk. Firmaet kan varmt anbefales.

23. juni 2025

Alpha VVS ødelagde mit hjem

Alpha VVS ødelagde mit hjem. Jeg kaldte dem ud til mig i foråret 2024, fordi mit toilet løb. Forsøget på at fikse dette resulterede i punkterede udtrækningspuder, så toilettet nu slet ikke virkede - udover dette smadrede de min nye køkkenvask, køkkenbordplade og nye armatur. De lod mig vente i MÅNEDER. Uden toilet, uden køkkenvask. Sidst på året fiksede de endelig køkkenvasken, men bakkede ud af toilet-sagen. Derfor måtte jeg hyre et andet VVS-firma til at fikse det, de havde ødelagt, og de nægter at stå til ansvar og betale det, det kostede dem at ødelægge. Et ÅR senere vil de ikke tage telefonen, sender mig videre til forskellige medarbejdere og siger, at chefen er på ferie, ude på en opgave, eller hvad ellers han laver i stedet for at tage ansvar for sit erhverv. Alle fortjener en sidste chance, men Alpha VVSs er opbrugt, og denne sag ryger direkte videre til Forbrugerklagenævnet.

Jeg håber, I går konkurs.

Kh Amanda

29. juli 2024

Bondefangeri!

Mit køkkenafløb var tilstoppet.
Ringede efter VVS Alpha, som jeg ikke kendte på forhånd
To mand kom, den ene tydeligvist lærling, da han bare så på og intet udførte!

Den meget talende anden medarbejder sagde straks, at mit afløbsrør under køkkenvasken var for kort, hvilket var årsagen til forstoppelsen.
Jeg forstod det ikke helt, for jeg har haft det samme rør siden 2007!
Men som jeg plejer, så stoler jeg på ‘fagkundskaben’.
Var lige kommet hjem fra en hospitalsindlæggelse på 10 dage, så jeg orkede ikke meget og havde det dårligt.
Måtte lægge mig i stuen ved siden af, mens de var i mit køkken.

Efter en time (de har skrevet to timer på regningen … nok fordi de var to mænd.. hvor den ene kun så på ), gik de.
Med bemærkningen om, at de havde skiftet nogle ‘ting’, men at problemet ikke var løst, og at jeg derfor skulle hyre en slamsuger!
Det gjorde jeg så … til 1600 kr. … dagen efter. DET løste problemet!

Dette besøg fra Alpha VVS udløste en regning på 3.309 kr.!

En god juristven opponerede på mine vegne (da jeg lå syg) den 3. april.
Men VVS Alpha har valgt ikke at svare på denne saglige indsigelse.
Firmaet har i stedet valgt at true med straks inkasso uden at forholde sig til vores indsigelser.

Jeg har nu for selv at vise imødekommenhed … om end under protest …valgt at betale halvdelen af beløbet … og afventer VVS Alphas reaktion.

Jeg må sige, at jeg føler mig udnyttet … dels på grund af min alder på 75 år og dels på grund af min helbredsmæssige tilstand under deres besøg !!!

Med sådan en tilgang til behandling af andre mennesker/ kunder må jeg på det kraftigste fraråde at bruge VVS Alpha!
M

19. maj 2024

Uetiske og lige glade med dig som kunde

Jeg ser at en anden har haft problemer med pris hos Alpha VVS. Det har jeg i højeste grad også. De har haft materiale for 686,- kr plus moms brugte 5,5 timer på at sætte en radiator op som de forlangte 7.000,- kr for. Jeg kom selv med radiator, ventil og termostat. Alpha sagde at deres materiale er med garanti ikke produceret af børene arbejde og de har rettens ord for at deres pris var korrekt, så det kører på skinner for Alpha med deres pris og tidsforbrug hvor montøren talte i telefon en halv time og var væk i over 1 time, men igen retten gav dem medhold i alt :(
Jeg havde undersøgt med genbo som havde brugt Alpha til at sætte radiator op, og de havde KUN betal 6.500,- kr med alt inklusiv hvor jeg som skrevet selv havde radiator, ventil og termostat.
Jeg har forespurgt andre VVS efter jeg fik denne faktura og her var prisen for fuld opsætning 6.500,- kr som Alpha selv har taget tidligere hos andre kunder. Deres anden begrundelse for den høje pris ud over at materiale ikke er produceret af børene arbejdere er at vi ikke indhentede tilbud inden de udførte arbejdet. Undgå denne uetiske forretning som bruger børene arbejdere som undskyldning for deres høje materiale pris og de handler ind hos AO som de fleste andre VVS gør.

29. december 2021

Godt VVS firma

Nu har vi haft besøg af dem to gange, og begge gange har de været punktlige, informative, og simpelthen en kæmpestor hjælp. Til en rimelig pris synes jeg ærligt talt også. I begge tilfælde har det været mellemstore ting der to et par timer (læk i kælder, dryp under køkkenvask, ødelagt quooker, etc) og begge gange er opgaven blevet løst uden problemer.

10. august 2021

Prisen er helt gal

Prisen er helt gal - rent bondefangeri :-(
Ud af en samlet faktura på kr. 4.500 indgår materialer for ca. kr. 2.800, men de eksakt samme materialer kan købes online for kr. 1.000 !
Alpha VVS har ingen fornuftig forklaring på, hvorfor de tager 3 gange markedsprisen for materialer.

Find en anden VVS'er eller køb materialerne selv.

11. januar 2021

Hurtigt udryk og fantastisk service 🤩

Vi stod pludselig med et akut problem, da vores afløb (som både er koblet til håndvask, bruser og vaskemaskine) pludselig var stoppet og derfor ikke kunne bruges. Vi er en børnefamilie med to børn, så at mangle de tre ovenstående faciliteter er lidt af en katastrofe!
Vi fik lynhurtigt en aftale på plads og på under en time var både afløb og vores toilet (som havde et mindre akut problem) fikset. Super oplevelse og jeg er slet ikke i tvivl om, hvem vi skal bruge næste gang vi står med noget VVS arbejde der skal laves 💪🏼

10. juni 2020

Er dette din virksomhed?