Verdens værste firma!
Min historie ligner alle de andre. Verdens værste firma! Handl der ikke!! Det er umuligt at få refunderet varerne. Varerne er ikke tilsvarende de produkter som firmaet reklamere med. Jeg er aldrig blevet snydt så meget!
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Hele min oplevelse med det kinesiske firma Alomaro har været intet mindre end forfærdeligt og irriterende.
I december 2021 købte jeg efter beskrivelsen et par vandtætte læderstøvler med uldfoer til 500 kr. nedsat fra 1000 kr. via en annonce på Pinterest.
På billede var støvlen forsynet med et lille dansk flag og det virkede umiddelbart som dansk produceret. Ved det sidste klik og pengene røg af sted, viste det sig overraskende at være en kinesisk virksomhed.
Kvaliteten er så dårlig, at de nok ikke engang kan sælges for 100 kr. De svarer på ingen måde til billedet vist i annoncen på Pinterest eller beskrivelsen af varen. De er helt uegnede til udendørs brug.
Jeg har betalt 100 kr. for at returnere varen til Alomaro som aftalt. Alomaro har bekræftet modtagelsen af støvlerne. 8 måneder og 45 mails senere, og jeg har stadig ikke modtaget mine penge. Yderligere betaler Alomaro kun 80 % tilbage, da det er en reduceret pris på varen.
Dette er de 2 undskyldninger, de tilfældigt bruger for ikke at overføre mine penge: servere forhindrer os i at hente din ordre på grund af systemfejl ... og de kan ikke længere få adgang til siden!!!! Alomaro vil have mig til at kontakte min bank og bede dem om at anmode om en overførsel, selvom de allerede har modtaget mine bankoplysninger til brug ved internationale overførsler.
Jeg har desværre efterfølgende fået kendskab til flere, det har haft den samme oplevelse. Jeg kan ikke advare dig nok mod at handle med dette firma. Skamløs løgn og snyd!
Efterfølgende har jeg skrevet adskillige gange og rykket for mine penge. Hver gang skrive de om alle deres tilbud. Langt om længe skriver de at jeg skal sende støvlerne til Kina. Det kan jeg jo ikke, da de er sendt til den returneringsadresse i Holland, der er opgivet på deres hjemmeside. der står også at man skal returnere varen inden 7 dage.
Svar får jeg ikke andet at de har modtaget min mail.
Et rigtigt fupfirma. Stadig ingen penge retur efter 3 mdr.
Umulig at returnere varer til. Vil ikke sende returseddel. Vil fratrække 20% af købspris. Varen kom fra Sverige. Ifølge hjemmeside er returadresse i Holland. Efter utal af mails vil de have varen sendt til add i Kina for min regning. Jeg sender til Holland, hvilket er billigere. Har kvittering for varen er afleveret hos Alomaro i Holland. Alomaro gentager, at jeg skulle sende til Kina og at de når den er sendt til holland ikke er ansvarlig for pakken. Foreslår at jeg kontakter GLS for at få pakken retur og herefter sende den til add, i Kina. Ingen penge retur. Har overgivet sagen til min bank.
Ekstrem lav kvalitet, billeder svarer slet ikke til det produkt man modtager. Bestilte varme vinterstøvler modtog en dårlig sutsko!
Svært at returnere, man får kun 80% tilbagebage og skal herudover selv betale fragt som koster ca 200kr…giver indtryk af at være Hollandsk men er i virkeligheden kinesisk når det er værst…
Det er et forfærdeligt firma. Varerne kommer fra Kina og man skal selv betale for returnering af varer til Kina, som overhovedet ikke svare til billedet og Klarna stiller op for dette firma utroligt at de overhovedet vil være med til at indgå i et samarbejde med denne virksomhed
Totalt fup side.
Støvler som skulle være ægte læder og ægte uld…
Derudover tager de 20% af refunderings beløbet da de jo nok ved man sender l*rtet tilbage. Derudover er de ikke særlig profesionelle og tilbyder diverse rabatkoder til deres hjemmeside når man kontakter dem og siger man ikke er tilfreds.
fup firma, har samme oplevelse som de andre der har købt støvler, super sølle, vægt 328 gram plastik
Jeg bestilte nogle lækre læder støvler med uld for....
Der kom den stiveste syntetiske støvle med akryl for samt syntetisk skum sål .
Har aldrig set noget lignende.
Debat frem og tilbage de endte med at gi 20% i nedslag samt en VOUCHER på 50% til næste køb.
Der blir ikke noget næste køb
jeg har returneret støvlerne til Kina.
Spændt på om jeg får penge retur.
Dorte
En rigtig fup firma fra Kina (kan forekomme under flere andre navn, desværre). Utrolig dårlig kvalitet og slet ikke i nærheden af deres beskrivelse og billeder.
Hold du dig fra dem så længe som muligt!
Vildeste fup firma, de giver udtryk for de er hollandsk, men deres l... sendes fra Kina og er i latterlig dårlig kvalitet og slet ikke i nærheden af deres beskrivelse og billeder.