Lige hjemvent fra 5 uger i Tunesien Jeg kan absolut ikke anbefale nogen at rejse med Almena. Den rejse jeg bestilte var IKKE den den jeg fik Først blev afrejsedagen ændret og 15 timer før... Se mere

Vi har rejst med Almena flere gange. Sidste gang i februar 2022 - 5 ugers golfophold i Tunesien. Der var lidt bump på vejen ifb med coronerestriktioner og ændret flyrejse. Almena løste alle probleme... Se mere

1. Flybilletsøgemaskine

Nordens direktflyg till Tunisien! Var med och upplev Medelhavets pärla ett par timmar bort och njut.

2,1

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hold jer væk!!!

Hold jer væk!!!! Jeg bestilte og betalte min sommerferie til Tunesien i maj i år, jeg skulle rejse sidst i july, sidst i juni, fik jeg en mail fra almena om at rejsen var aflyst, det gjorde min datter også, selvom hun skulle rejse 14 dage før mig, dette var lidt underligt! De skrev at vi havde 3 valg, 1. De kunne finde ny rejse med andet selskab, en senere rejse, eller pengene retur, vi valgte pengene retur, men der er intet sket, trods mange opringninger og mails, til almena!

14. maj 2025

Gør det aldrig!!

Alt hvad jeg vil skrive og advarer mod er der ikke plads til her!!

Vi køber en rejse med Almena til Tunesien. 3 stjernet Soviva resort all inklusive med afrejse fra København.
I lufthavnen kan de ikke finde os i systemet da almena har ændret æ og ø i vores efternavne på trods af at jeg spurgte om vi skulle bruge ae og oe. Denne fejl blev IKKE rettet så da vi skulle hjem kunne de ikke finde os i systemet i enfidha lufthavn. På trods af at der stod to rejseguides kom ingen af dem over til os for at hjælpe.

Ved ankomst til hotellet får nogle udeblevet røde armbånd og andre får brune armbånd. -vi ved stadig ikke hvorfor!

Os med røde armbånd får et lille hjørne i bunden af området hvor vi kan spise, vores buffet består af et lille udvalg, to slags kød, ris, kartofler og dampede grøntsager.

Dem med brunt armbånd har adgang til en kæmpe stor spisesal og terrasse hvor der er minimum 15 varme retter at vælge imellem, deriblandt et pasta køkken og en pizzabuffet.

Det er rejsende med Almena hvor der bliver udleveret brune og røde armbånd til, så det har intet at gøre med at vi rejste med forskellige rejseselskaber, og der var ikke mulighed for ekstra tilkøb til det luksus ophold dem med brunt armbånd fik!

Vi fik lov til at hente mad derfra tre gange. Første gang var der ikke nogen problemer, anden gang blev vi spurgt om vi følte os priviligeret fordi vi var hvide hvorefter vi fik lov til at gå derind og tredje gang fik vi lov af den tjener der styrede vores område, men vi blev smidt ud inden vi fik mad og derefter blev døren til spisesalen spærret.

Vi så hvordan en mor vaskede sin babys numse i poolen efter baby havde haft afføring, det sagde vi til personalet som påstod at de havde tømt og renset poolen på 6 timer.

Vi er blevet beskyldt for at lyve, for at fremvise billeder der ikke er fra hotellet. Vi kan af gode grunde ikke lige tage en video af området da vi er i Danmark.

Vi har klaget til almena som er så ubehøvlet i deres svar!!

De mener vi skulle have rettet henvendelse til hotellet for at blive kompenseret, på trods af at det er en samlet pakkerejse vi har købt af almena, altså fly, transfer og hotel!

Vi kan aldrig nogensinde anbefale nogen at rejse med Almena!

Dette er blot en brøkdel af det vi oplevede!

Langt der meste af personalet på hotellet var fantastiske, søde, hjælpsomme og venlige mennesker!

Vi er flere med samme oplevelse og vi står sammen i en klagesag.

Endnu en ting i skal have med i overvejelserne er, at fordi almena ikke har en dansk adresse kan pakkerejseankenævnet ikke hjælpe.

5. august 2024

Magen til dårlig service, skal man heldigvis lede længe efter.

Det startede med at jeg chattede med Almena via deres hjemmeside. Der bad de mig om at ringe eller skrive til dem, da jeg havde flere spørgsmål som de ikke lige kunne svare på.

Så ringede jeg til dem – flere gange tog de ikke telefonen, selv om det var inden for deres telefontid. Da jeg endelig kom igennem, var det til en person som talte svensk, og som ikke forstod hvad jeg spurgte om. Så ville vedkommende tale engelsk, men det blev det ikke bedre af. Så blev jeg bedt om at sende mine spørgsmål på e-mail, som de så ville svare på, og på Dansk – som de sagde.

Så jeg sendte mine spørgsmål på e-mail, men nu her godt en uge senere har de ikke svaret tilbage. Og jeg kan nu se, at rejsen er fjernet fra deres hjemmeside, så den er måske udsolgt!?

At det fejler i så mange led, er ikke bare uheldigt, det er dårlig service. Og at de ikke svarer tilbage – også selv om rejsen nu evt. skulle være udsolgt, syntes jeg er yderst uprofessionelt.

7. oktober 2024

Suzan fra Almena. 👍👍👍…

Det ligger mig nært at være opmærksom og nogle gange kritisk, men når det så går godt, så skal der også ros til. Almena gav os en fantastisk ferie, og de prioritere den gode service og fleksibilitet. Suzan deres medarbejder er i den grad et af de mest hjælpsomme og serviceminded personer man kan støde på. Hun gjorde absolut alt nemmere for os på vores ferie til Tunesien.

24. juli 2024

Almena taler mod bedre vidende i 2023 kunne vi ikke komme på det ønskede/aftalte Marhabba hotel fordi Almena skyldte hotellet penge. Vi var selv ovre og få forklaringen. I 2024 fik vi ikke det lovede direkte fly men måtte mellemlande i Paris

man kan ikke regne med at rejsen bliver det der bliver oplyst ved køb af rejse.
har fået et andet hotel en det bestilte i jan 2023
og ikke direkte fly sim lovet i jan 2024

25. januar 2024

Besvarelse fra Almena

Kære rejsende, Vi mener, at du begik en fejl, da din sidste rejse med os i januar og februar 2024 gik som planlagt.

Vi kan også se her, at du har modtaget det hotel, du har bestilt, og der er ikke noteret nogen klager fra dig. Derudover var vores guide med dig under hele dit ophold (mere end 35 dage) i Tunesien. Faktisk hørte vi, at alle var glade for den sidste tur.

Vi bestræber os altid på, at vores rejsende skal have det godt under deres rejse. Vi glæder os over dine synspunkter og ser frem til at arrangere langtidsrejser efter vores rejsendes ønsker.

Vi håber, du får en rigtig dejlig sommer!
Helena

Hold jer fra rejse med almena.

Hold jer fra rejse almena.
Man får ikke det man betaler for!
Jeg har aldrig oplevet ligne og vi rejser meget!
Vi bode på det klammeste hotel.
Der var møg beskidt! Senge var ren fjeder og møg beskidt. Håndklæder var ulækker.
Maden på hotel var uspiselig! Poolen var helt grøn. Man kunne ikke se sig selv nede i vandet 😌
der var omkring 47 grader, ingen vind! I flere dage. Vi starte med et værelse med flot udsigt over vandet. Men kæmpe høj musik. Arcondisen virker ikke vi lå bade ind i sved, imens gulvet var oversvømme af vand fordi bruse rummet var utæt slagen i stykker! Vi blev ombook til et andet værelse jubi der virke arcondisen den første dag! Det var virkelig varmt! Alle steder på hotel virker arcondisen ikke, vi sad i meget høj varme og skulle spise deres alt for stærke mad! Min datter blev syg af hotel hun havde flere dage hvor hun lå syg grundet dårlig mad og alt for mange bakterie! Og ikke mindste varmen når man ikke kan blive kølet ned! Udover deres møgbeskidt pool, som jeg endt med at få betændelse i finger fra fordi jeg ramt en skrap pool kanten.. Der var flere store huller rundt om pool. Som flere børn faldt i og kom til skade. Flere skarpe kanter!
Vi kom på hotel torsdag og fredag morgen kl 9.00 bedt jeg om at blive ombook til et andet hotel fordi hotel var så ringe! De lovede og sende tilbud. Først der jeg klage igen kom de med et tilbud tirsdag aften! Vi skulle hjem torsdag! Med svare om vi har sendt tilbud dagen før! Jeg fik bare ikke en mail fra dem med tilbud dagen før.
De lyver og vender alt til Deres fordel!
De kom og klage over maden, det sket der ikke noget ved.
De brude ikke tilbyde såen et hotel! Vi var virkelig mange der var utilfreds!
1 stjerne får de får at trods alt have hjulpet med at skaffe en læge!

Vi kommer aldrig til book ferie hos dem igen.
Vi havde book 2 tur ud fra hotel af dem.
En kamel tur..
Den anden tur måtte jeg aflyse fordi min datter ikke kunne sove om natte fordi der var virkelig varmt grundet det dårlig hotel! Det får man selvf heller ikke sine penge tilbage for! Endt med min datter måtte sove på en ligge stol ved pool for indefor var alt for varmt! Ikke for at tale om 2 dage i træk der vi skulle i bad, virke vandet på hotel ikke. Jeg spurt så i resepation om det var vores værelse eller hele hotel der mangle. Han skældt mig ud for og spørge og råbt af mig!
Flyvet var begge veje forskinket.
Alt i alt en rædsom ferie!

20. juli 2023

Dårlig kommunikation.

Dårlig kommunikation. Var I Tunesien i en uge på et all inclusive hotel. Det var fint nok. Men de er ikke gode til at svare på telefon opkald eller mail. Vi vil gerne tilkøbe ekstra bagage og skrev mens vi var på ferie. Ingen svar. Da vi skulle tjekke ud fra hotellet, ville hotellet ikke udlevere vores pas, da Almena ikke havde betalt hotellet vores rejse. Det var først da min mand hævdede stemmen overfor hotellet at de udleverede vores pas og vi kunne tjekke ud og nå vores fly. Det er ærgerligt, for ellers var vi glade for vores ophold og super med direkte fly til Tunesien.

20. juli 2023

Med Almena ved man ikke hvad man får

I år var det 5. gang vi rejste med Almena. Hver gang har der været uønskede ændringer og hovsa løsninger.
I år fik vi en uønsket “opgradering” til et andet hotel og fik 5 uger i et stort, koldt og ucharmerende hotel og et værelse uden sol, og med ustabil WI-FI.
Vi vil ikke anbefale Almena til vores mange golfvenner.
Niels

26. januar 2023

Lige hjemvent fra 5 uger i Tunesien

Lige hjemvent fra 5 uger i Tunesien

Jeg kan absolut ikke anbefale nogen at rejse med Almena.
Den rejse jeg bestilte var IKKE den den jeg fik
Først blev afrejsedagen ændret og 15 timer før afrejse blev hotellet også skiftet

Det værste var nok alle de løgne der blev kom fra Almena’s rejselederen, ejeren og kontorpersonalet

Almena er ikke et troværdig rejsebureau

VH Sayed

3. marts 2023

Hej Sayed

Da vi ændrede flyafgangen, fik vi ingen reklamation fra dig, tværtimod virkede du glad og tilfreds, da du kontaktede os per telefon inden afrejse. Og du ønskede og fik fremsendt tilbud på din kones rejse.

Det er korrekt, at flyafgangen blev ændret længe før afgang pga. vi ændrede flyselskab, til det danske Airseven, med nyt koncept, og derfor var nødsaget til at ændre afrejsedagen. Bemærk denne ændrig ikke resulterede i prisstigninger for vores kunder. Under flyvningen fik I alle på udturen serveret gratis varm mad og smørrebrød på hjemturen.

Det er korrekt, at hotellet blev ændret, igen uden merbetaling, kort før afgang fra Danmark, da vi ønskede at opgradere jer til det bedre, nyere, dyrere og mere moderne 5* Concorde Green Park beliggende ved siden af Marhaba Palace. Vi foretog denne ændring, da vi mente, det var til jeres fordel. Ved ankomsten var du ikke tilfreds med det tildelte værelse, men du fik samme dag et andet værelse, beliggende i solsiden og gav udtryk for, at du var 100% glad og tilfreds. Du fremførte siden ikke nogen form for reklamation, hverken på stedet til vores personale eller officielt pr. mail til hovedkontoret.

Da vi tilbød jer alle at flytte til Marhaba Palace, den sidste periode af ferien, besvarede du mailen, og takkede ja til det, som den eneste af alle vores gæster, der alle fik tilbuddet, da din kone allerede var indkvarteret på Marhaba Palace.
Du har på intet tidspunkt reklameret offielt til Almena's hovedkontor over disse ændringer.

Vores personale har under opholdet informeret korrekt om årsag og situationen, og gjort deres til at tilfredsstille alle vore kunder.

De bedste hilsner,
Helena, Almena

Tja dagen før afrejse fik vi besked om…

Tja dagen før afrejse fik vi besked om ændring at Hotel, det hed sig det var en opgradering? Det er det værste sludder, bevares værelserne er større, men det er også det eneste der kan vurderes som en opgradering.
Stort koldt og charmeforladt hotel, hvor et værelse med sol er nærmeste ikke eksisterende.
Her er koldt så vil man en tur i baren er det klogt at finde jakken frem.
Så vi må finde andre måder at komme til Tunesien hvis vi vil spille long stay her, det bliver IKKE med Almena

25. januar 2023

Almena i Sverige er ikke en troværdig…

Almena i Sverige er ikke en troværdig virksomhed. De svarer ikke på mails, de holder ikke hvad de lover.
Min sag mod dem har nu varet i ca 9 mdr, hvor jeg senest har anmeldt dem til pakkerejseankenævnet, men PAS PÅ der ikke sker jer noget uforudset, for selv om de kalder sig Almena Danmark og Sverige og har en dansk hjemmeside, så har de ikke et dansk CVR NR. Nævnet i DK kan derfor ikke hjælpe dig.
På grund af Corona fløj vi med Lufthansa, under flytransporten blev min driver knækket, hvis Almena havde anmeldt det til flyselskabet, som de lovede mig at gøre, inden 8 dage efter ankomst til hotel skulle Lufthansa erstatte min driver, men Almena lavede ikke anmeldelsen, jeg kan derfor ikke få erstatning.

5. februar 2022

Golfrejser med Almena

Almena løste alle problemer til vores fulde tilfredshed.
Vi rejser igen med Almena i februar 2023.

1. marts 2022

Rejse uden fly

D.22/6 14 dage i Tunesien, hurra. Smilet stivnede intet fly, så hjem igen. Man skulle tro vi så ikke ville rose dem. Vi fik tre muligheder 1.ombooking til rutefly, 2. Ændret booking, 3. Fuld tilbagebetaling, vi valgte det sidste.
I dag d. 28/6, 6 dage efter den mislykkede rejse; sidder vi med alle pengene tilbage på vores konto. Vi har rejst med dem 3 gange før, hvor vi ikke kunne klage over noget. Så vores vurdering går på at det normalt er okay med dem.

28. juni 2022

Hej Marianne

Tusind tak for dine positive kommentare. Vi beklager meget flyselskabets annullering, af vores fly den pågældende dag, hvilket som du selv skriver resulterede i, at vi tilbød de 3 nævnte muligheder.
Vi håber meget, at I vil benytte Almena en anden gang. Vi flyver nu med det danske flyselskab Airseven fra d. 22.6.23, direkte fra København til Enfidha.

De bedste hilsner,
Helena, Almena

Depositum ved aflyst rejse…

Depositum ved aflyst rejse tilbagebetales ikke trods talrige rykkere
Det er muligt at Almena har udbetalt pengene, men ikke til mine konti.
Almena har heller ikke været behjælpelig med at opspore udbelalimgen

Alfred

6. juni 2022

Hej Alfred

Det er os ganske uforståeligt, at du d.6.6.22 skriver, at vi ikke har tilbagebetalt dit depositum, når dette er gjort d. 8.3.22, og du har fået mail vedr. tilbagebetalingen.

Med venlig hilsen,
Helena

Jeg valgte at rejse med Almena

Jeg valgte at rejse med Almena
Jeg valgte at rejse med Almena , da de reklamerede med et direkte fly til Tunisia med afrejse 4/2-22. Det blev så ændret til Lufthansa rutefly med afrejse 6/4.14 ud af
Almenagruppen på 58 fik corona, så jeg kontaktede Almena og sagde, at jeg ville forlade hotellet, da jeg ikke ønskede at få corona.
Min hotelreservation med all inkl blev annulleret, og Almena skulle ikke betale for de sidste 19 døgn
Almena har nægtet at udbetale mig beløbet
Jeg vil fraråde alle at rejse med Almena
Det er ikke et korrekt firma

22. april 2022

Kunne jeg give 0 stjerner, så gjorde jeg det

Få gange har det været tilforladeligt, men det er simpelthen for usikkert at booke rejse hos dem, da sandsynligheden for aflysning af rejsen, betydelige ændringer i rejseplanen, eller at få ændret hjemrejsen til flyvning med rutefly (mellemlanding), er alt for stor - Dertil kommer en stærkt kritisabel og mangelfuld kundeservice før, under og efter rejsen. Professionel ordentlighed er en mangelvare.

11. oktober 2021