Allureamsterdam Anmeldelser

1,6

13 november laarsjes besteld die erg op de UGG zouden lijken voor mn dochter. Nu 25 november nog steeds niets ontvangen en niets meer van hun gehoord. Vertrouw dit helemaal niet meer. Bestel hier alsj... Se mere

1 Ster teveel. Mijn dochter heeft van haar eigen centjes een huispak gekocht en telde de dagen af dat het pakket binnen zou komen. En nu blijkt dat we te maken hebben met ordinaire oplichters. Mocht... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

scam

heb 24 november iets besteld hier en heb nogsteeds niks ontvangen. mijn moeder heeft het voor me betaald terwijl we al een beetje kort zitten op geld en nu ook nog dit. maak alsjeblieft niet dezelfde fout als ik en bestel hier gw niet

31. december 2023

Oplichters

Bestelling gepland in oktober nooit wat binnen gekregen en er is ook geen enkel contact mogelijk met het bedrijf dus de conclusie is dat het gwn oplichters zijn

20. oktober 2023

1 Ster teveel

Mochten ze dit lezen: Ook jullie zijn kinderen geweest, bedenk wat je een kind voor gevoel geeft. Veel vertrouwen in de toekomst. Wees maar trots op jezelf.

30. november 2023

OPLICHTING

OPLICHTING! besteld en nooit antwoord en website is nu ook weg, met black friday besteld en nee hoor helemaal nep

19. december 2023

Oplichters

Echt vieze, vuile oplichters. 21 nov besteld. Nooit iets ontvangen . Je ontvangt een mail dat je bestelling is ontvangen, daarna hoor je niets meer. Als je mailt naar ze komt je mail retour.
Je betaling gaat naar een Duitse bankrekening.

17. december 2023

Oplichterij

3 weken geleden besteld, extra betaald voor een snellere afhandeling. En nooit binnen gekregen. Heel erg jammer. Echt oplichters!

16. december 2023

BESTEL HIER NIETS !

7 december een huispak besteld.

Na betaling is dit de reactie

"Bedankt voor je bestelling!
Je betaling wordt verwerkt. Je ontvangt een e-mail wanneer je bestelling is bevestigd"

Geen mail ontvangen en geen reactie op vragen mails hierover.

Conclusie het zijn oplichters !!

12. december 2023

22 nov heb ik het loungeset besteld via…

22 nov heb ik het loungeset besteld via ideal. Extra kosten betaald voor snelle levering. Alleen een bevestigings mail gekregen en nog steeds het pak niet ontvangen. Al een paar x een email gestuurd en nooit een reactie gehad alleen dat de email niet verzonden kon worden. Zonde van je geld!!l zit te denken om Tim hofman te emailen

10. december 2023

Oplichters

2 weken geleden een outfit besteld en nog steeds niks anders gekregen dan de bestelling bevestiging. Meerdere mailtjes gestuurd die niet worden beantwoordt.

8. december 2023

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!
Ik heb op 30 november besteld. Alleen maar een bevestiging van de bestelling. Het rekeningnummer is een vage Duitse bankrekening. Nooit meer een mail gekregen dat er iets verstuurd is etc.. Als ik op de website mijn tracking nummer invul, staat er dat het nummer niet gevonden is. De e-mail adressen die ze op de website hebben staan en waar je op kan reageren bestaan niet. De mails komen niet aan. Grote oplichterij. Ik heb aangifte gedaan.
❗️UPDATE❗️15 december
Ik heb een automatische mail gekregen dat ik mijn geld terugkrijg, 3/4 dagen later stond het op mijn bankrekening!

8. december 2023

Oplichting

Oplichting, 3 weken geleden besteld, enkel een bevestiging van bestelling, geen tracking nummer dus we kunnen de status van verzending niet achterhalen, geen reactie op mailtjes, niks.. Jammer van ons geld, maar puur oplichting dus! Trap er niet in

7. december 2023

Bestel hier niks !!! Oplichters

Besteld en betaald via ideal ook voor snelle levering( was een huispak)
Dat is nu 3 weken geleden en nog niks ontvangen of gehoord.
2 mails gestuurd 1 naar .nl deze staat in de we wachten tot uw betaling is verwerkt mail( vond ik al bijzonder via ideal), deze mail wordt niet afgeleverd. En 1 mail naar .com deze komt niet terug maar een reactie binnen 48 uur ook niet ( totaal geen reactie) als je gaat graven vind je meer vreemde dingen zoals geen telnr geen adres geen kvk duits bankreknr geen facebook geen instagram niks
Oplichters !!!! Bestel hier alsjeblieft niks!! Inmiddels aangifte gedaan site bestaat ook niet meer.

26. november 2023

Er dette din virksomhed?