All In Kpop er gode med leveringstider og priser, men der er tit udsolgt på mange ting.. Selvfølgelig kan det være besværeligt at holde styr på hvad folk vil have. Men der er IMusic bare et skridt f... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
All in Kpop is a new Danish retailer in Merchandise and Albums related to Kpop (Korean Pop Culture). Our products are produced in Korea and vary between Albums, Stickers, Clothes, Accessories, Home Products etc. At the moment we are including Kpop grou...
Danmark
- allinkpop.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Mangler et album
Jeg har lagt en ordre sidste oktober, men fik aldrig mit album. Postnord siger at jeg skal skrive til jer, og i siger at jeg skal skrive til dem, og lige siden har jeg ikke hørt noget om det. Har stadig ikke fået mine penge tilbage.
Urimelig behandling af kunder
Har lagt en ordre d. 27.12.2022 og har intet hørt fra dem. Jeg har rykket for opdatering på mon ordre men der kommer ikke noget svar retur. Firmaet var super hurtige til at trække pengene og tilbage står min datter og har mistet sine julegavepenge og ingen produktet modtaget. Sikke en trist måde at lave forretning på.
Smadret album..og dårlig service
Bestilt album, var smadret ved ankomsten..Allinkpop har ikke et andet, og vil ikke give nedslag i prisen. Derudover skal vi selv stå for returporto..Mega dårlig service!
Jeg plejer at elske Allinkpop
Jeg plejer at elske Allinkpop, men må sige jeg på der seneste er blevet meget skuffet. Da jeg var i butikken var hylderne nærmest tomme og på hjemmesiden er meget stadig udsolgt her 1 måned efter mit besøg i butikken. Det virker som om de har mere travlt med café og alt andet end det de startede med, en butik for KPOP fans. Ærgerligt for butikken var fantastisk før også da den havde en afdeling i Århus.
Fremover handler jeg ved imusic eller ved udlandske sælgere. :(
Føler mig r*vrendt
Bestilte varer for over 1 uge siden. Først var der fejl i lageret så jeg havde bestilt og betalt for et album der desværre var udsolgt. De kontakter mig og krediterer pengene for albummet hvilket jo var vældig fint. Pengene for resten af ordren er trukket, men har stadig ikke hørt hvorvidt det er sendt eller ej og ingen reaktion når jeg henvender mig på op til flere mails og via messenger. Føler mig godt og grundig r*vrendt!
Verdens dårligste kundeservice!
Aldrig i mit liv, har jeg oplevet så dårlig kundeservice!
Har købt en dvd til 544kr på allinkpops hjemmeside, som ikke kan afspilles! Ville naturligvis gerne bytte den, men det er umuligt at få fat i butikken! Jeg har skrevet 2 mails til dem, har skrevet besked til dem på messenger/Facebook. Har ringet til dem 15 gange. 2! af gangene tog de telefonen, og lovede begge gange at ringe tilbage, når de fandt en som kunne hjælpe mig. De har selvfølgelig aldrig ringet tilbage. Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice!
Ødelagt album.
Jeg har købt derfra et par gange og er super fan af deres kæmpe udvalg af photocards... men... Har kun købt ét album hos dem og det er det eneste album jeg har hvor at sidderne gik fra hinanden det sekund jeg åbnede for albummet. (det var love yourself: Answer af BTS) Jeg er personligt meget forsigtig med mine albums fordi de jo koster mange penge og er meget dyrbare for mig.
God butik
der er mange gode ting. Købte mit første album der:) De har også en lille cafe hvor man fx. kan arbejde.
Godt service!
All In Kpop er gode med leveringstider og priser, men der er tit udsolgt på mange ting.. Selvfølgelig kan det være besværeligt at holde styr på hvad folk vil have. Men der er IMusic bare et skridt foran.
Men arbejderne er søde og forstående, og jeg fortrækker personligt at købe mine albums og andre kpop relaterede ting herfra!
Egentlig en fin butik + webshop, men...
Egentlig en fin butik + webshop
Flinke folk, der arbejder der. Bestemt! Dog er deres priser liiiiige lidt "aggressive". Et album kan koste i hvert fald 50,- mere hos AllinKpop, end hos iMusic. Heller ikke det største udvalg, med de er virkelig søde!!!
Kan anbefales
Virkelig fed butik!
Virkelig fed butik! De er altid mega flinke derinde, og på webshoppen er der gode priser og fine leveringstider. De har også et meget stort udvalg af forskellige K-pop albummer og merchandise.
Virkelig skønt
Virkelig skønt, alle var venelige.
Næste gang jeg kommer i nærheden ville jeg helt sikkert kigge forbi✨💜
Ej men jeg elsker Allinkpop
Ej men jeg elsker Allinkpop. Når man nu er kpop fan og ikke altid gider vente på de lidt lange leveringstider fra sydkorea, så er allinkpop bare fantasiske. Altid søde og hjælpsomme og hurtig til at svarer på henvendelser. Uden dem havde jeg ikke fået så stor en samling af mine yndlings bands. :) Jeg tager til København en gang om året bare for at besøge butikken. Og ellers bestiller jeg online. Hurtig levering og varerne er altid i god stand.
Er så tilfreds.
Thumbs up!
Synes det er en fin butik, kan godt blive lidt pricey men det er jo også fordi det er de officielle albums og merch. Rare mennesker der inde som hjælper og tager godt i mod en. Jeg har købt flere albums derinde fra og jeg har kun haft gode oplevelse. Det er også en virkelig hyggelig butik, hvor der bliver spillet musik fra alle de skønne grupper og soloartister.
Altid god service og super hurtig…
Altid god service og super hurtig levering.. Dejligt at I ligger i København så vi altid kan slå et smut forbi når vi skal købe noget. Tak for det
mvh
Fam Tronbjerg
Høje Taastrup
Jeg har bestilt fra allinkpop mange…
Jeg har bestilt fra allinkpop mange gange og har kun haft gode oplevelser. De er til at stole på, og det er officielle produkter, som de handler med. Rigtig hurtig levering også.
De var ikke originale
Hej, jeg fik købt både BLACKPINK og BTS photocards. De var i fin stand, men vil sige at det IKKE var som jeg forventede:( Det var ikke de originale Og fik virkelig små billeder af BLACKPINK! Hvis der stod at de var fake vil jeg ikke købe dem
Tror måske at jeg holder mig til imusic.dk
Men jeg stadigvæk glad for dem:)
Det vel fint nok
Rigtig god, dog bestilte jeg et album hvor der var en fejl på klistermærkerne så det var et stort papir der klisterede i stedet for at det var mindre klistermærker hvilket var meget skuffende... Ja jeg ved godt det ikke er jeres skyld der var en fejl ville bare lige nævne det:)
Jeg har bestilt en album til min…
Jeg har bestilt en album til min pige,og hun fik den ret hurtigt.
Inde i butikken var medarbejderne rare og hjælpsomme